Görüş Bildir
Haberler
Psikolojik Gerilim, Gizem, Suç Dolu "Bataklık" Filminin Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Psikolojik Gerilim, Gizem, Suç Dolu "Bataklık" Filminin Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Soğuk ve kasvetli psikolojik gerilim filmi olan La Isla Minima (Bataklık) 24 Kasım saat 21.30'da TRT 2 ekranlarında seyirciyle buluşacak. 2014 yapımı İspanyol filmin yönetmen koltuğunda Alberto Rodriguez bulunuyor. Rodriguez seyircilerini şaşırtmaya devam ediyor. İşte detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaotik bir dönem

Kaotik bir dönem

Film 1980 yılı İspanya'sında geçer. 1980 yılı İspanya için oldukça gergin geçen bir yıldır. Ülkede diktatörlükten demokrasiye geçiş vardır. Halk ise bunun sancılarını hisseder. Filmde dönemin toplumsal ve siyasi yapısı çarpıcı bir şekilde ele alınır. Filmdeki olay ise filmin sonuna kadar gizemini sürdürmeye devam eder. Dikkat çekici kamera çekimleri ve karakterlerin davranışları da filme ayrı bir hava katar. Bataklık, gizem dolu gergin sahneleriyle akıllarda kalıcı dedektif filmlerinden birisi olmayı başarır.

Gerçek bir bataklık

Gerçek bir bataklık

Ücra bir kasabada ergenlik çağına giren kızlar gizemli bir şekilde kaybolmaya başlarlar. Taban tabana zıt ideolojilere sahip iki dedektif ise bu gizemi çözmeye kararlıdır. Her ne kadar dünya görüşleri zıt olsa da bu olayı durdurmak için güç birliği yapmaları gerekir. Araştırmalarındaki ilk durak bataklık olur. Yakındaki kasabanın halkı da bataklık gibidir aslında. Bu iki dedektif anti-kahraman olarak bataklık içerisinde yol almaya çalışırlar. Gizemi çözebilecekler mi yoksa bataklık onları da yutacak mı?

Oyuncular

Oyuncular

İspanyol başyapıt La Isla Minima'nın oyuncuları ise şu şekilde:

  • Raul Arevalo

  • Javier Gutierrez

  • Antonio de la Torre

  • Maria Varod

  • Nera Barros

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın