Görüş Bildir
Haberler
Pokémon Fanlarının İkinci Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

Pokémon Fanlarının İkinci Jenerasyonda En Çok Sevdiği 13 Pokémon

Satoshi Tajiri tarafından yaratılan bir dönem ülkemizde de yayınlanmış anime dizisi ile dönemin çocuklarını televizyon başına kitleyen Pokémon 'un ikinci jenerasyonda en çok sevilen Pokémon' lar, Pokémon fanları tarafından oylandı. Birlikte ikinci jenerasyonda en çok sevilen 13 Pokémon'a birlikte bakalım...

Oylama ranker.com sitesi tarafından yapılmıştır.

Kaynak: https://www.ranker.com/list/best-gene...
İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Scizor

13. Scizor

Scizor, böcek ve çelik türüne sahip ikinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Scizor, Scyther'ın evrimleşmiş halidir. Scizor'un kıskaçları çok güçlüdür ve tek bir hareketle bir kayayı tamamen ezebilir.

12. Raikou

12. Raikou

Raikou, efsanevi bir elektrik tip Pokémon'dur. Raikou'nun kükremeleri havaya şok dalgaları gönderir ve yıldırım düşmüş gibi her yeri etkileyebilir.

11. Ampharos

11. Ampharos

Ampharos, elektrik türüne sahip ikinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Ampharos'lar uzun yıllar önce denizciler için bir işaret vermek için kullanılırdı. Kuyruğunda ki ışık uzaydan bile görülebilir.

10. Tyranitar

10. Tyranitar

Tyranitar, kaya ve karanlık türüne sahip ikinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Larvitar'ın son evrimidir. Yürürken meydana çıkarttığı depremler nedeniyle dağları bile parçalayıp çevredeki araziyi değiştirir.

9. Entei

9. Entei

Entei, ateş türüne sahip efsanevi bir ikinci jenerasyon Pokémon'dur. Entei'nin bir yanardağın patlaması sırasında doğduğu düşünülür. Entei dokunduğu her şeyi küle çevirebilen bir ateş patlaması gönderebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Espeon

8. Espeon

Espeon, psişik türüne sahip ikinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Eevee'den evrimleşir. Vücudunu kaplayan ince tüyler sayesinde rakibinin hareketlerini ve hava akımlarını algılayabilir.

7. Houndoom

7. Houndoom

Houndoom, karanlık ve ateş türüne sahip ikinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Houndour'dan evrimleşmiştir. İnsanlar tarafından uzun yıllar önce ölüm meleği olduğu düşünülürdü.

6. Feraligatr

6. Feraligatr

Feraligatr, su türüne sahip ikinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Totodile'ın son evrimidir. Feraligatr kocaman ağzı ve güçlü ayakları sayesinde rakiplerine üstünlük sağlayabilir.

5. Ho-Oh

5. Ho-Oh

Ho-Oh, ateş ve uçan türüne sahip efsanevi bir ikinci jenerasyon Pokémon'dur. Ho-Oh'un gökkuşağının dibinde yaşadığı ve tüyünün insana şans getirdiğine inanılır.

4. Lugia

4. Lugia

Lugia, psişik ve uçan türüne sahip efsanevi bir ikinci jenerasyon Pokémon'dur. Lugia'nın denizin derinliklerinde insanlardan uzak yaşamayı tercih ettiği düşünülmektedir. Lugia'nın kanatları o kadar güçlüdür ki hafif bir çırpışı, bir evi havaya uçurabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Umbreon

3. Umbreon

Umbreon, karanlık türüne sahip ikinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Eevee'den evrimleşir. Dolunay gecesi veya Umbreon heyecanlandığında vücudundaki halkalar sarı renkte parlar.

2. Typhlosion

2. Typhlosion

Typhlosion, ateş türüne sahip ikinci jenerasyon bir Pokémon'dur. Cyndaquil'in son evrimidir. Eğer Typhlosion çok öfkelenirse ısısı o kadar artar ki ona dokunan her şey hemen ateş alır.

Bonus: Misty'nin Togepisi

Bonus: Misty'nin Togepisi

Ash'in bulduğu yumurtayı isteyen Misty, Ash ve Brock arasında yumurta için bir turnuva düzenlenmiştir. Turnuvayı kazanan Ash olmuş olsa da Togepi'nin Misty'i seçmesiyle birlikte Misty'nin Pokémon'u olmuştur.

1. Suicune

1. Suicune

Suicune, su türüne sahip efsanevi bir ikinci jenerasyon Pokémon'dur. Suicune kirli bir suyu arıtma gücüne sahiptir. Suicine seçilen oylarla birlikte en sevilen Pokémon olmayı başardı.

İlginizi Çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın