Görüş Bildir
Haberler
'Putin'in Beyni' Lakaplı Dugin'in Kızına Bombalı Saldırı

'Putin'in Beyni' Lakaplı Dugin'in Kızına Bombalı Saldırı

Rusya’nın tanınmış siyaset uzmanı Aleksandr Dugin’in kızı Darya Dugina’nın, içinde bulunduğu aracın infilak etmesi nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay yerine gelen Dugin, başını ellerinin arasına alarak şok geçirdi.

Olay yerine gelen Dugin, başını ellerinin arasına alarak şok geçirdi.

Rusya Devlet BaşkanI Vladimir Putin’in en güvendiği isimlerden biri olan ve “Putin’in beyni” lakabıyla anılan danışmanı Alexander Dugin’in kızı aracına düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitirdi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Bindiği cipe düzenlenen bombalı saldırıda araç parçalara ayrılırken Dugin’in kızı Darya Dugina yaşamını yitirdi. Patlamanın başkent Moskova’nın 20 kilometre batısında yaşandığı kaydedildi. Görgü tanıkları, patlamanın çok şiddetli olduğunu ve aracın alevler içinde kaldığını aktardı.

Gerçek hedef babası mıydı?

Gerçek hedef babası mıydı?

Dugina’nın arkadaşı Andrey Krasnov, Rus haber ajansı Tass’a konuştu. Krasnov, bu saldırıda hedefin Alexander Dugin olduğunu öne sürdü.

Krasnov, “Bu onun babasının aracıydı. Darya normalde başka bir otomobil kullanıyordu fakat bugün babasının otomobilini aldı ve Alexander’ın da onunla gitmesi planlanmıştı” dedi. Krasnov, “Fakat Alexander başka bir yoldan gitti. Döndüğünde trajediyle karşılaştı. Şu an anladığım kadarıyla esas hedef Alexander’dı” dedi.

Putin’e yakınlığıyla bilinen ve Donetsk Halk Cumhuriyeti’nin başındaki Denis Pushilin, saldırıdan Ukrayna’yı sorumlu tuttu. 

Telegram’dan açıklamalarda bulunan Pushilin, “Ukrayna rejimi Alexander Dugin’i öldürmeye çalışırken kızını yok ettiler. Daria gerçek bir Rus kızıydı” dedi.

Olayın hemen ardından patlamanın olduğu yere gelen Dugin'in şok yaşadığı görüldü 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alexei Culai

yazık masum bir can gitti ve buna sevinen yaratıklar var. Gencecik kız Allah rahmet eylesin.

feyk

masumluk yanindan cok emin olamayiz. burda haber dugin'in kizi olarak verilmis ama darya dugina sadece babasinin kizi degil, ayni zamanda radikal sag kanatta... Devamını Gör

Trabuzeni

Mafyavari bir şekilde devlet yönetirsen böyle şeylerin yaşanması da doğal olur.

Yusuf Yorulmaz

Üzücü bir durum bizde de gerçek siyasetçilerin karşısına çıkamayanlar onları suikastler ile öldürdüler