Görüş Bildir
Haberler
Psikoloji Analizi Testine Göre Ne Kadar Depresyondasın?

etiket Psikoloji Analizi Testine Göre Ne Kadar Depresyondasın?

Psikoloji analizi testine göre ne kadar depresyonda olduğunu söylüyoruz! Eğer hazırsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, hayatında yolunda gitmeyen pek çok şeyin olduğunu düşünüp duranlardan mısın?

4. Peki zaman zaman annene veya baya babana bazı şeyler için içten içe kızdığın oluyor mu?

5. Geceleri kafanı yastığa koyduğunda düşünmeden direkt uyuyabiliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Küçük bir olaya bile zaman zaman aşırı büyük tepkiler verdiğin oluyor mu?

7. Bir sorumluluk almadan önce gözünde aşırı büyütüp geri çekildiğin oluyor mu?

8. Ve son olarak, şu an birlikte olmasanız bile hala birine aşık mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Son zamanlarda yıpranmış hissediyorsun!

Sen son zamanlarda kendini aşırı yıpranmış hissediyorsun. Sanki böyle her şey üstüne geliyormuş gibi. O yüzden yapacağın her şey sanki üzerinde bir yük bırakıyormuş ve sen onun ağırlığını üstünde taşıyormuş gibi hissediyorsun. Normalde sen sosyal bir insansın. Öyle ortamlarda bulunmayı seversin ve bir sürü kişiyi tanırsın. Ama şimdilerde tek başına kalıp kafanı dinlemek istiyorsun. Konuştuğun belli başlı insanlar var. Onlarla da çok fazla konuşmuyorsun. Çünkü insanların samimi olmadığını düşünüyorsun. Ve bu samimiyetsizliğe daha fazla katanamıyorsun. Bunalmışsın artık. O yüzden şu sıralar kendini dinlemen gerektiğini düşünüyorsun. Ufak çaplı depresyonda olduğunu düşünüyorsun. Ama biraz daha rahatlamalısın.

Hayal kırıklıkların seni depresyona itmiş!

Bunun aslında en büyük sebebi son zamanlarda yaşadığın hayal kırıklıkları. Sevdiğin insanlar tarafından hiç beklemediğin şeyler yaşamışsın. Zaten bunalımlı olan ruh haline bu durum da eklenince kendini iyice kötü hissetmeye başladın. O yüzden son zamanlarda kendini daha yalnız hissediyor yaptığın hiçbir şeyden keyif almıyor gibisin. Kendini dışarıya bu kadar kapatmamaya çalış. Çünkü kendini bir kere kapatınca insanlara olan güvenin daha da azalıyor ve daha da yalnızlaşıyorsun. Bu durumu çok etkilenmeden, kendine biraz dinlenmen için zaman vererek atlatabilirsin. Yani bunu bir fırsata çevirebilirsin. Bizden söylemesi.

Sen baya depresyondasın!

Son zamanlarda insanların seni anlamadığını düşünüyorsun. Ne kadar kendini anlatmaya çalışsan da sanki boşa anlatıyormuşsun gibi hissediyorsun. O yüzden kendi köşene çekilmeye karar vermişsin. Kendini anlatacak ne gücün kalmış ne de inancın. İnsanlar seni yeterince incitmiş ve bu durum senin kendini değersiz hissetmene neden olmuş. Etraftaki insanlara güçlü bir karakter olarak görünsen de kendi içinde inanılmaz çelişkiler yaşıyorsun. Bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsun. Kafana olur olmadık her şeyi takııyor, kendini strese sokmayı başarıyorsun. Kendine biraz dikkat etmelisin bizden söylemesi.

Kendini zaman zaman kötü hissediyorsun!

Öyle her zaman değil de zaman zaman kendini kötü hissediyorsun. Özellikle kendi başına kaldığında bu durum kendini daha çok gösteriyor. Böyle zamanlarda kendi içine dönüyorsun. Geçmişe dair yaşadığın şeyleri düşünüp, nerede yanlış yaptığını düşünüyorsun. Sanki bütün suç sendeymiş gibi bunu kendine yükleyip daha da strese giriyorsun. Bu da senin depresyona girmene sebep oluyor. O yüzden hayatında olan hataları kendinde değil de biraz da insanlarda aramaya çalış. Çünkü kimse mükemmel değildir. Herkesin hataları olabilir. Ama buna takılıp kalırsan ileri gidemezsin. Geleceği göremezsin. Bizden söylemesi.

Kendine olan güvenini kaybetmişsin!

Sen son zamanlarda kendine olan güvenini biraz kaybetmişsin gibi. Dışarıdan çok güçlü bir insan olarak görünsen de kendi içinde büyük kaos var. Yani yalnız kaldığın zamanlarda kendinle ilgili bu problemi çözmeye çalışıyorsun. Dışarıya farklı kendine farklı davranmaktan yorulmuşsun gibi. Sanki tükenmişlik sendromuna girmişsin gibi. Bunun nedeni aslında bu iki durum arasında kalıp olduğun gibi davranmamaktan oluyor. Duygusal ve en hassas noktanı göstermemek için uğraşıyorsun. Çünkü etrafındaki insanların senin bu yönünü kullanmaya çalıştığını fark ettin. Ama şunu söylemeliyiz ki her insan değildir. Hayatına doğru olduğunu düşündüğün kişileri alırsan, zaten senin her halini sevip iyi bir şekilde davranacaktır. Şunu sakın unutma sen çok değerli bir insansın! Bu depresyonda oluşun bunu unutturmasın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
796
237
110
92
51
50
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

teste gerek var mı ? herkes baya dipte ghshshshsh

laconiquee

Depresyon kendini “üzgün” hissetmenin ötesinde, ciddi bir zihinsel hastalıktır. 7-8 soruluk,hiçbir klinik yeterliliği olmayan sorularla “tanısal” bir yaklaşı... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

Sen baya depresyondasın!