Görüş Bildir
Haberler
Polis Aracı Kullandığı Görüntüleri Paylaşan İranlı Fenomen Tepki Çekti: Sorumlu Polis Açığa Alındı

Polis Aracı Kullandığı Görüntüleri Paylaşan İranlı Fenomen Tepki Çekti: Sorumlu Polis Açığa Alındı

Kağıthane'de polis aracıyla tur atan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İran uyruklu şüpheli hakkında işlem başlatıldı. Sorumlu polis memuru görevden uzaklaştırıldı. Ülkesinde sosyal medya fenomeni olan kişi daha önce lüks aracı ile 5 liraya karpuz satmaya kalkınca ceza yemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kağıthane'de, adli bir konuyla ilgili ifadesi alındıktan sonra polis aracını sürerek tur atan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İran uyruklu şahısla ilgili işlem başlatılırken sorumlu polis memuru görevden uzaklaştırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında, İran uyruklu Milad Hatami tarafından paylaşılan söz konusu video görüntüleriyle ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Görüntülerin 17 Aralık'ta çekildiği, aracın Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait ekip aracı olduğu belirtilen açıklamada, 'M.H.F. isimli şahsın adli bir konu ile ilgili olarak ifadesinin alındığı, söz konusu görüntülerin bu işlemleri sonrasında çekildiği tespit edilmiştir. Görüntüleri çeken M.H.F. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatılmış, görevli polis memuru da görevden uzaklaştırılmış, hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır.’’ denildi.

Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler 🎥

İranlı fenomenin görüntüleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı 👇

Lüks aracıyla karpuz sattığı için ceza almıştı

Lüks aracıyla karpuz sattığı için ceza almıştı

Ülkesinde sosyal medya fenomeni olan İran uyruklu Hatami daha önce de, Beyoğlu'nda Lamborghini marka lüks spor aracından 5 liraya karpuz sattığı görüntülerle gündeme gelmişti.

Hatami “Araçları motorlu araç tescil belgesinde gösterilen maksadın dışında kullanmak” suçundan para cezası ve 2 hafta trafikten men cezası almıştı.

Detaylar için 👇

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
26
6
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yobaz-hoplatan

Ordunun, polisin ve devletin icin dinci islamcilarilari sokarsan olacagu bu. Dinci, islamcidan milliyetci olmaz. Islamci din icin yasar. Amina kodumun orta d... Devamını Gör

Altuğ Papakcı

aynı şeyleri iranda yapta götünü siksinler senin

Pasif Kullanıcı

Akp'nin ülkesi ancak bu kadar olur işte. Ya Fethullahçıları kadrolaştırıp darbeye sebep olurlar ya da elin Paralı Ortadoğu kırolarına kamu mallarını oyuncak ... Devamını Gör