Görüş Bildir
Haberler
Pratik At Kuyruğu Yapmanın Sırları

etiket Pratik At Kuyruğu Yapmanın Sırları

pijama
08.09.2014 - 17:48 Son Güncelleme: 08.09.2014 - 18:06

Pratik At Kuyruğu Yapmanın Sırları

Hepimizin bildiği üzere, at kuyruğu saçlar hemen her ortama uyan oldukça şık ve kullanışlı bir saç modelidir. Ofiste, sokakta, gece çıkarken ya da spor yaparken kullanabildiğimiz at kuyruğu saçlar, ünlülerin de sıklıkla kullandığı saç modelleri arasında yer alıyor.

At kuyruğu yapmanın en basit ve en şık yollarından biri de at kuyruğunu bağladığınız tokayı, kendi saçınızla gizlemenizdir. Saçınızı at kuyruğu şeklinde topladıktan sonra, at kuyruğu saçınızda bir tutam saç alıp tokanızın üzerine dolayın ve tokayı gizleyin. Saçınızı sabitlemek için tel tokalardan faydalanabilirsiniz.

Klasik at kuyruğundan sıkılıyorsanız, at kuyruğu yaparken saçınızda farklı tarzlar deneyebilirsiniz. Mesela, romantik bir görünüm istiyorsanız; saçınızı yandan ayırıp enseye yakın bir yerden at kuyruğu yapabilirsiniz. Saçınızı dilerseniz daha aşağıdan da tutturabilirsiniz.

Ünlülerden ilham alınmış at kuyruğunuzla hem hacimli hem de dikkat çekici bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu modeli uygularken saçınızı tepeden toplayın ve at kuyruğunuzu kabartarak, lastik yardımıyla boğumlar halinde toplayın.

Hem spor hem de şık bir görüntü için, saçlarınızı biraz tepeden ve sıkıca toplayın. Önden çıkan saçlarınızı bir saç spreyi yardımıyla ;

Kaynak: http://www.gripijama.com/pratik-at-ku...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın