Görüş Bildir
Haberler
Renk Algına Göre Seni Anlatan Emojiyi Söylüyoruz!

Renk Algına Göre Seni Anlatan Emojiyi Söylüyoruz!

Easterling
31.05.2022 - 17:14

Yaptığın seçimlere göre seni hangi emojinin anlattığını öğrenmek ister misin? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senden her soruda diğerlerine göre daha çok beğendiğin bir rengi seçmeni istiyoruz.

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4
İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#5

#6

#6

#7

#7

#8

#8
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gözleri kapalı maymun!

Gözleri kapalı maymun!

Seni anlatan emoji kesinlikle gözleri kapalı maymun! Çünkü sen geri kalan herkese oranla daha saf, daha temiz kalpli ve kesinlikle çok daha sevimlisin! Ayrıca inanılmaz utangaçsın! Birisi sana iltifat etmeye dursun, anında yanakların kızarıyor, ellerinle yüzünü saklamak istiyorsun. Az biraz çekingen olduğunu ve sırf çekindiğin için aslında sahip olduğun potansiyeli insanlara gösteremediğini söyleyebiliriz.

Dans eden kadın!

Dans eden kadın!

Seni anlatan emoji kesinlikle dans eden kadın. Senin için bu hayattaki en önemli şey kesinlikle eğlenmek, eğlenmek ve eğlenmek! Her günün ayrı bir eğlence, ayrı bir macera; her gecen ise ayrı bir parti adeta! Hayattan tad almayı, her anın keyfini çıkarmayı senin kadar iyi yapan başka biri var mı merak ediyoruz. Çünkü bizce o da YOK!

Kahkaha atan surat!

Kahkaha atan surat!
news-kenya.com

Seni anlatan emoji kesinlikle emoji kesinlikle kahkaha atan surat! Sen bir kere çok neşeli bir insansın ve gülmeye bayılıyorsun! Kim sevmez ki zaten gülmeyi, ama seninki ayrı bir sevgi: Resmen gülmek senin yaşam tarzın gibi! Annenin karnında gülerek doğmuşsun ve hayatına öyle devam etmişsin. Diğer yandan, senin neşen adeta bulaşıcı; etrafındaki insanların da modunu anında yükseltip kendi güzel enerjini onlara aktarabiliyorsun.

Gözlerini deviren surat!

Gözlerini deviren surat!
rlv.zcache.com.au

Seni anlatan emoji kesinlikle bu emoji! Sen hayatının her alanında mükemmeli arayan, mükemmeli yaratmak isteyen ve mükemmele sahip olmak isteyen birisi oldun ve böyle olmaya devam edeceksin. Çünkü bunu yapabilecek potansiyelin olduğunu biliyorsun ve 'daha iyisi olabilecekken neden bununla yetineyim ki?' diyorsun. Bu yüzden de etrafındaki insanlara ve olaylara çoğunlukla tıpkı gözlerini deviren emoji gibi bakıyorsun.

B*k!

B*k!

Seni anlatan emoji kesinlikle b*k emojisi! Çünkü sen hayatı daima tiiye alan, hiçbir şeyi ciddiye almayan ve sürekli keyfine, dalgasına bakan bir insansın. Gerilmekten, strese girmekten nefret ediyorsun. Aslında bu yüzden ciddiye almıyorsun hiçbir şeyi, çünkü biliyorsun ki eğer sen bir şeyleri ciddiye alırsan onlar seni strese sokabilir: O yüzden en iyisi hiç takmamak diyor ve hayatına devam ediyorsun!

Uykulu surat!

Uykulu surat!

Seni anlatan emoji kesinlikle uykulu surat! Çünkü sen artık hayattan, insanların saçmalıklarından, gereksiz şeylerden çok yorulmuş ve bıkmışsın. Bi' gidin, az huzur verin diyorsun sürekli. İki dakika sessiz ve huzurlu bir şekilde durmak, resmen beynini dinlendirmek istiyorsun. Sana bir şey söyleyelim mi, yalnız değilsin güzel dostumuz! O kadar gereksiz insan var ki yeryüzünde, bıkmamak mümkün değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
48
30
30
24
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Gözleri kapalı maymun!

Necla Kaplan

Gözlerini deviren surat! 😒😒😒

vasküler kambiyum

Seni anlatan emoji kesinlikle b*k emojisi! Çünkü sen hayatı daima tiiye alan, hiçbir şeyi ciddiye almayan ve sürekli keyfine, dalgasına bakan bir insansın. G... Devamını Gör