Görüş Bildir
Haberler
Pronovias Gelinlik Modelleri

etiket Pronovias Gelinlik Modelleri

Deniz Şimşek
23.08.2013 - 00:05 Son Güncelleme: 23.04.2014 - 22:12

Pronovias Gelinlik Modelleri

Bir kadının daha küçük bir kız çocuğuyken takip etmeye başladığı bir şey varsa, bu kesinlikle gelinlik modelleridir. Hepimizin içinde, beyaz atlı prensini bekleyen bir kadın yatar. O gün geldiğinde, yani sevdiğimiz insandan evlilik teklifi geldiğinde ise hemen gelinlik arayışlarına başlarız. Günümüzde, gelinlik bulmak daha kolay bir hal alsa da, gelinlik modeline karar vermek oldukça karmaşık bir hal almış durumda. Bugün, yüzlerce gelinlik markası, gelinlik evleri bulunurken, binlerce gelinlik modeli arasında, en uygun modeli seçmek de oldukça zor oluyor. Bu noktada biz de size, her sezon en güzel ve en modern gelinlik tasarımlarına imza atan Pronovias Gelinlik koleksiyonuna göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Pronovias gelinlik modelleri arasında kendi tarzınızı ve zevkinizi yansıtan bir modeli bulmanız mümkün. Birçok farklı koleksiyon ile farklı stillere hitap eden Pronovias Gelinlik, sezonun trendleri ile kendi çizgisini birleştirerek, ortaya harika gelinlik modelleri çıkartıyor. Gelinlik modeli arayan tüm gelin adaylarına Pronovias kataloğuna bakmalarını tavsiye ediyoruz.

Bugün, dünyanın en ünlü gelin markaları arasında yer alan Pronovias, çok zor gelinlik beğenenler için bile birçok farklı alternatif sunuyor. Önümüzdeki sonbahar-kış sezonu için dantelli ve transparan detaylarla hareketlendirilmiş prenses ve balık formda gelinlik modellerine ağırlık veren marka, biz bayanların yine favorisi olacak gibi görünüyor. Önümüzdeki kış, taş işlemeler ve dantel detayların yanı sıra, sırt dekolteler ve pencerelerle tasarlanmış gelinlikler de karşımıza çıkacak. Modamax olarak hazırladığımız galeride, Pronovias gelinlik modelleri yer alıyor.

Kaynak: http://www.modamax.net/gelinlik-model...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın