Görüş Bildir
Haberler
Psikolojisi Kaya Gibi Sağlam Olanların Bile İzlerken Sabrını Sınayan 13 Saykodelik Dizi!

Psikolojisi Kaya Gibi Sağlam Olanların Bile İzlerken Sabrını Sınayan 13 Saykodelik Dizi!

'Utopia'yı izledikten sonra bir süre kendime gelemedim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Stranger Things

1. Stranger Things

IMDb: 8,8

Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar.

2. Black Mirror

2. Black Mirror

IMDb: 8,9

Bu bilim kurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor.

3. American Horror Story

3. American Horror Story

IMDb: 8,1

Her bir sezonu başka bir hikayeyi konu alan American Horror Story, ilk sezonunda lanetli bir ev üzerinden ilerleyerek, bizi bu evin zaman içindeki sakinleri ile tanıştırdı.

4. Utopia

4. Utopia

IMDb: 8,4

The Utopia Experiments (Ütopya Deneyleri) adlı bir çizgi romanı okuyan bir grup insanın İnternet ortamında tanışması ve ardından bu çizgi roman yüzünden başlarından geçen tuhaf ve gizemli macerayı anlatıyor.

5. The Haunting of Hill House

5. The Haunting of Hill House

IMDb: 8,7

Tepedeki Ev, daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mindhunter

6. Mindhunter

IMDb: 8,6

FBI’ın özel bir biriminde görevli ajan Holden Ford ve ortağı Bill Tench kötü şöhretli seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlar. Acımasız olayları soruşturdukça yeni profil çıkarma teknikleri geliştirirler.

7. The Confession Tapes

7. The Confession Tapes

IMDb: 7,5

Polislerin kendilerine uyguladıkları işkenceler sonucu işledikleri korkunç cinayetleri itiraf eden insanları anlatıyor.

8. You

8. You

IMDb: 7,8

Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

9. Hannibal

9. Hannibal

IMDb: 8,5

Thomas Harris'in ünlü serisi Hannibal'dan uyarlanan dizi Red Dragon'a odaklanıyor. Hepimizin bildiği bu seri katil hikayesinde bu kez Bryan Fuller merkeze FBI Ajanı Will Graham ve onun akıl hocası Hannibal Lecter'ı alıyor.

10. 13 Reasons Why

10. 13 Reasons Why

IMDb: 7,9

Jay Asher'ın aynı adlı kitabından uyarlanan 13 Reasons Why lise çağındaki bir gencin, bir gün okuldan eve döndüğünde odasında bulduğu gizemli bir kutudan çıkan kaseti dinlemesi üzerine yaşananları anlatıyor. Clay, kasette iki hafta önce intihar eden hoşlandığı kızın sesini duyunca, kayda kulak kesilir. Hannah ise kayıtta, hayatına son verme kararını almasının 13 sebebini anlatıyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. True Detective

11. True Detective

IMDb: 9,0

Louisiana Cinayet Masası'nda görev yapan dedektif Rust Cohle (McConaughey) ve Martin Hart (Harrelson) bir seri katilin peşine düşerler. Beraber çalışan ikilinin, takipleri derinleştikçe kendi hayatlarının da içinden çıkılmaz bir duruma gelmesi kaçınılmaz olacaktır. 17 yıl boyunca bir seri katili yakalamak için iz süren dedektifler, yıllar sonra davanın tekrar ele alınması ile beraber kendilerini sorgu masasında bulurlar.

12. Bates Motel

12. Bates Motel

IMDb: 8,2

Sapık (Psycho) filmini izleyip de Norman Bates ve annesinin arasındaki ilişkinin nasıl bulunduğu duruma geldiğini merak etmeyen yoktur. İşte bu yeni dizi, bizi bu meraktan kurtarmayı hedefliyor. Bates Motel izleyiciyi filmin öncesine götürerek, Norman Bates'in sapık olmadan önceki hayatına ışık tutacak...

13. Sharp Objects

13. Sharp Objects

IMDb: 8,2

Sharp Objects, kasabasında öldürülen iki genç kızın hikayesiyle birlikte kendi geçmişini de çözmeye çalışan Camille Preaker isimli muhabirin yaşadıklarını anlatıyor. Uzun zamandır görmediği annesi ve üvey kız kardeşi ile bir araya gelen Camille’nin bir cinayeti çözmek için kendi geçmişinden yararlanmasının ardından işler iyice sarpa sarar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
35
9
8
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

stranger things ne alaka? konu yetişkin işi, kurgu çocuk işi? liste üzerinden konuşursam american horror story sağlamdı, liste dışı konuşursam Bir Sırp filmi... Devamını Gör

Ali Efe

Hala izlemedim Bir sırp filmini tam olarak korku mu şiddet mi vahşet mi??

mischaeurus

Hannibal tek geçerim. Mads seviliyorsun...

Hazar Şen

Hannibal kadar dolu bir dizi bir daha gelmeyebilir. Kesinlikle her insana hitap etmiyor ayni zamanda her saniyesinde bir mesaj veriyor ..