Görüş Bildir
Haberler
Podolski Akhisar'a Karşı Yok

Podolski Akhisar'a Karşı Yok

Batuhan
09.02.2016 - 16:15

Grip olan ve bugünkü antrenmanda yer almayıp evinde dinlendirilen Alman futbolcu yarın Akhisar ile oynanacak Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında forma giymeyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşma 18.45'te başlayacak. Sarı kırmızılılarda gribal enfeksiyon geçiren Lukas Podolski, sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop ile Çin'e transferi imza aşamasında bulunan Burak Yılmaz zorlu maçta forma giyemeyecek.

Ligde zirveden kopan ve kupaya odaklanan Galatasaray, rövanş için avantajlı bir skorla elde etmeyi hedefliyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, futbolcularıyla yaptığı toplantıda kupanın bu sezon kulüp için öneminin altını çizerek 'Kupada sürpriz istemiyorum' dedi ve kazanmak için sahaya çıkmaları gerektiğini söyledi. Galatasaray'ın Akhisar karşısında muhtemel 11'i şöyle: Muslera - Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Carole - Selçuk, Donk, Sneijder - Yasin, Umut, Olcan. Bu futbolcular dışında kamp kadrosunda Bilal, Rodriguez, Semih, Koray, Volkan Pala, Sabri, Eray ve Cenk bulunuyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde son çalışmasını yapan sarı kırmızılılarda gribal enfeksiyon geçiren Podolski dinlendirildi. Sinan Gümüş'ün ise tedavisine devam edildi. Hamit Altıntop, sahada takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın