Görüş Bildir
Haberler
Pokémon Fanlarının Üçüncü Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

Pokémon Fanlarının Üçüncü Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

Satoshi Tajiri tarafından yaratılan, bir dönem ülkemizde de yayınlanmış anime dizisi ile dönemin çocuklarını televizyon başına kitleyen, oyunlarıyla biz oyun severleri mutlu etmeyi başaran Pokémon, 24. anime sezonu ile birlikte devam ederken gelin biz fanların üçüncü jenerasyonda en sevdiği 13 Pokémon'a birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Absol

13. Absol

Absol, karanlık türüne sahip üçüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Rüzgar kadar hızlı olan Absol'un boynuzu doğal afetleri önceden hissedebilecek kadar hassastır.

12. Milotic

12. Milotic

Milotic, su türüne sahip üçüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Feebas'ın evrimleşmiş halidir. Milotic'in en güzel Pokémon olduğu, Milotice bakmanın bütün düşmanca duyguları sakinleştireceği söylenir. Milotic güzelliğiyle birlikte sanatçılara da ilham kaynağı olmuştur.

11. Deoxys

11. Deoxys

Deoxys, psişik türüne sahip üçüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Deoxys, uzaydan gelen bir virüsten ortaya çıktı. Son derece zeki olan Deoxys'nin göğsündeki kristalin beyni olduğu düşünülür ve Deoxys bu kristal ile lazer ışınlayabilir.

10. Aggron

10. Aggron

Aggron, çelik ve kaya türüne sahip üçüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Aron'un son evrim halidir. Aggron'un boynuzu çok keskindir ve kalın bir demiri bile delebilecek güçtedir.

9. Sceptile

9. Sceptile

Sceptile, çimen türüne sahip üçüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Treecko'nun son evrim halidir. Sceptile çok çeviktir ve düşmanlarına ağaçların üzerinden saldırmayı tercih eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Groudon

8. Groudon

Groudon, yer türüne sahip üçüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Magmalarda yaşamayı tercih eden Groudon'un Kyogre ile yaptığı mücadeleler efsaneleşmiştir.

7. Swampert

7. Swampert

Swampert, su ve yer türüne sahip üçüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Mudkip'in son evrim halidir. Swampert çok güçlüdür, bir tondan daha ağır bir kayayı bile sürükleyebilecek bir güce sahiptir. Swampert bulanık bir suda bile güçlü gözleri sayesinde rahatlıkla görebilmektedir.

6. Blaziken

6. Blaziken

Blaziken, ateş ve dövüş türüne sahip üçüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Torchic'in son evrim halidir. Blaziken'in bilekleri yoğun alevler çıkartır. Rakip ne kadar güçlü ise Blaziken'in bileğindeki alevler o kadar yoğun yanar.

5. Flygon

5. Flygon

Flygon, yer ve ejderha türüne sahip üçüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Trapinch'in son evrim halidir. Flygon diğer ismiyle Çöl Ruhu genelde yarattığı kum fırtınalarının içinde saklanır ve insanlara görünmeyi tercih etmez.

4. Latios

4. Latios

Latios, psişik ve ejderha türüne sahip üçüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Latios gördüğü veya kafasında hayal ettiği görüntüyü başkalarına gösterme yeteneğine sahiptir. Latios bir jet kadar hızlı uçabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Kyogre

3. Kyogre

Kyogre, su türüne sahip üçüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Denizlerin efendisi Kyogre'un Groudon ile yaptığı mücadeleler efsaneleşmiştir.

2. Gardevoir

2. Gardevoir

Gardevoir, psişik ve peri türüne sahip üçüncü jenerasyon bir Pokémon'dur. Gardevoir geleceği tahmin etme gücüne sahiptir. Antrenörünü korumak için bir kara delik oluşturabilir ve antrenörünü korurken gücü zirveye ulaşır.

Bonus: Latios'un kız kardeşi Latias

Bonus: Latios'un kız kardeşi Latias

Latias, psişik ve ejderha türüne sahip üçüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Latios'un kız kardeşi olan Latias, insan kılığına girebilmektedir. İnsan konuşmasını ve duygularını anlayabilen Latias insanların iyi veya kötü hislerini anlayıp ona göre hareket eder.

1. Rayquaza

1. Rayquaza

Rayquaza, ejderha ve uçuş türüne sahip üçüncü jenerasyon bir efsanevi Pokémon'dur. Rayquaza'nın yüz milyonlarca yıl yaşadığı düşünülmektedir. Kyogre ve Groudon arasında savaşı durdurarak dünyayı kurtarmıştır. Rayquaza efsanelere göre ozon tabakasında ve ozon tabakasının üstünde yaşamaktadır.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bunu yapan arkadaş sadece pokemon isimlerine bakıp bu listeyi hazırlamış anlaşılan, bunları listeye alıp Ash-Greninja yı listeye almamak garip :) evet hala p... Devamını Gör