Görüş Bildir
Haberler
Her Bilgisayarda İnternet Tarayıcınız Üzerinden Ücretsiz Olarak Oynayabileceğiniz 13 Oyun Önerisi

Her Bilgisayarda İnternet Tarayıcınız Üzerinden Ücretsiz Olarak Oynayabileceğiniz 13 Oyun Önerisi

İnternet bağlantınız ve bir bilgisayarınız varsa sıkıntınıza ilaç gibi gelecek olan, bilgisayarınızın özelliklerinden bağımsız olarak yalnızca tarayıcınız yardımıyla oynayabileceğiniz bu oyunlara bir göz atmak isteyebilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Akinator

1. Akinator

Akinator aklınızdan tuttuğunuz gerçek yada hayali kişileri, kahramanları, hatta kimi durumlarda epey alakasız şeyleri bile gerçekten zihninizi okuyormuş gibi kolayca buluveriyor!

2. Gartic Phone

2. Gartic Phone

Kulaktan kulağa oyununun sanal ortama taşınmış versiyonu diyebileceğimiz oyunu herhangi bir sesli sohbet uygulamasında arkadaşlarınızla bir araya gelerek tarayıcı üzerinden birlikte oynayabilirsiniz. Kurulan cümleler öyle alakasız şeylere ve çizimlere dönüşebiliyor ki!

3. Slither.io

IO oyunlarının en popülerlerinden olan yapım tuşlu telefonlarımızda oynadığımız yılan oyununun çok oyunculu ve modern bir versiyonu diyebiliriz. Diğer yılanlar tarafından mideye indirilmeden sunucunun en büyüğü olmaya çalışın!

4. Agar.io

4. Agar.io

İlk çıktığı dönemlerde tüm internet aleminin adeta kasıp avuran bir çılgınlığa dönüşmüş olan Agar.io hala tarayıcı üzerinden tek tıkla eğlenmek için en iyi seçeneklerden. Ufak noktaları ve sizden daha küçük rakiplerinizi yiyerek büyüdüğünüz oyun benim diyen battle royale oyununa taş çıkartacak cinsten.

5. Town of Salem

5. Town of Salem

Modern bir vampir-köylü oyunu olarak tanımlayabileceğimiz Town of Salem'de her bir oyuncu farklı rolleri üstleniyor ve herkes rolünün gerektirdiklerini yaparak zafere ulaşmaya çalışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hero Zero

6. Hero Zero

Kendine has komik yapısı ile bildiğimiz eğlenceli süper kahraman oyunu Hero Zero listemizde yer almayı hak eden yapımlardan. Kendi süper kahramanınızı yaratarak maceraya atılabileceğiniz oyun barındırdığı pek çok farklı özellikle büyük bir eğlence vadediyor.

7. Travian: Legends

7. Travian: Legends

Yılların eskitemediği tarayıcı oyunlarından Travian formundan hala bir şey kaybetmiş değil! Cermen, Roma ve Galya toplulukları arasından dilediğinizi seçerek köyünüzü geliştirip diğer oyuncularla mücadeleye girişebilirsiniz.

8. GeoGuessr

8. GeoGuessr

Eğlenirken aynı zamanda zihin jimnastiği yapmanıza da olanak sağlayacak olan GeuGuessr sizi seçiminize göre dünyanın bir ülkesine yada bölgesine bırakıp nerede olduğunuzu tahmin etmenizi istiyor.

9. Haxball

Yeşil sahaların heyecanını parmaklarınızın ucuna taşıyan bu tarayıcı oyunu basit göründüğü kadar eğlenceli de!

10. Quick, Draw!

10. Quick, Draw!

Quick, Draw! yapay zekanın gücünü gözler önüne seren bir yapım. Size verilen 20 saniye içerisinde belirtilen çizimi yapıyorsunuz ve yapay zeka ise ne çizdiğinizi bilmeye çalışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. DarkOrbit Reloaded

11. DarkOrbit Reloaded

İlk çıkışının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Dark Orbit Reloaded ile oyuna pek çok yenilik ekledi. Uzayın uçsuz bucaksız dünyasını birkaç tık uzağınıza getiren bu yapıma bir şans vermelisiniz.

12. Line Rider

Line Rider oyuncuya yaratıcılığının sınırlarını zorlama imkanı sunan yapımlardan. Çizeceğiniz pistte kızağı ile yol alan minik karakteri izlemek ise oldukça rahatlatıcı.

13. Tomb Raider

13. Tomb Raider

1996 yılında çıkış yapmış olan ilk Tomb Raider oyununu da tarayıcınızda oynamanız mümkün, üstelik de cilalanmış grafiklerle! Buraya tıklayarak ziyaret edebileceğiniz site özlediğimiz Lara'yı parmaklarımızın ucuna getiriyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın