Görüş Bildir
Haberler
Fatih Altaylı Hakkında 'Kamu Görevlisine Hakaret ve Tehdit' Suçundan Soruşturma Başlatıldı

Fatih Altaylı Hakkında 'Kamu Görevlisine Hakaret ve Tehdit' Suçundan Soruşturma Başlatıldı

Batuhan
17.10.2018 - 16:45

Dün Abdi İpekçi Caddesi üzerinde uygulama yapan polislerle tartışan ve küfür eden Fatih Altaylı çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülenmişti. Yaşanan olay sonrası görevi başındaki polislere hakaret ve küfür eden gazeteci Fatih Altaylı hakkında soruşturma başlatıldı.

AA'da yer alan habere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, ''kamu görevlisine görevi nedeniyle birden fazla kez hakaret'' ve ''tehdit'' suçundan başlattığı soruşturma kapsamında, Altaylı'nın ''şüpheli'' sıfatıyla karakolda ifadesinin alındığı öğrenildi.

"Abdi İpekçi Caddesi üzerinde yasak park yapanlara cezai işlem uygulanıyordu"

"Abdi İpekçi Caddesi üzerinde yasak park yapanlara cezai işlem uygulanıyordu"

Polis merkezi tarafından tutulan tutanakta, Harbiye Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde çok sayıda yasak park anons edilmesi üzerine bahse konu yerde araç içinde sürücüsü bulunmayanlara cezai işlemlerin yapıldığı, araç içerisinde bulunan sürücülerin ise sözlü şekilde uyarıldığı belirtildi.

"Araçta, hasta bekliyor, insan olsanız azıcık halden anlarsınız"

"Araçta, hasta bekliyor, insan olsanız azıcık halden anlarsınız"

Burada ''34 .... ....'' plakalı araç içerisinde bulunan sürücünün, ''Aracın Fatih Altaylı'ya ait olduğunu, ceza yazılamayacağını söylediği'' akabinde de tüm uyarılara rağmen aracın kaldırmaması üzerine cezai işlem uygulandığı ifade edilen evrakta, ''Bu sırada Fatih Altaylı olay yerine gelerek, 'Araçta, hasta bekliyor, insan olsanız azıcık halden anlarsınız, sizi şikayet edeceğim, sizi mahvedeceğim' diye tehditlerde bulunmuş, görevli polis memuru da 'Şikayet etmek sizin yasal hakkınız edebilirsiniz' şeklinde cevap vermiştir.'' ifadeleri yer aldı.

İşte Altaylı hakkında soruşturmaya neden olan o anlar 🎥

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
51
25
18
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray

Altaylı'dan hariç bir şey dikkatimi çekti. Polis demiş ki "yasal hakkınız şikayet edebilirsiniz". Bu polisler, karşılarında gücünden korktukları kişileri gör... Devamını Gör

Koray

Sosyal medya veletleri siddet oldugu icin siddet var diyor olabilirler mi?

murat murattır

beter ol mk yalaması...ah ah levent abimiz hayatta olacaktı ki iki laf sokacaktı sana şurda :(

Huf Hufington

Hakli bile olsa uslup cok kaba ve usten bakan, ben kimim biliyor musun turu bir uslup. Polis de kim oldugunu bildigi icin halktan biri ile konusacagi gibi de... Devamını Gör