Görüş Bildir
Haberler
Polis Müdahale Etti: Mardin'de Vatandaş Elektrik Faturalarını Protesto Etmek İçin Sokağa Çıktı

Polis Müdahale Etti: Mardin'de Vatandaş Elektrik Faturalarını Protesto Etmek İçin Sokağa Çıktı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde vatandaşlar elektrik zamları başta olmak üzere yapılan zamları protesto etmek için sokağa çıktı.  Polis ve vatandaşlar arasında zaman zaman gerginlik yaşanırken polis bazı bölgelerde vatandaşlara biber gazı ile müdahale etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ANKA'nın haberine göre, Mardin'in Kızıltepe ilçesi Özgürlük Meydanı’nda öğlen saatlerinde bir araya gelen yüzlerce vatandaş, ellerinde dövizler ve elektrik faturaları taşıdı. Elektrik faturalarına isyan eden bazı vatandaşlar, faturaları meydanda yakarak tepki gösterdi.

DEDAŞ binasına yürümek istediler

DEDAŞ binasına yürümek istediler

Tayyip istifa”, “Devlet istifa”, 'AKP istifa', “DEDAŞ istifa” ve “Kahrolsun DEDAŞ” sloganları atan vatandaşlar zamların geri çekilmesini istedi. Bir süre meydanda bekleyen vatandaşlar Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) binasına doğru yürümek istedi.

Biber gazıyla müdahale

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
48
24
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Batuhan Aktepe

Türkiye'de %72'yle en çok kaçak elektrik kullanan şehrin Mardin olması da manidar olmuş.

cansu ersan

ulan nerden biliyorsun Mardinliler kaçak elektrik kullanıyorlar

LAMROY

Kızıltepeliyim ve son 1.5 yıldır burda yaşıyorum. Yorumlarda bahsi geçtiği gibi kaçak elektrik olayları burda bitme noktasına geleli yıllar oluyor. Elektrik ... Devamını Gör

LAMROY

-> Fabrika sahiplerini zengin ederken ortaya çıkan enerji zararını vatandaşa yüklediler yıllardır. Angut angut yorum yapmadan önce azıcık bilgi sahibi olu... Devamını Gör

Hz Huni

polis değil. AKP Gençlik Kolları