Görüş Bildir
Haberler
Resmen Bilim Kurgu Filmi Gibi! Mitolojik Bir Varlık Olduğunu İddia Eden İnsanlar Hakkında Gerilim Dolu 20 Hikaye

Resmen Bilim Kurgu Filmi Gibi! Mitolojik Bir Varlık Olduğunu İddia Eden İnsanlar Hakkında Gerilim Dolu 20 Hikaye

Simay
21.09.2019 - 08:15

Kurt adam veya vampir olduğuna inanan da var, uzaylı melezi olduğunu iddia eden de...

Kaynak: https://thoughtcatalog.com/january-ne...
İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Duş Almayan Kurt Adam:

ABD Deniz Kuvvetleri'ndeyken, insan vücudu içinde yaşayan bir kurt olduğunu düşünen bir adam vardı. Ay'ı gördüğünde uluyordu, duş almıyordu ve genelde garip davranışlar sergiliyordu. Benden önce onunla birlikte askerlik yapan başka biri, onu duş alması için zorlamış. Neden duş almadığı konusuna gelecek olursak, vücut kokusunun suyla çıkacağını ve kokusu olmadan bir eş bulamayacağını söylüyormuş.

19. Orman Perisi:

srv.onedio.com

Lisedeki en iyi arkadaşım ormandaki varlıklarla konuşabildiğine ve kanatsız bir peri olduğuna inanıyordu. Köpeğini gezdirmeye çıktığımızda, ağaçlara yaslanıp doğanın ona fısıldadığı şeylerin çevirisini yapardı bana. Ayrıca, kitaplarına “yeni simya” olarak adlandırdığı karalanmış halkalar ve büyülü olduğuna inandığı belli belirsiz şekiller çizerek kendi güçleriyle büyü yaptığını söylerdi.

Sonra ülkenin diğer ucuna, büyükannesinin yanına taşındı ve birkaç yıl pek konuşamadık. Birkaç ay önce tekrar konuşmaya başladık ve ona şizofreni tanısı konulduğunu öğrendim. Şu an iki farklı ilaç kullanıyor ve artık doğa yürüyüşlerinin iç karartıcı derecede sessiz olduğunu söyledi.

18. Kitsune Ruhu:

Bir Kitsune (Dokuz Kuyruklu Tilki) ruhunun reenkarnesi olduğuna yemin eden bir adam tanıyordum. Bir gün aramızda bir tartışma çıktı ve hayatımı mahvedeceğine dair yemin etti, çünkü “Kitsuneler asla kinlerinden vazgeçmez'miş. Söyleyebileceği herkese benim hakkında bir sürü yalan söyledi, bir arkadaşımı benimle iletişimini kesmeye zorladı. Hatta internette rastladığım insanlar bile benim hakkımda uydurduğu birçok yalan yanlış hikayeyi biliyordu.

17. 200 Yaşındaki Liseli Vampir:

Lisedeyken birden fazla kişiliğe sahip olduğunu söyleyen bir kız tanıyordum. Kişiliklerinden birinin liseli bir genç kız, diğerinin ise 200 yaşında İngiliz bir vampir olduğunu iddia ediyordu. Amerika'da yaşıyorduk ve o İngiliz aksanıyla konuşmaya çalışıyordu. Duyduğuma göre şu an tıpkı kendisi gibi bir sevgilisi varmış ve oldukça abartılı bir vampir düğünü yapmaya hazırlanıyorlarmış. 

16. Yarı Melek Yarı Şeytan Avcı:

Üniversitedeyken ev arkadaşlarımdan biri bir arkadaşını eve getirdi. O zamanlar hepimiz masa üstü rol yapma oyunu oynuyorduk. Onunla sohbet ederken bana yarı melek yarı şeytan olan bir şeytan avcısı olduğunu söylediğinde “Bu çok havalı, ben de telekinezi yeteneği olan bir medyumum” demiştim. Rol yapma oyunu hakkında konuşmadığımızı anlayana kadar geçen 10 dakikada sohbetten baya keyif almıştım aslında...

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Tanrı Olduğuna İnanan Adam:

Bir keresinde internet ortamında tanrı olduğunu iddia eden bir adamla tanışmıştım. Şaka yaptığını düşünüyordum ama bir gün dışarıda buluştuk ve gerçekten kendisinin tanrı olduğuna inanıyordu. Dünyada bizim bilmediğimiz daha pek çok tanrının olduğunu söyledi. Ona 'Bana ışınlanma gibi bir şeyin var olup olmadığını kanıtlayabilir misin?' gibi aptalca sorular soruyordum. Bunu bana gösteremeyeceğini çünkü bir insan beyninin bunu algılayamayacağını ve sonra kafamın patlayacağını söyledi. Biraz komikti çünkü kahve içtikten sonra onu tren istasyonuna götürebilir miyim diye sordu. Ne yani, tanrısın ve araban yok mu? 

Ertesi gün korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. Bunu ona söyledim ve tanrı olduğuna inanmadığım için beni bu şekilde cezalandırdığını söyledi. Tabii ki bu konuşmadan sonra onu her yerden engelledim.

14. Domuz Kanı İçen Vampir:

Kesinlikle vampir olduğuna inanan ve sürekli boynumu ya da kolumu ısırmaya çalışan bir arkadaşım vardı. Okula domuz kanı getirip sanki meyve suyuymuş gibi içerdi. Bunlardan çok kısa süre sonra, onu akıl hastanesinde ziyaret etmeye başladım...

13. Aldatan Kurt Adam:

Erkek arkadaşını ara sıra aldatan bir arkadaşım vardı ama inatla aldatmadığını iddia ediyordu. Çünkü bu olaylara sadece dolunayda girdiği için kendisinin değil, kurt adam olan yanının başkalarıyla görüştüğünü söylüyordu.

12. Yarı İnsan Yarı Uzaylı:

Bir uzaylı olduğu üzerine yemin eden biriyle çalışıyordum. Annesinin bakire olduğunu, uzaylılar tarafından kaçırıldığını ve ona hamile kaldığını iddia ediyordu. Eklemlerinin aşırı oynak oluşunu buna bağlıyordu.

Bu kişiyle yaklaşık 10 yıl birlikte çalıştık. Mesai saatleri boyunca garip sesler çıkararak dolaşıyordu ve etrafında herkesin rahatsız ediyordu.

11. John Lennon Olduğunu İddia Eden Adam:

Esrar, LSD ve halüsinojenlerin bizi alternatif gerçekliklere götürdüğünü ve bunun dünyayı kavramanın anahtarı olduğunu söyleyen bir arkadaşım vardı. Diğer insanların arasındaki John Lennon olduğunu iddia ediyordu ve bana “Gerçekliği düşünmeden nasıl insan olabilirsin?” diye sorarak bir hafta geçirmişti. Auraları görebildiğine ve ateşle elementsel bir bağlantısı olduğuna dair bir şeyler söylerdi. Bir de, rüya gördüğümüz sırada aslında başka boyutlara eriştiğimizi ve bazı boyutlarda kendinizi uyurken görebileceğimizi savunuyordu. Ve öldüğümüz zaman, kendi evreninizin kontrolünü ele geçiren bir tanrı olduğumuzu da söylemişti. Tuhaflığına rağmen, iyi arkadaşız ve daha iyi olacağımıza eminim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ejderha Kardeş:

Erkek kardeşim bir ejderha olduğuna ve insanların auralarını görebildiğine inanıyordu. Sosyal açıdan garip bir insandı ve tıpkı kendisi gibi ejderha olduğuna inanan bir insan topluluğu bulmuştu. Şu an 30 yaşında olduğu için sanırım artık buna inanmıyor ya da en azından bunun hakkında konuşmuyor.

9. Görünmez Kuyruklu Kurt:

“Görünmez bir kuyruğu” olduğunu iddia eden bir arkadaşım vardı ve büyük bir kurtun kendisinde bir kurt ruhu olduğunu açıkladığı bir rüya gördüğünü söylemişti. Daha sonra, mastürbasyon yapmak için kürk satın almaya başladı ve aynı zamanda köpeklerle cinsel ilişkiye girmeye başladı (ya da en azından bunu yaptığını iddia ediyor). Onun hakkında son duyduğum şey, şu an Alaska’da kızak köpekleriyle birlikçe çalıştığı ve bir kadınla nişanlı olduğu. Ancak nişanlısıyla seks yapmayı reddediyormuş, çünkü insanlarla cinsel ilişkiye girmekten iğreniyormuş. 

8. Hayaletlerle Konuşan Vampir:

Twilight serisinin popüler olduğu zamanlarda bir kızla çıkıyordum (ben 16, o 15 yaşındaydı). İlişkimizin ilk ayında birden fazla kişiliğe sahip olduğunu, diğer kişiliğinin Violet adında bir vampir olduğunu söyledi. Bir yerimi kestiğimde yalamaya çalışırdı, boynumu morarana ve canım yanana kadar ısırırdı. Bundan kısa bir süre sonra bana bir kurt adam olduğumu söyledi, çünkü gözlerimin rengi eladan sarıya dönüyormuş. Ve hatta onu 'kurt pençelerimle' tırmalamamı bile istiyordu. 

Daha sonra bana hayaletleri göremediğini ancak onlarla konuşabildiğini ve insanların ölü akrabalarının hayaletleriyle konuştuğunu söyledi. Ondan o zaman ayrıldım ve bu korkunç tecrübeden sonra birileriyle çıkma fikri bana çok itici gelmeye başladı.

7. Ölülerle Konuşan Kız:

Ölü insanlarla iletişim kurabildiğine ve insanların geleceğini söyleyebildiğine inanan bir kızla tanışmıştım. Yakın zamanda bir yakınını kaybeden biri için ölen yakınıyla iletişim kurup son kez konuşmalarını sağlıyordu. Onunla yüzleşmek ve acı çeken birine bu tarz bir şey yapmasının berbat olduğunu söylemek için çok korkmuştum çünkü gerçekten deli olduğunu düşünüyordum.

6. Deadpool Olduğunu Düşünen Adam:

Arkadaşım Deadpool'un bütün güçlerine sahip olduğuna inanıyordu. Bir keresinde bisikletten düştü ve kolunu kırdı. Deadpool'un kendini yenileme özelliğine sahip olduğuna inandığı için hemen iyileşeceğini söyledi ve hastaneye gitmeyi reddetti. Tabii ki de öyle iyileşemedi ve şu an eğri bir kolu var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dönüşümü Engelleyen Kolye:

9-10 yaşlarındayken, benden birkaç yaş büyük olan ve kurt adam olduğuna inanan bir çocukla tanışmıştım. 'Dönüşümünü engellemek için” taktığı bir kolyesi vardı. Aslında havalı bir çocuktu ve dışarıda birlikte oynamaktan zevk alıyorduk. Ama her zaman bu kurt adam olayının aptalca olduğunu düşünüyordum. Bir gün arkadaşımın evinin arka bahçesinde kılıç savaşı yapıyorduk, yanlışlıkla taktığı kolyeyi çektim ve kolye kırıldı. Resmen çılgına döndü ve eve doğru koşmaya başladı...

4. Küçük Ninja:

İlkokuldayken, ninja olduğuna dair yeminler eden bir çocuk vardı. Sensei yasakladığı için bize hamlelerini veya silahlarını gösteremediğini söylerdi. Ancak sırt çantasında mınçıka ve ninja yıldızı gibi silahlar taşıdığını söylerdi ve bize bir çeteyle savaştığını hatta onları öldürdüğünü konu alan tuhaf hikayeler anlatırdı. 

Bir gün, etrafında hızlıca dönerek görünmez olabileceğini iddia etti. Ben ve sınıftan birkaç arkadaşım bunu ispatlamasını istedik. Kendi etrafında hızlıca dönmeye başladı ama onu hala görebiliyorduk. Dönmeye devam etti, ta ki kusana kadar...

3. Psişik Sosyal Hizmet Uzmanı:

Ortaokuldayken tanıştığım bir arkadaşım yaşadığı ağır çocuk istismarıyla ve travmalarla, psişik olduğuna inanarak başa çıkıyordu. Aslında yanılıyor da sayılmazdı, geçmişte yaşadığı travmaları sayesinde yüz ifadelerini ve beden dilini okumakta çok iyi olan empati kabiliyeti yüksek biriydi.

Daha sonra bir sosyal hizmet uzmanı oldu ve aile içi şiddet barınağında gönüllü olarak çalışmaya başladı. Artık onu iyi bir “psişik” yapan tüm özelliklerini zor zamanlar geçiren başkalarına yardım etmek için kullanıyor.

2. Kurt Adam Olduğuna İnanan Askerlik Arkadaşı:

Şu anda kendisinin kurt adam olduğuna inanan bir adamla askerlik yapıyorum. Daha önce Wyoming'in derinliklerinde 6 metrekarelik bir kamarada yaşamış. Dolunay zamanı uluyan, her gece yatağının altında uyuyan ve tartışma esnasında karşısındakini tırmalamaya çalışan garip bir adam...

1. Kuyruğuma Oturuyorsun:

Eskiden kendini 'vaşak' olarak tanımlayan bir arkadaşım vardı. Bana kafayı yedirtiyordu ama o benim arkadaşımdı ve bununla başa çıkmayı öğrendim. Kısa bir süre sonra “Kuyruğuma oturuyorsun”  gibi şeyler söylemeye başladı ve geceleri bir vaşağa dönüştüğüne tamamen ikna olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
52
36
10
9
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oguzhan Can

bizim orda da bi abi vardı düğünlerde kafasında rakı bardağıyla oynarken görürdük çok güzel kıvırtırdı ama sadece düğünlerde görürdük sivil hayatta adamı gör... Devamını Gör

Mehmet Can Atar

şizofren günlüklerini okudunuz

portside

Bence çok takmamak lazım. Birilerine gelir kaynağı olduğumuz halde, kendimizi vatandaş sanıyoruz.