Görüş Bildir
Haberler
Pokemon + Tekken = Pokken Tourment Geliyor

Pokemon + Tekken = Pokken Tourment Geliyor

Pchocasi
28.08.2014 - 16:22 Son Güncelleme: 28.08.2014 - 18:21

Pokemon, uzun süredir sessizliğini koruyarak yeni oyunu Pokken Tourment ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

YouTube’da fragmanı The Pokemon Company tarafından yayınlanan yeni videoda efsanevi oyun ne hallere gelmiş. Biraz içimiz acımış olsa da Pokemon’u tekrardan sahalarda görmek güzel !

TEKKEN KARIŞIMI POKKEN

Tabiri caizse Pokemon + Tekken = Pokken Tourment ismi verilen oyuna alıcı gözü ile baktığımızda Tekken oyununu oynadığınızı düşünün. Ama Pokemon karakterleri ile birlikte. Oyunun yayınlanan videosunda karakterler aynı Tekken’de dövüşür gibi görünüyor.

Pokemon Tourment için Bandai Namco ekibi ile çalışmalarına devam eden The Pokemon Company ( The Coca Cola Company gibi gelmiyor mu size de ? ) oyun için takipçilerine yeni videosunu paylaştı.

POKEMON TOURMENT’İN İÇERİĞİ

Öncelik olarak Pokemon Tourment’i görüp heveslenenler hemen oyunun çıkış tarihini beklemesin. Pokemon Tourment oyunu 2015 yılının ortalarında kullanıcılar ile birlikte buluşacak.

Nintendo platformlarından önce Japon arcade makinalarında yayınlanacak. Pokemon yeni oyunu ile ne kadar tutulur bilinmez ama, eski Pokemon rüzgarlarından oyunda eser yok diyebiliriz. Nerede o pikaçu, balbazar, squartle demeden edemiyor insan !

Pchocasi

Kaynak: http://www.pchocasi.com/pokemon-tekke...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr. Nobody

lan bari pokemonu alet etmeseydiniz.