Görüş Bildir
Haberler
Powerball'da 2 Milyar Doları Aşan Rekor İkramiye Sahibini Buldu

Powerball'da 2 Milyar Doları Aşan Rekor İkramiye Sahibini Buldu

ABD'nin ünlü lotosu Powerball çekilişinde, 2,04 milyar dolarlık tarihi ikramiyeyi California'dan ismi açıklanmayan talihlinin kazandığı bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2 milyar doları aşan büyük ikramiye sadece bir kişiye isabet etti

2 milyar doları aşan büyük ikramiye sadece bir kişiye isabet etti

ABD'de 3 Ağustos'tan bu yana kazanan çıkmayınca 2,04 milyar dolarlık rekor seviyeye yükselen 'Powerball'da ikramiye bir kişiye isabet etti. Devasa ikramiyeyi kazanan şanslı numara, '10, 33, 41, 47, 56 ve Powerball 10' oldu. ABD'deki en popüler piyangolardan Powerball, 1992'den bu yana 45 eyalette, Columbia Bölgesi (D.C.), Porto Riko ve Virgin Adaları'nda oynanıyor. Bir önceki rekor ikramiye olan 1,59 milyar dolar, 3 talihli arasında bölüştürülmüştü.

Vergi ve kesintilerden sonra hesabına 997,6 milyon dolar kalacak

Vergi ve kesintilerden sonra hesabına 997,6 milyon dolar kalacak

Rekor ikramiyeyi California'dan ismi açıklanmayan talihlinin kazandığı bildirildi. Normalde Pazartesi günü yapılması planlanan çekilişin, satılan bazı biletlerin sisteme girilmesi sürecinde yaşanan sorunlar nedeniyle 10 saat gecikmeli olarak, salı gününe ertelendiği bildirildi. Talihli, büyük ikramiyeyi peşinen talep etmesi durumunda, her türlü vergi ve kesintilerden sonra hesabına 997,6 milyon dolar yatırılacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Bizde rekor ikramiyelerin sahipleri çıkmıyor nedense. Ya da ikramiye isabet eden bilet satılmamış oluyor. Çekilişler canlı olarak yayınlanmasa bile ilgi azal... Devamını Gör

M CAN

Orada güven var, kontrol var, milyarda bir ihtimal bile olsa çıkma ihtimali var. Bizde tüpçüye güvenip oynayan sadece parasını kaptırır.

beybi shark

kesilen vergiye bak, Türkiye'yi aratmıyor.

Volkan

vay anasını sayın seyirciler