Görüş Bildir
Haberler
Renk Uyumuna Göre Çocuğunun Gelecekteki Mesleğini Söylüyoruz!

Renk Uyumuna Göre Çocuğunun Gelecekteki Mesleğini Söylüyoruz!

Sana göre en uyumlu renkleri işaretle çocuğunun gelecekteki mesleğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Astronot!

Astronot!

Yaptığın seçimlere göre çocuğun Astronot olacak! İleride yapılacak bir kaç atılımla insanlar uzayda yaşam kurmaya başladıklarında senin çocuğunda bu olanakları sağlayan ekibin bir parçası olacak.

Bilgisayar Mühendisi!

Bilgisayar Mühendisi!

Yaptığın seçimlere göre çocuğun Bilgisayar Mühendisi olacak! Diğer insanlardan sürekli duyduğumuz 'bilgisayar oku aç kalmazsın' sözü ilerde de geçerli olacak.

Diş Doktoru!

Diş Doktoru!

Yaptığın seçimlere göre çocuğun Diş Doktoru olacak! İnsanlar dişlerine ve ağız sağlığına ister istemez özen göstermeye devam edecek ve diş doktorluğu popülerliğini koruyacak.

Doktor!

Doktor!

Yaptığın seçimlere göre çocuğun Doktor olacak! İlgilendiği bölümün ne olacağını kestirmek zor fakat doktor olacak.

Kendi İşini Kuracak!

Kendi İşini Kuracak!

Yaptığın seçimlere göre çocuğun Kendi İşini Kuracak! İlerde insanlığın çok işine yarayacak bir fikirle karşımıza çıkar belki ve biz ona hayranlıkla bakarız. Kim bilir....

Memur!

Memur!

Yaptığın seçimlere göre çocuğun Memur olacak! Devlet olgusu devam ettiği sürece var olmaya devam edecek olan memurluk, ilerde de insanların tercih ettiği meslekler arasında yer almaya devam edecek.

Muhasebeci!

Muhasebeci!

Yaptığın seçimlere göre çocuğun Muhasebeci olacak! Muhasebeci deyip geçmemek lazım. Belki büyük şirketlerin bir numaralı aranan adamı olacak.

Müzisyen!

Müzisyen!

Yaptığın seçimlere göre çocuğun Müzisyen olacak! Adını dünyaya duyurabilir mi emin değiliz ama işinde usta olacağını biliyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
45
33
29
18
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Memur! Yaptığın seçimlere göre çocuğun Memur olacak! Devlet olgusu devam ettiği sürece var olmaya devam edecek olan memurluk, ilerde de insanların tercih et... Devamını Gör