Görüş Bildir
Haberler
Pizzanı Hazırla Hangi Ninja Kaplumbağa Olduğunu Söyleyelim!

Pizzanı Hazırla Hangi Ninja Kaplumbağa Olduğunu Söyleyelim!

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Leonardo çıktı!

Leonardo çıktı!

Doğuştan gelen bir liderlik vasfın var öncelikle. Çevrendekiler nasıl yönlendirmen gerektiğini biliyor, sorumluluk almaktan asla geri durmuyorsun! Yetenek ve disiplin ayrılmaz bir ikili, bunun farkındasın ve bu durumdan dolayı hep yapman gereken şeyler var. Her zaman bir tempo içindesin. Bu da seni canlı ve aktif kılıyor zaten. Hedefleri olan biri olmak her zaman iyidir.

Rafael çıktı!

Rafael çıktı!

Saf bir kalbin var! Tutkulu ve duygusal yapın bazen anlaşmazlıklara sebep olsa da seni tanıyanlar kastını anlayabiliyor ve olayları sakince çözmeyi başarıyorsunuz. Mantığını tabii ki kullanıyorsun ama senin için asıl karar verme mekanizması dürtüler. Her zaman insanlara salça olan, geyik ve şakacı bir yapın var. Bu da seni hep sempatik kılmayı başarıyor zaten.

Donatello çıktı!

Donatello çıktı!

Zeka senin için en önemli özellik. Olayları analiz etmek, ihtimalleri düşünmek ve yapacağın hareketlerin sonuçlarını irdelemek tam senin yapacağın tarzda hareketler. Yaratıcı ve mantıksal yapın, problem çözme yeteneğini arşa çıkarmış resmen!

Michaelangelo çıktı!

Michaelangelo çıktı!

Sen iyi vakit geçirmek için doğmuşsun sen resmen! Senin bu hayattaki amacın belli. Hırsların, çevrendekilere zarar verecek bir rekabetçi bir yapın falan yok. Herkes rahat olsun. Herkesin keyfi yerinde olsun istiyorsun, o kadar! Yaratıcı, zarif ve sanatçı yapın da bunu kanıtlar nitelikte zaten. Ne kadar duygusal ve insan ilişkileriyle beslenen biri olduğunu söylemiyoruz bile.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
135
61
38
13
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efecan Menci

Donatello çıktı :D

Pasif Kullanıcı

Leonardo çıktı! Doğuştan gelen bir liderlik vasfın var öncelikle. Çevrendekiler nasıl yönlendirmen gerektiğini biliyor, sorumluluk almaktan asla geri durmuy... Devamını Gör

Aymira Ay

Rafael çıktı!

keşkem bana çıkaydı ama donatello çıktı olsundu :)