Görüş Bildir
Haberler
Reddit Place Nedir, Ne Anlama Geliyor? Reddit Place Sosyal Medyanın Neden Gündeminde?

Reddit Place Nedir, Ne Anlama Geliyor? Reddit Place Sosyal Medyanın Neden Gündeminde?

Ömer ÖNDER
05.04.2022 - 14:15

Son günlerde özellikle sosyal medyanın gündeminde olan ve pek çok kişinin ne olduğunu merak ettiği Reddit Place etkinliği sona erdi. Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı olan sosyal medya platfomlarından birisi olan Reddit'in 1 Nisan Şaka Günü ‘R Place’ ugulaması olarak başlatığı Reddit Place etkinliği süresinde sosyal medyada paylaşılan görseller sonrasında Reddit Place'nin ne anlama geldiği araştırılmaya başlandı. Peki Reddit Place nedir ve ne anlama gelmektedir? Reddit Place neden gündemde? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya çapında en çok kullanılan sosyal medya platfomlarından birisi olan Reddit başlattığı 'Reddit Place' etkinliği sonrasında birçok kişi etkinlik hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Reddit daha önce 1 Nisan 2017 tarihinde bu etkinliği başlatmış ve dünya genelinde 3 milyon kullanıcı etkinlikte pixel resimlerini çizmişti. Bu yılda yapılan Reddit Place etkinliği Türkiye'den onlarca yayıncı ve kullanıcının katılımı ile yapıldı. Peki Reddit Place nedir?

Reddit Place Nedir, Ne Anlama Gelmektedir?

Reddit Place Nedir, Ne Anlama Gelmektedir?

Amerika merkezli sosyal medya platformu olan Reddit 1 Nisan tarihinde başlattığı Reddit Place etkinliği bu yılda büyük ilgi gördü. Reddit Place etkinliğine katılan katılımcılar pixeller olarak belirlenmiş bir dijital tuval alanına her 5 dakikada bir 16 farklı renk verilerek dijital tuval alanına beyaz renkli pixelleri boyayarak istedikleri resimleri veya tabloları yapabildikleri bir etkinliktir. Büyük yayıncıların ve yayıncıları izleyen binlerce izleyicinin Reddit Place'de resmettiği Atatürk portresi, Türk Bayrağı ve Barış Manço gibi resimlerin sosyal medyada paylaşılması kullanıcılardan beğeni topladı.

Reddit Place Etkinliği Sonrasında Öne Çıkan Bazı Görseller

Reddit Place Etkinliği Sonrasında Öne Çıkan Bazı Görseller
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın