Görüş Bildir
Haberler
Psikolojik Algı Testiyle Beyninin İçinde Dolaşan Düşünceleri Söylüyoruz!

etiket Psikolojik Algı Testiyle Beyninin İçinde Dolaşan Düşünceleri Söylüyoruz!

Psikolojik algı testiyle beyninin içinde dolaşan düşünceleri söylüyoruz! Eğer merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Evettt, hazırsan başlıyoruz! İlk olarak, bu görsele 5 saniye kadar baktığında tüm hücrelerinde hissettiğin duygu ne oldu?

3. Evettt, hazırsan başlıyoruz! İlk olarak, bu görsele 5 saniye kadar baktığında tüm hücrelerinde hissettiğin duygu ne oldu?

4. Hmm... Şimdi de kendine bir soru sormanı istiyoruz: "Dışarıya gösterdiğim karakter, gerçek ben miyim?"

5. "Şu hayatta olmasından en korktuğum şey ............."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eeeee, biraz da aşktan meşkten bahsetmeye ne dersin?? İlişkilerinde kendi içinde yaşadığın problem genellikle bunlardan hangisi olur?

7. Pekiii rüyalarından bahset bakalım... Genellikle gördüğün rüyaların aslında senin için bir mesaj olduğuna inanır mısın?

8. Ve son olarak, kendinde en sevmediğin özelliği söyle de testimizi bitirelim...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beyninin içinde dolaşan düşünce; sürekli gelecek hakkında kaygı duymak!

Senin beyninin içinde dolaşıp duran şey; sürekli ileride hayalini kurduğun şeyleri gerçekleştirme fikri. Fakat gözünde o kadar büyüyor ki bu durum, nasıl yapacağına dair kendi içinde büyük bir çıkmaza giriyorsun. Bazen kendini çok güçlü hissediyor tüm bunları aşabileceğini düşünüyorsun. Bazen de o kadar savunmasız ve yorgun hissediyorsun ki bunlarla nasıl başa çıkacağını kestiremiyorsun. Böyle zamanlarda sanki hayat üstüne üstüne geliyor. Keşke geriye dönüp, her şeye yeniden başlasam diye kendini düşünmekten alamıyorsun. Ne anı yaşayabiliyorsun ne de ileride yaşamak istediğin geleceği şekillendirebiliyorsun. Bunda senin suçun olduğu kadar buna etki eden kişileri de suçluyorsun. Belki hayatına 'o' girip her şeyi mahvetmeseydi şimdi bambaşka bir hayata sahip olabilirdim düşüncesinden kendini alamıyorsun. Zamanında yaşadığın şeylerden ders çıkarmak insanı ne kadar iyi hissettirse de üzücü olabiliyor tabii. 'Neden?' diye düşünmekten beyninin içindeki düşüncelere karşı gelemiyorsun. Tüm bunların yanında geleceği düşündükçe geçmişte takılıp duruyorsun. Keşkelerin gittikçe çoğalıyor ve bir bakıyorsun berbat bir haldesin. Kafanda dönüp duran bu düşünceleri yok etmek istiyorsun. Ama bir türlü gitmiyor değil mi? Çünkü insan beyni böyle bir şey ne yazık ki. Sen istemesen de tüm yaşadıklarından bir şeyler alır ve orada yaşatır. Geçmiş, gelecek ve şu an. Bu döngünün içinde dönüp durursun. Buna son vermek istediğini biliyoruz ve bunun senin elinde olduğunu da biliyoruz. O yüzden artık anı yaşa ve geride kalan her şeyi unut. O zaman çok mutluluk senin için kaçınılmaz olacaktır. Çünkü normalde güler yüzlü ve pozitif bir kişiliğe sahipsin. Etrafındaki insanlar senin bu haline bayılıyor. Bu güçlü yapının altındaki umutsuz kişiyi görmelerine izin verme. Çünkü sen bunun üstesinden de gelebilecek bir insansın. İlk önce kendine inan gerisi çözülecektir...

Beyninin içinde dolaşan düşünce; aşk!

Senin beyninin içinde dolaşan en büyük düşünce aşk! Artık o kadar yorulmuşsun ki bu aşk meşk işlerinden yeni bir ilişkiye veya insana hazır değilsin. Çünkü kalbinin kırıklarını hala derinden hissedebiliyorsun. İçindeki bu yangını hala söndürememişken yeni birine tekrar güvenebilmek, sevebilmek o kadar uzak geliyor ki sana. Beynin artık sana dur diyor!  Çünkü bu devirde artık insanların duyguları göz ardı ediliyor. Sanki çok saçma bir şeymiş gibi davranılıp dalga geçiliyor. Oysaki sevmek, sevilmek dünyanın en güzel şeylerinden biridir. İnsanın dünyası güzelleşir. Sen de zamanında bunların hepsini iliklerine kadar hissetmiş ve sonrasında hayal kırıklığına uğramışsın. Şimdi de ne karşındaki insana ne de aşka karşı inancın kalmış. Ama yeni biriyle tanışmayı duygularını paylaşmayı da o kadar çok istiyorsun ki... İşte kafan burada çok ama çok karışıyor. Ne yapmak istediğini tam olarak bilmiyorsun. Hayat seni son zamanlarda çok zorluyor. Bunların üstesinden gelebileceğini biliyoruz. Sen içindeki umudu hiçbir zaman kaybetme. Sonuçta sen de biliyorsun ki hayatına giren her insan birbirinden farklı karaktere sahip. O başka türlü sever diğeri başka türlü. Hepsi tektir, diğerinde bir başkasını aramamalısın. Hayatına giren insanları keşfetmeyi, kendini keşfetmeyi eğlenceli hale getirmelisin. Kendini üzerek, kafana bir şeyler takarak ilerlemek yerine anı yaşamalısın. Belki o zaman daha mutlu olursun. Biliyoruz, sen çok takıntılı bir insansın. Ama bu takıntılarından kurtulmazsan mutlu olamazsın, tadını çıkaramazsın. Oysaki sen gerçekten eğlenceli ve güler yüzlü bir karaktere sahipsin. Bu yanını törpülemene izin verme. Sen böyle çok güzelsin...

Beyninin içinde dolaşan düşünce; insanların davranışları!

Senin beyninin içinde dolaşan en büyük düşünce; insanların sana karşı aldıkları tavır! Sen ne kadar iyi niyetin ve samimiliğin ile onlara yaklaşsan da sanki onlar sana kötülük yapmak için büyük bir çaba gösteriyorlar. Bunu şaşırtıcı bir şekilde gerçekten değer verdiğin ve sevdiğin insanların yapması seni inanılmaz üzüyor. Kendi kafanda 'Acaba ben ne hata yaptım?' diye çok düşünüp duruyorsun. Şu anda bile düşünüyor olabilirsin. Neden insanlar bu kadar kötü? Çünkü sen onlara göre çok fazlasın. O kadar iyi niyetlisin ki insanlar bunu resmen kaldıramıyorlar. Kendilerinde olmayan bir şeyi sende görmek onları belli ki rahatsız ediyor. Dışarıdan o sevimli karakterlerinin altında inanılmaz bir kötülük yatıyor. Bunu ne kadar gizlemeye çalışırsalar çalışsınlar o kadar belli oluyor ki artık kendini bu insanlar uzak tutuyorsun. Eskiden olsa her şeyini paylaşayacağın bu insanların gerçek yüzünü gördüğünden beri kendini geri  çekmişsin. Böylesinin çok daha iyi olduğunu farkındasın artık yoluna böyle devam etmek istiyorsun. Hayatına artık seni gerçekten seven ve değer veren kişileri almak istiyorsun. Çünkü sen insanlara hep içindeki gerçek duygularla gidiyorsun. Karşındaki insanın da böyle olmasını istiyorsun. Fakat sen ne kadar böyle olmasını istesen de bazen olmaz. Artık beynindeki bu düşünceleri, kaygıları at! Seni hak eden birini mutlaka bulacaksın.

Beyninin içinde dolaşan düşünce; bu zamana kadar yaptığın hatalar!

66.media.tumblr.com

Beyninin içinde dolaşan en büyük düşünceler bu zamana kadar yaptığın hataların! Eğer o hataları yapmasaydın şimdi bu halde olmazdım diye düşünüp kafayı yiyorsun. Keşkeler peşini bırakmıyor. Düşündükçe kafayı yiyor işin içinden bir türlü çıkamıyorsun. Sürekli kendini suçluyor üzülüyorsun. Oysaki sen de insansın. Zaten biliyorsun 'hatasız kul olmaz' değil mi? Hata yaparak hayatından dersler çıkarmalısın. Böyle olmalı ki bundan sonrakini yolunu doğru seçebilesin. O yüzden artık kendini suçlamayı bir an önce bırakmalısın. Belki de ileriki zamanda sırf bu hataların sayesinde çok iyi yerelere geleceksin. Şimdi hayıflandığın bu duruma şükredeceksin. Bilemezsin ki. Sen sadece bu hatalarından ders çıkarmaya çalış. İşte o zaman doğruyu yapmış olacaksın. Hata yapmadan doğruları bulamazsın. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Evet çoğu zaman biz de kendimiz kızıyoruz. Ama bu kızgınlığı avantaja çevirmek senin elinde. Artık kendine kızmayı bırak da hayatının tadını yanlışlarınla hatalarınla çıkarmaya çalış. Çünkü sen de insansın ve beynindeki bu düşünceleri bir kenara at!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
685
180
106
72
34
32
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berat Erim

Beyninin içinde dolaşan sürekli gelecek hakkında kaygı duymak 👏

Sigurd

Beyninin içinde dolaşan düşünce; aşk! Yok değildir o, başka bir şeydir. Kedidir.

Nur

yuh amk ben bile bu kdr iyi anlatamazdım