Görüş Bildir
Haberler
Yol Kenarına Çektiği Lamborghini ile Karpuz Satan Sürücüye Ceza

Yol Kenarına Çektiği Lamborghini ile Karpuz Satan Sürücüye Ceza

Yol kenarına çektiği Lamborghini'nin bagajında kilosu 5 liradan karpuz satan sürücüye trafik polisi tarafından para cezası kesildi. İranlı olduğu belirtilen sürücünün lüks otomobili ise amacı dışında kullanıldığı gerekçesiyle 15 gün trafikten men edildi.

Sürücünün Milad Hatami adında İranlı bir sosyal medya fenomeni olduğu ortaya çıktı.İran'da bazı videoları nedeniyle tutuklanan Hatami'nin tahliye edildikten sonra eşi ve kızı ile birlikte Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz gün Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde lüks otomobilini yol kenarına çeken İran uyruklu bir kişi kilosu 5 liradan karpuz satışı yapmıştı. 

Lüks otomobilli karpuzcunun bir arkadaşı da cep telefonu kamerası ile satış anını görüntülerken gazetecilerin çekim yapmasından rahatsız olan şahıs, karpuzları yol kenarına bırakıp otomobille uzaklaşmıştı.

O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.

O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.

1228 TL para cezası kesildi

1228 TL para cezası kesildi

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün çalışması sonucunda 07 MA 9278 plakalı lüks otomobilin sürücüsünün İran vatandaşı M. H. F. olduğu belirlendi.

Trafik polisleri tarafından otomobil sürücüsü M. H. F.’ye 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun Ek 1, araçları motorlu araç tescil belgesinde gösterilen maksadın dışında kullanmak ve sürülmesine izin vermek, maddesine istinaden 1228 TL idari para cezası uygulandı. 

Ayrıca otomobil 15 gün süreyle trafikten men edildi.

Yıllık MTV'si 46 bin TL

Yıllık MTV'si 46 bin TL

Ünlü İtalyan spor otomobil üreticisi Lamborghini’nin en üst seviyede v12 silindirli motorlu versiyonu olan Aventador ülkemizde 2. el olarak ortalama 4-5 milyon TL’ye satın alınabiliyor.

Aracın yıllık Motorlu Taşıtlar Vergisi ise 46 bin TL civarında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya fenpmeni çıktı

Sosyal medya fenpmeni çıktı

Basına yansıyan bilgilere göre Milad Hatami Abadi, 14 Ekim 1996 İran/Tahran doğumlu. 

İran’da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla ünlenen Hatami, hazırladığı bir video sebebiyle de tutuklanmış.

Ailesiyle Türkiye'ye kaçmış

Ailesiyle Türkiye'ye kaçmış
Ailesiyle Türkiye'ye kaçmış

Hatami tahliye olur olmaz Antalya’ya yerleşme kararı almış.

Bilgisayar mühendisliği okuduktan sonra internet üzerinden parodi videolar yaparak ülkesinde milyonların hayranlığını kazanmış. 

Hatami, sıradan bir aileden gelmesine rağmen genç yaşında atıldığı ticaret sayesinde lüks bir yaşam tarzına sahip olmuş.

"İnsanları eğlendirmek için çektik"

"İnsanları eğlendirmek için çektik"

Sosyal medyada ‘’RICH BOY’’ olarak tanınan Hatami'nin arkadaşı Seyed Yashar Tavakolian ''Videoyu sosyal medyada paylaşmak ve insanları eğlendirmek için çektik'' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
34
12
7
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

''Lüks otomobili ise amacı dışında kullanıldığı gerekçesiyle para cezası kesildi'' bu ne lan? Lüks otomobilin amacı neymiş? Karı kız kaldırmak mı? Kıskandık ... Devamını Gör

Black bird

Hususi araç, bir kazanç kaydı olmaksızın özel şahıs, kurum ve kuruluşlar tarafından kullanılan ve trafikten özel plaka alan motorlu taşıtlardır. Ticari araç ... Devamını Gör

Minister of Magic

Adam arabayı amacında kullansa yine ceza yicek. Bu nasıl bir çelişki?

Selam Özbakan

ya git iranda sat istemiyoruz sizi diğer araplarıda

sensizsinema

İranlılar arap değil seni salak