Görüş Bildir
Haberler
Ramo Bu Hafta Neden Yok? Ramo Ne Zaman Yayınlanacak?

Ramo Bu Hafta Neden Yok? Ramo Ne Zaman Yayınlanacak?

Sunay Korkmaz
12.03.2021 - 15:48

Show TV'nin fenomen dizilerinden Ramo, 12 Mart Cuma günkü yayın akışı içerisinde yer almıyor. Diziyi takip edenler Ramo'nun bu hafta neden yayınlanmayacağını merak edip araştırıyor.  Peki, Ramo bu hafta neden yok? Ramo Ne Zaman Yayınlanacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ramo Bu Hafta Neden Yok?

Ramo Bu Hafta Neden Yok?

Ramo, yeni bölümü ile gelecek hafta Cuma günü ekranlarda olacak. Dizinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle bir hafta erteleme yaşandığı dile getirilirken tedbirlerin ardından çekimlerin devam edeceği öğrenildi. Ramo'nun 36. yeni bölümü 19 Mart Cuma günü ekranlarda olacak.

Ramo Yeni Bölüm Fragmanı

Ramo Son Bölüm Özeti

Ramo Son Bölüm Özeti

Ramo, Korkut'la iş birliği yaptığı için Mazhar'a öfkelidir. Mazhar'ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım'ın yerine geçmek istediğini de öğrenince bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım'ı görünce ise hayatının şokunu yaşar. Diğer yandan Şerif'in de Ramo'yla ilgili bazı planları vardır.

Ramo, Mazhar'la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? Yoksa diğer patronların yüzünü görüp nihai hedefine ulaşabilecek midir? Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden.

Ramo, bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyordur. Hasan, Çiçek'in kendisine baba demesini unutamıyordur. Yaşadıklarını Afet'e nasıl anlatacağını düşünürken Sibel olaya dahil olur ve Hasan'ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın