Görüş Bildir
Haberler
Pokemon Fanlarının Yedinci Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokemon

Pokemon Fanlarının Yedinci Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokemon

Pokemon'un Netflix'te de yayınlanan ve bildiğimiz Pokemon'ların farklı hallerini bize gösteren Alola bölgesini anlatan sezonunda Pokemon severlerin yedinci jenerasyonda en çok sevdiği 13 Pokemon'u sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Golisopod

1. Golisopod

Golisopod, böcek ve su türüne sahip yedinci jenerasyon bir Pokemon'dur. Wimpod'un evrimleşmiş halidir. Golisopod'lar batık gemilerde, denizin tabanındaki deliklerde yaşar ve kazanmak için her şeyi yaparlar.

2. Litten

2. Litten

Litten, ateş türüne sahip yedinci jenerasyon bir Pokemon'dur. Litten savaş sırasında kendi vücudunu ateşe verir ve gücünü arttırabilir.

3. Rockruff

3. Rockruff

Rockruff, kaya türüne sahip yedinci jenerasyon bir Pokemon'dur. Rockruff, gece evrimleşirse gece yarısı formuna, gündüz evrimleşir ise gün ortası formuna evrimleşir. Çok ender bir şekilde alacakaranlık formuna da evrimleşebilir.

4. Necrozma

4. Necrozma

Necrozma, psişik türüne sahip yedinci jenerasyon bir efsanevi Pokemon'dur. Işık Necrozma'nın enerji kaynağıdır. Necrozma, ışığa ulaşamaz ise kararır ve hareket edemez hale gelir.

5. Marshadow

5. Marshadow

Marshadow, dövüş ve hayalet türüne sahip yedinci jenerasyon bir Pokemon'dur. Başkalarının gölgelerine girer ve onların güçlerini, hareketlerini kullanabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Silvally

6. Silvally

Silvally, normal türe sahip yedinci jenerasyon bir Pokemon'dur. Silvally, normal türe sahip olsa da türünü değiştirebilmektedir. Gerçek gücünün ortaya çıkması için eğitmeni ile güçlü bir bağ kurması gerekir.

7. Tapu Koko

7. Tapu Koko

Tapu Koko, elektrik ve peri türüne sahip yedinci jenerasyon efsanevi bir Pokemon'dur. Melemele adasının koruyucusu olan Tapu Koko, iyi huylu bir Pokemon olarak bilinse de kötü bir ruh haline girerse saldırabilir.

8. Zeraora

8. Zeraora

Zeraora, elektrik türüne sahip yedinci jenerasyon mistik bir Pokemon'dur. Zeraora, pençelerini elektriklendirir ve rakiplerini pençeleri ile parçalara ayırır.

9. Mimikyu

9. Mimikyu

Mimikyu, hayalet ve peri türüne sahip yedinci jenerasyon bir Pokemon'dur. Mimikyu, daha az korkutucu görünmek için Pikachu kostümüne benzer bir kostüm giyer. Mimikyu hakkında araştırma yapan bir bilim adamı kostümün altına baktıktan sonra gizemli bir sebepten ölmüştür.

10. Decidueye

10. Decidueye

Decidueye, bitki ve hayalet türüne sahip yedinci jenerasyon bir Pokemon'dur. Rowlet'ın son evrim halidir. Decidueye, saniyenin onda biri sürede düşmana oklarını gönderebilir ve dövüşleri kazanabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Solgaleo

11. Solgaleo

Solgaleo, psişik ve metal türüne sahip yedinci jenerasyon efsanevi bir Pokemon'dur. Cosmog'un son evrim hallerinden birisidir. Solgaleo, eski yazıtlarda '' güneşi yiyip bitiren canavar '' olarak adlandırılır.

12. Lunala

12. Lunala

Lunala, psişik ve hayalet türüne sahip yedinci jenerasyon efsanevi bir Pokemon'dur. Cosmog'un son evrim hallerinden birisidir. Lunala, eski yazıtlarda '' ayı çağıran canavar '' olarak adlandırılır.

13. Lycanroc

13. Lycanroc

Lycanroc, kaya türüne sahip yedinci jenerasyon bir Pokemon'dur. Rockruff'ın evrimleşmiş halidir. Lycanroc, Rockruff'dan 3 forma evrimleşebilir. Rockruff, gece evrimleşirse gece yarısı formuna, gündüz evrimleşir ise gün ortası formuna evrimleşir. Çok ender bir şekilde alaca karanlık formuna da evrimleşebilir.

İlginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın