Görüş Bildir
Haberler
İki Kişilik Oyunlar: Playstation'da Arkadaşınızla Keyifli Dakikalar Geçirebileceğiniz 7 Oyun Serisi

İki Kişilik Oyunlar: Playstation'da Arkadaşınızla Keyifli Dakikalar Geçirebileceğiniz 7 Oyun Serisi

Oyun oynamak hayatımızın her zaman bir köşesinde bulunur. Çocukluğumuzdan beri oyun anlayışlarımız çok değişti. Artık devir teknoloji devri. Playstation oynarken tek başımıza oynamaktan bir süre sonra sıkılırız. Bu hazırladığımız listede, sizleri arkadaşlarınızla daha hoş vakit geçirmeniz için 2 kişilik oyun serilerini derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. FIFA Serisi

1. FIFA Serisi

Piyasaya sürüldüğünden beri ister istemez herkesin dikkatini çeken oyun, günümüzde en çok oynanan 2 kişilik oyunların liderliğini yapıyor. Özellikle futbol sevdalılarının büyük ilgisini çeken oyun her sene liderliği eline alıyor. 2 kişilik olarak da oynanabilen FİFA bizlere çok değişik oyun modları sunmakta. İsterseniz hazır takımlarla maç yapabilir veya kendi takımınızla maç yapabilirsiniz.

2. Call Of Duty Serisi

2. Call Of Duty Serisi

En sevilen oyunların başında gelen Call Of Duty serisi bize savaştaki hayatı sunuyor. Yıllar geçse de listelerimizden eksilmeyen oyunumuz tüm hızıyla devam ediyor. Eski savaşlardan gelecekteki savaşlara kadar versiyonu sunulan oyunumuz 7'den 70'e alıcı bulabiliyor. Arkadaşlarınızla oynamak için kesinlikle tavsiye edebileceğimiz oyunlar arasında gösterilebilir. Ayrıca 'zombi' moduyla da sevenlerini kendine hayran bırakmayı bir kez daha başardı.

3. NBA Serisi

3. NBA Serisi

Basketbolu seven insanlar için vazgeçilmez bir oyun. Grafikleriyle, gerçekçi yapısıyla ve gerçek hayattaki oyun taktikleriyle göz alıcı bir oyun haline geldi. Sanki parkede siz varmış gibi bir etkiye kapılacaksınız. 2 kişi oynarken seyircilerin size yaptığı bestelerle birlikte daha hırslanacaksınız. Kim bilir, belki de şampiyonluk yüzüklerini siz kazanırsınız.

4. Mortal Combat Serisi

4. Mortal Combat Serisi

Aksiyon, eğlence, macera, hırs, galibiyet... Grafikleriyle, oyun mekaniğiyle, olağanüstü dövüş sanatlarıyla kopamadığımız oyunumuz yıllardır evlerden eksilmiyor. 11.ci oyununu çıkartan Mortal Combat Serisi tüm dünyada zevkle oynan bir oyun haline geldi. Size bir tavsiyemiz: Dövüş tekniklerini arkadaşlarınızın üzerinde uygulamayınız.

5. NFL Serisi

5. NFL Serisi

34, 41, 12, 28, fırlat... Amerikan futbolu hiç bu kadar zevkli olmamıştı. Her ne kadar bu oyuna yabancı olsak ta oyunun kurallarını ve nasıl oynanacağını öğrendiğimizde aynı bir koç gibi hareket edeceğiz. 2 kişilik oyunlar listemizde her zaman yerini bulacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. WWE Serisi

6. WWE Serisi

Şov amaçlı yapılan Amerikan güreşi önceki yıllarımızda illaki izlediğimiz bir programdı. 2K ekibi bu sporu oyun haline getirerek güreş tutkunlarını kendine bağladı. Her geçen yıl gerçekliği artan oyun da heyecanda artıyor. Jeneriklik hareketlerin olması, hiç akla gelmeyecek hareketlerin yapılması insanlara gerçek hayatta da oyunda da kendine bağlıyor.

7. NHL Serisi

7. NHL Serisi

Buralar biraz soğuk oldu ama oyun zevkimiz alevlenmeye devam ediyor. Ülkemizde çok da takip edilmese de yurtdışında fazlasıyla ilgi gören NHL serisi listemizde yer buldu. Buzun üstünde kayarken bir yandan da topu kaleye sokmak hiçte kolay gözükmüyor. Bu da oyunun zorluğunu bir hayli arttırıyor. Tabi böyle olunca gol atmak için hırslanıyoruz bu da bizi oyuna bağlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
6
4
4
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Allah razı olsun ya. Fifa,mortal kombat ve nba i iki kişilik oynayabiliyor muyduk gerçekten?

Tuğba Şenyürek

Diğerlerini bilmiyorum ama Fifa çok oyunculu değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum onu iki kişi oynuyordu diye hatırlıyorum.