Görüş Bildir
Haberler
Putin Üzerinde Büyük Etki Bırakan İlk Aşkını Anlattı: 'Kesinlikle Hayatımın Büyük Bir Parçası'

Putin Üzerinde Büyük Etki Bırakan İlk Aşkını Anlattı: 'Kesinlikle Hayatımın Büyük Bir Parçası'

Onedio Medya
14.12.2016 - 13:51

Rusya Devlet Başkanı Putin, kendisiyle röportaj yapmak için Kremlin’e giden Japon gazetecilere kendisi üzerinde büyük etki bırakan ilk aşkını şöyle anlattı: 'Kuşkusuz judo benim ilk aşkım diyebilirim. Başka sporlarla da uğraşmayı, kayak yapmayı, yüzmeyi seviyorum. Şimdilerde kendimi buz hokeyi konusunda geliştiriyorum. Fakat judo, kesinlikle hayatımın büyük bir parçası.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 15-16 Aralık’ta Tokyo’ya gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Kremlin’de Japon Yomiuri gazetesi ve Nippon televizyonundan gazetecilere röportaj verdi.

Sputnik'in aktardığı bilgiye göre Putin, merak edilen konularla ilgili Japon gazetecilerin sorularını yanıtlarken, ziyareti sırasında uluslararası Kukodan Judo Enstitüsü’ne de gitmek istediğini belirtti.

"Kuşkusuz judo benim ilk aşkım diyebilirim"

"Kuşkusuz judo benim ilk aşkım diyebilirim"

'Judo, eğitmeninize olduğu kadar partnerinize, büyüklerinize saygı duymayı öğretiyor, bu başka alanlarda da olumlu etki yaratıyor, yalnızca sporda değil. Çocukluğumdan beri bu sporu yapmaktan mutluyum” diyen Putin, ilk aşkını da şöyle anlatıyor:

'Kuşkusuz judo benim ilk aşkım diyebilirim. Başka sporlarla da uğraşmayı, kayak yapmayı, yüzmeyi seviyorum. Şimdilerde kendimi buz hokeyi konusunda geliştiriyorum. Fakat judo, kesinlikle hayatımın büyük bir parçası. Spora bu alanda başlamaktan, ciddi ve düzenli olarak bu sporu yapmaktan mutluluk duyuyorum.”

Putin ayrıca judo için Japonya’ya minnettar olduğunu söyledi.

'Kano Jigoro üzerimde büyük etki yarattı'

'Kano Jigoro üzerimde büyük etki yarattı'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Putin, gazetecilere ‘güçlü iradeli ve iyi’ biri olarak tanımladığı judonun kurucusu Kano Jigoro’nun üzerinde büyük etki yarattığını belirtti: 'Jigoro Kano’nun evimde birkaç portresi var. Bir de büstü. Size göstermek isterdim ama burada değil.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
70
49
36
19
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoshimi hanaya

Bu ne biçim başlik lan ucuz siteler gibi

namı müstear

Size bir şey söyleyeyim mi? Tarih sizi hiç unutmayacak.Şuraya şöyle okkalı bir küfür yazmak isterdim ama tarzım değil.En yakın zamanda gebermen dileğiyle.

namı müstear

Bir ''ÇERKES'' olarak Rusya'dan nefret ediyorum! Senin o sevdiğin devlet benim öz kardeşlerimi katletti,senin o sevdiğin devlet benim dedelerimi,anneleri mi ... Devamını Gör

Emre Altay

ulan bende hüzünlü bir aşk hikayesi fln anlatıcak zannetim meğerse aşkı judoymuş D: