Görüş Bildir
Haberler
Güzelliğiyle Plajları Yerinden Oynatacak 21 Mükemmel Parça

etiket Güzelliğiyle Plajları Yerinden Oynatacak 21 Mükemmel Parça

CansinA
29.07.2021 - 13:01

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birbirinden şık bikiniler

1. Birbirinden şık bikiniler

İlk aklımıza gelen tabii ki bikiniler oluyor. Mavisinin güzelliği hem sizin, hem diğer insanların gözünü gönlünü açacak bu bikiniye buradan ulaşabilirsiniz.

Bikiniler için yaptığımız koleksiyon ise burada!

2. Bikini tercih etmeyenler için mayolar

2. Bikini tercih etmeyenler için mayolar

Bazı sebeplerden ötürü ya da sadece mayoları daha çok sevdiğimiz için bikini yerine mayoları tercih edebiliyoruz. Bu şık siyah mayoya buradan ulaşabilirsiniz.

Mayolar için yaptığımız koleksiyon ise burada!

3. Şık tesettür mayolar

3. Şık tesettür mayolar

Maalesef ki tesettür mayolar ya da haşemalar için yeterince çeşitli opsiyon  sunulmuyor. Biz bulabildiklerimizi sizin için bir araya getiriyoruz, bu mayo da onlardan biri eğer beğendiyseniz ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Şık tesettür mayolar için yaptığımız koleksiyon ise burada!

4. Hamileler için mayolar

4. Hamileler için mayolar

Minik bebişiniz doğmadan karnınızda geçirdiğiniz her saniye çok kıymetli. E haliyle mayonuz da bebeğinize ve size hem rahatlık sağlamalı hem de güze durmalı. Bu sevimli pembe hamile mayosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hamileler için mayolar için yaptığımız koleksiyon ise burada!

5. Deniz şortları

5. Deniz şortları

Hem rahatlık hem de görünüş açısından tüm beklentileri karşılayan ürünlerden biri deniz şortları. Tam şort olanlar bazen üst iç bacakları tahriş edebiliyor. Ancak bu parçada öyle bir sorun yaşamayacağınızı garanti ediyoruz. Etekli bikiniye buradan ulaşabilirsiniz.

Deniz şortları için yaptığımız koleksiyon ise burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bandanalar

6. Bandanalar

Başınızı güneşten korumak, şık görünmek ve daha bir sürü özellik sunan bandanalar bu dönemlerde oldukça seviliyor. Denizin ve havanın maviliğine bu mavi bandanalarla eşlik edebilirsiniz. Nazar boncuğu desenli bu bandanaya buradan ulaşabilirsiniz.

Bandanalar için yaptığımız koleksiyon ise burada!

7. Güneş gözlükleri

7. Güneş gözlükleri

Güneşlenirken, sahilde yürürken, yüzerken... Her an lazım olabiliyor güneş gözlükleri. Cildimizi koruduğumuz gibi gözlerimizi de korumamız gerekiyor takdir edersiniz ki... Güneş gözlüğüne buradan ulaşabilirsiniz.

Güneş gözlükleri için yaptığımız koleksiyon ise burada!

8. Pareolar

8. Pareolar

Bazıları gereksiz bulsa da pareolar çok işe yarıyor bence. Mesafe uzaksa yahut üzerinize bir şey giymek istiyor ama bunun normal kıyafet olmasını da istemiyorsanız kurtarıcınız pareolar oluyor. Beyaz dökümlü pareoya buradan ulaşabilirsiniz.

Pareolar için yaptığımız koleksiyon ise burada!

9. Plaj çantaları

9. Plaj çantaları

Hiçbirimiz plaja çantasız gidene denk gelmedik diye düşünüyorum. Pek önem verilmeyen bir detay olan plaj çantalarının da şık olması gerekiyor bence, tatlı da olabilir bu sizin tercihiniz :) Görseldeki flamingolu çanta bizim çok hoşumuza gitti, Eğer siz de beğendiyseniz ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Plaj çantaları için yaptığımız koleksiyon ise burada!

10. Plaj terlikleri

10. Plaj terlikleri

Eski terliklerinize veda etme zamanı!  Rahat, şık ve sevimli olan bu terlikler kesinlikle opsiyonlarınız arasına girmeyi hak ediyor. Diyorsanız ki opsiyona gerek yok ben beğendim, ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Plaj terlikleri için yaptığımız koleksiyon ise burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Deniz ayakkabıları

11. Deniz ayakkabıları

Yosunlar, taşlar, ayağınızda bir sorun olması... ya da sadece keyfiniz öyle istediği için! Deniz ayakkabısı tercih etmenin bin bir türlü sebebi olabilir. Siz de deniz ayakkabısı tercih edenlerdenseniz bu mavi size çok yakışacak. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Deniz ayakkabıları için yaptığımız koleksiyon ise burada!

12. Sandaletler

12. Sandaletler

'Ne terliği ne deniz ayakkabısı yok mu sandaletiniz ya?' derseniz, var efendim. Benim gibi garip alışkanlıkları olanlar için sahilde sandalet giymek oldukça normal ama bazıları bu durumu çok garipsiyor. Önerdiğimiz sandalete buradan ulaşabilirsiniz.

Sandaletler için yaptığımız koleksiyon ise burada!

13. Peştemaller

13. Peştemaller

Hem daha ince yapılı olup suyu  havlularla eş değer emmesinden hem de daha az yer kaplamasından dolayı bazılarımız yıllardır havlu yerine peştemal tercih ediyor. Son dönemlerde revaçta olmasıyla bir sürü desen ve renkte peştemal piyasaya sürüldü. Biz de bu mavi beyazlı peştemali çok beğendik eğer siz de beğendiyseniz, ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Peştemaller için yaptığımız koleksiyon ise burada!

14. Plaj havluları

14. Plaj havluları

Kimileri 'aman ne gerek var  havluya falan otel havluları neyimize yetmiyor?' diyebilir ama otel havlularını şu dönemde kullanmak pek cazip gelmiyor malum korona... Gerek rengi gerekse deseniyle oldukça sevimli olan bu havluya buradan ulaşabilirsiniz.

Plaj havluları için yaptığımız koleksiyon ise burada!

15. Şapkalar

15. Şapkalar

Yazın ve plajların vazgeçilmezlerinden biri tabii ki şapkalar. Başımıza güneş geçsin istemiyorsak en az bir tanesini yanımıza almalıyız ama bu yanımıza aldığımız neden şık ve yeni olmasın ki? Yazın enerjisiyle uyumlu bu sarı şapkayı beğendiyseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Şapkalar için yaptığımız koleksiyon ise burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hasır şapkalar

16. Hasır şapkalar

Bu zaten artık bir klasik haline geldi. Kullanmasak bile illa ki yanımızda bir adet hasır şapkayla tatile çıkıyoruz. Ama biz bu pembeli hasır şapkayı alırsanız sadece öylesine yanınızda götürmeyeceğinizi düşünüyoruz, severek kullanacağınızdan eminiz. Ürünü beğendiyseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Hasır şapkalar için yaptığımız koleksiyon ise burada!

17. Askılı tişörtler

17. Askılı tişörtler

Pareo tercih etmeyenlerin bikini üstüne askılı ve şort geçirip yine rahat ve şık bir plaj kombini yaptığını biliyoruz, görüyoruz ya da yapıyoruz. Haricinde deniz ya da havuz kenarında öylesine oturmak için çıktığınızda üzerinize şöyle bol tiril tiril bir askılı geçirip gidebilirsiniz. Ürünü beğendiyseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Askılı Tişörtler için yaptığımız koleksiyon ise burada!

18. Tişörtler

18. Tişörtler

Oversize tişörtler genellikle zaten elbise yerine kullanılıyor ama bunu aşırı sıcaklarda plajda rahat etmek için kullananların sayısı azımsanamayacak ölçüde. Siz de oversize sevenlerdenseniz buyurun buradan ulaşabilirsiniz.

Tişörtler için yaptığımız koleksiyon ise burada!

19. Crop toplar

19. Crop toplar

'Askılı, tişört falan istemiyorum ben öylesine deniz havası alacağım ama şıklığımdan da ödün veremem.' derseniz yaz için birebir olan bu crop top çok hoşunuza gidecek. Evet  beğendim, derseniz ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Crop toplar için yaptığımız koleksiyon ise burada!

20. Etekler

20. Etekler

Suyla çok haşır neşir olmayanlar sahile inerken şort yerine daha şık bir opsiyon olan eteği tercih etmek isteyebilir. Biz de bunun için gayet şık olan uçuş uçuş pilili beyaz eteğe buradan ulaşabilirsiniz.

Etekler için yaptığımız koleksiyon ise burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Şortlar

21. Şortlar

Pareo tercih etmeyenler genelde altına bir şort giyip öyle gidiyorlar oldukça da rahat bir parça seçimi ne yalan söyleyelim. Hem rahat hem de şık olsun isterseniz de bu klasik siyah şorta buradan ulaşabilirsiniz.

Şortlar için yaptığımız koleksiyon ise burada!

Bu içerikler de dikkatini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Küçük

O fotoğraftaki kırmızı bikini linki nerede alooo onu verin bi, hediye beğendik o da olmadı :D

Kimse Kim

:17 'deki benim günlük atletim. Artık erkek atletini de dışarda giyerseniz bizi başka yerde eleştirirsiniz. Yapmayın atletimize dokunmayın