Görüş Bildir
Haberler
Prandelli ve Kartal'dan Önemli Açıklamalar

Prandelli ve Kartal'dan Önemli Açıklamalar

Fatih
17.10.2014 - 21:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

Prandelli ve Kartal'dan Önemli Açıklamalar

Derbi öncesi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin teknik direktörleri LİG TV'de yayınlanan Depar’a konuk oldu.

İşte kamplardan canlı bağlantılarla programa katılan İsmail Kartal ve Cesare Prandelli’nin tüm açıklamaları;

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli

“Derbi havasına girdik. Bir kaç gündür çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Ünal Aysal ile buluşmamız çok özeldi. Buraya gelip kazanmamız gerektiğini söylemesi bizim için çok önemliydi.”

“Maçlarda kendi işimize odaklanmamız gerekiyor. Başkan değişikliklerini bazen unutabiliyoruz. Derbi karşılaşmalarının duyguları çok farklı olur. Güçlü olduğumuzu sahaya taraftarlarımızın destekleriyle yansıtacağız.”

Taraftar olarak baktığımızda çok önemli bir derbi. Desteği 12. Adam yani taraftardan alıyoruz. Maçın kaderini değiştirebilmek için kaleye yakın oynayan futbolcularımıza büyük bir iş düşüyor. Burak bugün ısınmaya bizimle çıktı. Umarım yarın görev alır.”

“Zorluklar Galatasaray gibi bir takımda olmaması gerekiyor. Oyun kalitemizi ortaya koymak için her türlü değişiklikleri yapıyoruz. Birinci maçta kondisyonumuz eksikti. Fenerbahçe 3 yıldır aynı futbolcularla oynuyor. Ama biz elimizden geleni yapacağız.”

“İsmail Kartal’a öncelikle iyi şanslar diliyorum. Adına yakışan bir karşılaşma olacak.”

Sneijder orta sahanın her bölgesinde oynayabilen bir futbolcu. Hollanda milli takımında da bunu gösterdi. Yarından sonraki günlerde de Sneijder’i farklı yerlerde görebilirsiniz.En önemlisi benim için kazanma isteği olan futbolcularım olduğu için çok şanslıyım. Terimizin son damlasına kadar sahada mücadele etmemiz gerekiyor. Bunu da göstereceğiz.”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal

“Öncelikle Prandelli’ye teşekkür ederim. Süper Kupa öncesi Prandelli ile tanışma imkanı buldum. Kendisine başarılar dilerim.”

“Kupa karşılaşmasında iyi motive olmuştuk. Kupayı kazanmak camia adına çok önemliydi. Oyuna hakim olan bizdik. Kupayı kazandığımız için o moralle lige başladık. Takımımın performansından çok memnun kaldım.”

“Hesaplarımda olmayan Akhisar mağlubiyeti var. Ama Konyaspor karşılaşması bizim için bir referans karşılaşması oldu. 10 kişi oynamak bu ligde kolay değil.”

“Milli maçtan sonra futbolcularımda yıpranmışlık gördüm. Ama toparlandılar ve derbiye hazırlar. Talihsiz bir dönemde de olsak şartlar ne olursa olsun. Takımımı iyi motive etmek isterim. Rakibi iyi analiz ederek. Kendi takımımda da en iyiye yakın ideal 11′ler belirliyoruz. Oyuncularımın gelişmesini görmek beni çok mutlu ediyor.”

“Ben Fenerbahçe’de Teknik Direktör olarak çalışmaktan çok mutlu ve gururluyum. Neşeli idmanlar geçiyor. Bunlar çok güzel.Gelişmeye devam edeceğiz. Biz bir takımız. Herkes birbirine saygı duyuyor.”

“Bu camianın çocuğuyum. Taraftarlarımızla 4. yıldızı takmak için çok çalışıyoruz. Futbolcuyken sadece kendimi düşünüyordum ama şimdi Teknik Direktör olduğum için çok şey düşünüyorum. Kafamda maçı yaşıyorum.”

“Prandelli konuşurken maçı yaşıyor gibiydim.Emenike ile konuştum. Ter idmanı yaptı. Yarın kendini toparlayacaktır.”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/10/17/prandel...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0