Görüş Bildir
Haberler
Reyonlardan Kalkmadan Hemen Satın Almak İsteyeceğiniz Birbirinden Güzel Mayo Bikiniler

etiket Reyonlardan Kalkmadan Hemen Satın Almak İsteyeceğiniz Birbirinden Güzel Mayo Bikiniler

CansinA
30.08.2021 - 14:30

Yaz geldi, hepimizin en çok ihtiyacı olan da tabii ki mayo ve bikiniler oluyor. İnce askılı, kalın askılı, tek omuzlu mayo ve bikinilerden, tek omuzlu ve dekoltelilere oldukça geniş yelpazeli bir liste hazırladım.  Eskilere veda edip birbirinden güzel ve size özel seçtiğim önerilere bir göz atalım! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz!  Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnce askılı bikini

1. İnce askılı bikini

Güneşi seviyorsanız, esmerleşmeyi seviyorsanız, güneşten d vitamini almak istiyorsanız olabildiğince açık olması gerekiyor. Seçtiğiniz bikininin ince askılı olması hem rahatlık hem de diğer etkenler için bir artı olacaktır! İnce askılı bikiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

2. Kalın askılı bikini

2. Kalın askılı bikini

İnce askılı bikiniler bazen açılma tehlikesi yaşatabiliyor bizlere... Daha rahat ve garanti olsun derseniz kalın askılı bikiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

3. Straplez bikini

3. Straplez bikini

Eveeet, esmerleşme bağımlıları için ennn güzel önerimiz ve sizin de severek tercih ettiğiniz straplez bikiniler... Yanarken askı izi kalmasın isterseniz akla ilk gelen bu oluyor. Aman dikkat suyla çok haşır neşir oluyorsanız size zorluk çıkartabilir! Straplez bikiniler  için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

4. Çapraz askılı bikini

4. Çapraz askılı bikini

Hem güzel görünen, hem rahat olan hem de yandığınızda ardında hoş bir görüntü bırakan çapraz askılı bikiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

5. Tek omuzlu bikini

5. Tek omuzlu bikini

'Ben zaten çok güneşe çıkmam, su ile de çok işim olmaz, maksat güzel görünsün' derseniz tek omuzlu bikini üstleri oldukça şık! Göğüslerinizi tamamen saran, bol gelmeyen tek omuzlu bikini üstleri açılmaya da çok yatkın olmadığı için rahatlıkla denize, havuza girerken tercih edebilirsiniz ama üstünüze tam oturmasına dikkat edin! Tek omuzlu bikiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Üçgen bikini

6. Üçgen bikini

Yazların, tatillerin ve bikinilerin klasiği diyebiliriz! En sevilen ve en çok tercih edilen üçgen bikiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

7. Kare yaka bikini

7. Kare yaka bikini

Klasik modellerden sıkılan ve yeni bir şeyler arayanlar için de kare yaka bikiniler en güzel önerilerimden biri olacak! Hem çok şık hem de oldukça rahat olan kare yakalı bikinileri bir kere denediniz mi vazgeçemeyeceksiniz! Kare yakalı bikiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

8. Boyundan bağlamalı bikini

8. Boyundan bağlamalı bikini

Kullanması en rahat bikini türü tartışmasız boyundan bağlamalı olanlar! Siz de rahatlıktan yanaysanız, aynı zamanda şık da duran bu ürünlere bir göz atın!  Boyundan bağlamalı bikiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

9. Örgü bikini

9. Örgü bikini

Tamamen görüntüsü için alınıp giyilen bir ürün kendisi. Suya girmeden, çok güneşte kalmadan sadece güzel görünmek için tercih edebileceğiniz seksi ve tatlı modelleri bulunuyor! Örgü bikiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

10. Fırfırlı bikini

10. Fırfırlı bikini

İçeriğimizin ennn tatlı önerisine geldik! Fırfırlı bikiniler rengi ya da şekli fark etmeksizin her hali ve şekliyle aşırı sevimli duran parçalardan biri! Fırfırlı bikiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İnce askılı mayo

11. İnce askılı mayo

Güzel duruşunu anlatmaya bile gerek yok ama çok naif, zarif bir duruşu olduğunu hepimiz kabul ediyoruz sanırım! Mayoların klasiği ince askılı mayolar için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

12. Kalın askılı mayo

12. Kalın askılı mayo

Büyük göğüsler ince askılı mayolarda bazen açılabiliyor ya da taşma yapabiliyor. Kalın askılı mayolar bunun önüne geçerek rahat etmenizi sağlıyor! Kalın askılı mayolar için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

13. Tek omuzlu mayo

13. Tek omuzlu mayo

Tek omuzlu bikiniler gibi tek omuzlu mayonun da güneşlenirken giyilmemesi gerekiyor. Tek omuzlu mayoların da pek çok çeşidi var ve hepsi de birbirinden seksi! Tek omuzlu mayolar için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

14. Kare yaka mayo

14. Kare yaka mayo

Kare yaka bikiniler gibi kare yaka mayolar da az bilinen, az tercih edilen bir parça. Kesinlikle büyük/küçük fark etmeksizin bütün kadınların göğüs kısmını aşırı güzel gösteriyor! Kare yaka mayolar için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

15. Sırt dekolteli mayo

15. Sırt dekolteli mayo

Mayolar çirkin olacak, tamamen her yeri kapalı olacak diye bir kaide yok biliyorsunuz ki! Sırt dekolteli mayolar da çokça tercih edilen, sevilen ve güzel duran modellerden biri! Sırt dekolteli mayolar için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Mayokini

16. Mayokini

Mayo ve bikini karışımı bir ürün olmasından kaynaklı aldığı ismiyle çok hoş parçalar olduğunu anladığımız ve mayo rahatlığı, bikini seksiliğini size sunan mayokiniler için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

17. Hamile mayosu

17. Hamile mayosu

Hamileyken bikiniler tercih edilse de mayolarla da çok rahat ettiğini söyleyen kadınların sayısı hiç de az değil! Siz de mayolarla rahat edeceğinizi düşünüyorsanız, hamilelere özel üretilen hamile mayoları için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

18. Tesettür mayo

18. Tesettür mayo

Tesettür mayolar için pek çok alternatif bulunmuyor biliyorsunuz ki... Hoş görünen beğenebileceğiniz tesettür mayolar için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

19. Şortlu yüzücü mayosu

19. Şortlu yüzücü mayosu

Daha profesyonelseniz ve güneşlenmekle işiniz yoksa, uzun uzuun açılarak yüzmeyi seviyorsanız içinde çok rahat edeceğiniz şortlu yüzücü mayoları için oluşturduğum ve sizin için bir araya getirdiğim ürünlerden oluşan koleksiyon burada!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Suna Naz Özdemir

şişkoyum knk bunlar olmaz