Görüş Bildir
Haberler
Prof. Dr. Naci Görür’den Kanal İstanbul ve Deprem İsyanı: 'Ülkenin Geleceğine Kendi Fikriyle Karar Veremez'

Prof. Dr. Naci Görür’den Kanal İstanbul ve Deprem İsyanı: 'Ülkenin Geleceğine Kendi Fikriyle Karar Veremez'

Ulaş
10.06.2021 - 15:04

Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin uyarılarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, söz konusu projenin geçtiği alanların depremi tetikleyebileceği uyarısında bulundu. Görür, 'Bir bilim insanı olarak isyan ediyorum. Neden İstanbul'u depreme hazırlayıp insanların can güvenliğine yatırım yapmıyorsunuz?' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, başta bilim insanları olmak üzere pek çok kesimin karşı çıktığı Kanal İstanbul Projesi'nin geçtiği alanların depremi tetikleyebileceğini söyledi. Görür, 'Bir bilim insanı olarak isyan ediyorum' ifadeleriyle, 'Neden İstanbul'u depreme hazırlayıp insanların can güvenliğine yatırım yapmıyorsunuz?' diye sordu.

Fox TV'de "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk olan Prof. Dr. Görür, tartışmalı Kanal İstanbul projesini değerlendirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
23
5
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tutski yançek

soyguncuların kazanacağı para depremde ölecek insanlardan daha değerli onun için. söz verdi çünkü etrafındakileri daha da zengin etmeye...

Caps

Şu adamlara gerçekten üzülüyorum. Depremden depreme hatırlanıyorlar ama aslında sürekli uyarıyorlar ama kimse dinlemiyor. Deprem vakti tüm yetkililer önlemle... Devamını Gör

Hayrettin Çelik

Helal olsun aklı başında bilim insanlarımız da var