Görüş Bildir
Haberler
Pınar Deniz ile Sevgilisi Yiğit Kirazcı’dan Çok Konuşulacak Dudak Dudağa Poz

Pınar Deniz ile Sevgilisi Yiğit Kirazcı’dan Çok Konuşulacak Dudak Dudağa Poz

Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin rolü ile en çok konuşulan isimlerden biri olan Pınar Deniz, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve sık sık fotoğraf paylaşan ikili, son fotoğrafı ile yeniden gündeme geldi. Yiğit Kirazcı, sevgilisi Pınar Deniz ile dudak dudağa fotoğrafını paylaştı ve Pınar Deniz’in yeni yaş gününü kutladı. İşte Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz ve sevgilisi Yiğit Kirazcı’nın gündem olan paylaşımı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk önce Vatanım Sensin adlı dizi ile ünlenen, sonrasında Kırmızı Oda’daki rolüyle geniş kitlelerce tanınan Pınar Deniz, Kanal D’nin çok izlenen dizisi Yargı’daki rolüyle oldukça popüler. Güzelliğiyle çok konuşulan Pınar Deniz, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan ve şu şıralar Fox TV’deki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Barış karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyor.

İki Sevgiliden Dudak Dudağa Poz

İki Sevgiliden Dudak Dudağa Poz

Pınar Deniz'in doğum gününde de romantik bir paylaşım sosyal medyaya düştü. İkilinin dudak dudağa pozu hayranlarından beğeni topladı. Kirazcı bu romantik kareye, 'İyi ki doğdun bebek' notunu düştü. Pınar Deniz de sevgilisinin paylaştığı fotoğrafı kendi hesabından paylaştı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
B. h.

Flört etmemeye, önem verelim. [ Haramdır. ]