Görüş Bildir
Haberler
Play Store'un Görünümü Değişiyor

Play Store'un Görünümü Değişiyor

Onedio Medya
19.02.2015 - 22:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google'ın Android uygulama mağazası Play Store'un Web görünümü çok yakında değişecek. Benzer uygulamalar yeni tasarımda ön plana çıkartılacak.

Google, Android platformunda bulunan uygulamalarını ve servislerini materyal tasarım anlayışı için baştan dizayn etmişti. Android'in uygulama mağazası Play Store da bu yeni tasarımdan nasibini almış ve güncellenmişti.

Play Store'un Android sürümünde yaşanan bu değişim daha sonra Web sürümüne de yansımıştı. Yayınlanan son bilgiler ise Play Store'un Websürümünün bir kez daha değişeceğini gösteriyor.Benzer Uygulamalar ön planda

Mağazada yer alan 'Benzer  Uygulamalar' bölümü şu anki tasarımda uygulamaların alt bölümünde bulunuyor. Google yeni tasarımı ile bu bölümü uygulamaların 'Sağ' bölümüne taşıyacak. Böylece kullanıcılar benzer uygulamaları çok daha kolay bir şekilde görüntüleyebilecek. Söylentilere göre bu yeni düzen sadece Full HD ve üzeri ekranlarda aktif olacak.

Play Store'un yeni düzeninin yakın zamanda aktif olması bekleniyor. Bakalım ilerleyen günlerde bizleri ne gibi yenilikler bekleyecek.

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/play-storeun-g...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0