Görüş Bildir
Haberler
''Bu Nasıl Bir Kafa'' Dedirtecek En Garip 13 The Sims 4 Modu

''Bu Nasıl Bir Kafa'' Dedirtecek En Garip 13 The Sims 4 Modu

Ek paketleri ile birlikte EA Games'in deyim yerindeyse para basma makinalarından biri olan The Sims serisinin son oyunu The Sims 4 modlarla desteklendiğinde adeta bambaşka bir oyuna dönüşüyor. İşte o modların en garip 13 tanesi bu listede.

Kaynak: https://gamerant.com/sims-4-worst-wei...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

13. Xenomorphlar

13. Xenomorphlar

Bilim kurgu sinemasının en önemli serilerinden olan Alien'ın ürkütücü uzaylı ırkı Xenomorph'ları bir aile bireyi olarak yönetebilmek neden ve kimin aklına gelmiş bilmiyoruz ancak ortaya bu garip md çıkmış. Kucağında masum bir bebek ile bir Xenomorph görmek insanı bir miktar ürkütmüyor da değil açıkçası.

12. Evlenilebilir Hayaletler

12. Evlenilebilir Hayaletler

The Sims 4'te sevdiğinizi mi kaybettiniz? Şimdi acınızı kalbinize gömüp kolları sıvama vakti zira bu mod sayesinde hayaletlerle romantik ilişki kurabiliyor, hatta onlarla evlenebiliyoruz.

11. Fortnite Dansı

11. Fortnite Dansı

Fortnite'ın ününü aşan bir şey varsa o da kuşkusuz dans figürleridir. Bu mod sayesinde oyun dünyasını kasıp kavuran oyunun dans pistlerini kasıp kavuran kıvrak figürlerini karakterlerinizin sergilemesini sağlayabilirsiniz.

10. Ölümcül Ufaklıklar

10. Ölümcül Ufaklıklar

Sevimli mi sevimli bu ufaklıklardan kime ne zarar gelebilir, öyle değil mi? Bu mod sayesinde cevap değil. Emekleme çağını geride bırakıp yeni yeni büyümeye başlayan sevimli afacanlar bu modla adeta birer Chucky oluveriyorlar.

9. Tonla Şapka

9. Tonla Şapka

Şapka takmayı seviyor ancak oyunun size sunduğu seçenekleri yeterli bulmuyor musunuz? Öyleyse bu mod tam da aradığınız şey. Oyundaki neredeyse her nesneyi kafanıza geçirebilmenize olanak veren bu modla siz de vazodan şapkanızla düşman çatlatabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

8. Mega Zeka

8. Mega Zeka

The Sims 4 seri içerisinde karakter özelleştirme konusunda bu zamana kadar oyuncuya en çok olanak sağlayan oyun, bu bir gerçek. Ancak bazen bunun yeterli olmadığını siz de hissetmiyor musunuz? Bu mod sayesinde kafanızı kocaman yapabilirsiniz. Tek eksiğinizin bu olduğuna eminiz.

7. Beklenmeyeni Beklemek

7. Beklenmeyeni Beklemek

Belki de yüzyılların geyiğini bu mod sayesinde gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Bu mod The Sims 4'ün erkeklerinin de hamileliğin tüm aşamalarını yaşamalarına imkan sağlıyor.

6. Kaosu Serbest Bırakın!

6. Kaosu Serbest Bırakın!

Oyun size düşmanlarınıza yeteri kadar madilik yapma imkanı vermiyorsa hiç üzülmeyin, bu mod derdinize derman olacak yegane şey. Biri size yamuk yaparsa onu ateşe vermek ya da belki de dondurmak içinizi soğutacak çözüm olabilir.

5. Twerk

5. Twerk

İşte dans pistini sallamanızı sağlayacak bir mod daha. Bu mod sayesinde Sim'iniz twerk yapmak için doğmuşçasına dans edebilecek.

4. Maksimum Romantizm

4. Maksimum Romantizm

Bu mod oyunun size verdiği romantizm seçeneklerinin dışına çıkabilmenize olanak tanıor. Ne kadar dışıbna derseniz epey dışına, artık orası sizin hayal gücünüz ve mod arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

3. Herkes Katil Olabilir

3. Herkes Katil Olabilir

The Sims serisi geçmişinden bu yana şiddet içeren olayları her daim çok karikatürize bir biçimde oyuncuya sunmuştur. Oyuncunun ise çoğu zaman bile isteye karşısındakine zarar verme imkanı bile yoktur. Bu mod ise bunu değiştiriyor ve Sim'lerimizi dilersek kana susamış katillere çevirmemize olanak sağlıyor.

2. Daha Gerçekçi Duygular

2. Daha Gerçekçi Duygular

Her ne kadar bir hayat simülasyonu olsa da The Sims 4 eninde sonunda sadece bir oyun ve gerçek insan duygularını yansıtmak konusunda bazen epey güdük kalabiliyor. Bu mod ise karakterlerimizi daha duygularına bağlı bir biçimde hareket eden karakterlere dönüştürüyor. Bunun sonucunda da ortaya beklenmeyen kavgalardan aniden alevlenen aşklara kadar çeşitli beklenmedik sonuçlar çıkabiliyor.

1. Farklı Tatlar

1. Farklı Tatlar

Hannibal izledikten sonra insan etinin tadını ufacık da olsa merak edenlerdenseniz bu modu kaçırmayın, zira bu mod ile Sim'iniz yamyamlık yapabiliyor. Yine de şu görüntüyü görmeyi ne kadar süre mideniz kaldırır bilemiyoruz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
12
9
4
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın