Görüş Bildir
Haberler
PS4 Bekleyenler İçin Büyük Gün

PS4 Bekleyenler İçin Büyük Gün

LeaderGamer
29.11.2013 - 16:54 Son Güncelleme: 29.11.2013 - 16:59

PS4 bekleyenler için büyük gün

Sony patronu Jim Ryan, PS Blog EU’da yaptığı açıklamada ” Avrupa’nın 20 ülkesinde Sony Playstation 4′ün satışı başladı. Tanıtım lansmanları ve etkinlikleri sürüyor. Bugün hem Sony için hem de oyuncular için çok büyük bir gün. Yıllar süren büyük çalışmaların, muhteşem yazılım kadrosunun emekleriyle sonunda en güçlü oyun konsolunu yaratıp yeni nesil oyun dünyasına giriş yaptık.” dedi.

”Şubat ayında New York’taki ilk lansmandan beridir heyecanlıyım. Oyunculara ve medyaya sofistike bir oyun konsolunun tanıtımını yaptık. Herkeste heyecan uyandıran bu tanıtımdan sonra aldığımız kararlardan mutluluk duydum ve şimdi gelen eleştiriler yaptığımız konsolun ne kadar kaliteli olduğunu kanıtlar nitelikte. Safkan bir konsol, son derece iyice hazırlanmış bir konsol.”

Etkinliklerde başı çeken oyunlar; Killzone Shadow Fall, Battlefield 4, Resogun, FIFA 14, Call of Duty Ghosts, Knack, ve Assassin’s Creed IV Black Flag. Daha sonraları tanıtılanlar ise; Destiny, inFAMOUS Second Son, DRIVECLUB, The Order: 1886 ve Uncharted.

Jim Ryan son olarak ise ” Bizim yolculuğumuz daha yeni başlıyor”. dedi.

Kaynak: http://leadergamer.com.tr/oyuncular-i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın