Görüş Bildir
Haberler
Renk Uyumu Testine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket Renk Uyumu Testine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

Trex
05.06.2016 - 11:45

Bu test sizin görsel algınızdan yola çıkarak bilinçaltınızın ne saplantılı olduğunu söylüyor. Her soruda verilen renge sizce en uyumlu renk hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks!

Seks!

Senin bilinçaltın sekse takıntılı. Bunda utanacak sıkılacak asla bir şey yok. Bilinçaltın sekse takıntılı derken de gözü hep dışarıda her an seks kovalıyor demiyoruz :) Cnsellik senin için önemli. Belki bunun hiç farkında değilsin ama herhangi bir konuda karar alırken bile seni etkiliyor. Ancak bu asla bir sorun teşkil etmiyor; aksine sağlıklı insanın bilinçaltı sekse takıntılı olur. ;)

Bilgi!

Bilgi!

Verdiğin cevaplara göre  senin  bilgiye ve öğrenmeye değer verdiğini çok rahatlıkla söyleyebiliriz. Senin için öğrenme süreci hiç durmuyor. Her an her şeyi öğrenmeye açıksın ama bu bilgi senin için kıymetli olmalı. Bu durum başkalarının uğraşıp uğraşıp anlayamadığı şeyleri, sizin saniyeler içinde anlamanızı açıklıyor. Bir zihin düşünün ki, sürekli merak eden ve sürekli çalışan. Aydınlanmış ve aydınlatmaya açık birisiniz kısaca.

Doğa!

Doğa!

Senin bilinçaltın doğaya takıntılı. Sen kalabalık şehirlere ait değilsin. Ne zaman toplu taşımaya binsen bunu zaten hissediyorsun. Bilinçaltın adeta bir nasır gibi vuruyor sana. Doğa diyor. Uzaklaş burlardan. Hayvanlara bayılıyorsun. Şehrin  gürültüsü ve yoğun temposu doğa takıntını iyice ortaya çıkarıyor. Lafın kısası  insan dışı tüm varlıklarla aranız çok iyi. :) Son olarak diyebiliriz ki, doğa sizin için büyülü bir yer gibi ve şehirden uzaklaşıp gerçek doğanın içine girdiğinizde kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Biz değil bilinçaltınız öyle söylüyor!

Aşk!

Aşk!

Senin bilinçaltın aşka takıntılı! İnsanın bilinçaltını inşa eden şey, çocuklukta gördükleridir ve seçtiğiniz fotoğraflara göre, sizin sevgiyle yetiştiğinizi ve ilgi merkezi olarak büyüdüğünüzü söylemek gerek! Birçok arkadaş, kardeş, kuzene de sahipsiniz. Bu yüzden oldum olası etrafınızda hep bir sevgi çemberi vardı. Bu yüzden zihniniz tamamen doğru kişiyi, sizi sevecek, sizin de onu seveceğiniz birisini aramakla meşgul. Kısaca mutlu olmak istiyorsunuz, kim istemez ki! Çoğu kişi mutluluğu başka yerde arasa da, siz en doğru yerde arıyorsunuz: Aşk'ta!

Yemek!

Yemek!

Senin alter-egon da, egon da, süper-egon da yemeğe takıntılı. Bu, güzel yemek yemek olur, yemek pişirmek de olur, fark etmez! Ancak bilinçaltınızı sadece bununla açıklamak yetersiz kalır. Şöyle ki: Yemek, evi temsil eder ve sizin için de evinize bağlı bir insan demek doğru olur. Sadıksınız, rutini çok seviyorsunuz ve sizden çok iyi anne/baba olur bu bakımdan. Ayrıca yemeğin temsil ettiği bir diğer kavramsa güçtür. İyi yemek + sadakat + güç = güven veriyorsunuz kısaca! Bilinçaltınız ocakbaşı gibi mübarek :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2755
1138
857
424
260
170
152
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OD Deniz Winchester

Seks çıkan bir ben miyim be :'D

Kafası_Güzel

doğa çıktı. "tabiatın kızıyım" tuğba özay