Görüş Bildir
Haberler
'Perinçek'i Değil Erdoğan'ı Tercih Ederiz' Diyen Bahçeli Sosyal Alemin Gündeminde...

etiket 'Perinçek'i Değil Erdoğan'ı Tercih Ederiz' Diyen Bahçeli Sosyal Alemin Gündeminde...

Emre Ordu
07.02.2017 - 19:30 Son Güncelleme: 08.02.2017 - 09:41

Bugün partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, 'Eğer Doğu Perinçek ve 'hayırcı' yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istisnasız Sayın Erdoğan'ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır dedi. Perinçek'ten Bahçeliye yanıt  'Erdoğan'ı da tercih etseler, Doğu Perinçek'i tercih etmiş olurlar' sözleriyle geldi. 

Bahçeli ve Perinçek arasındaki bu sözler sosyal medyanın da gündem maddelerinden biri haline geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasının önemli bir bölümünü yeni anayasa referandumuna ayırdı ve eleştirilere yanıt verdi. 

'Demokrasi karşıtı cephe ne yaparsa yapsın, millet anayasa değişikliğine damgasını vuracaktır. Millet ve memleket için son derece faydalı ve olumlu olan değişiklik teklifinin milli iradeyle tescili, ümit ediyorum ki ülkenin önünü açacaktır.' diyen Bahçeli, başkanlık sistemine önceden karşı çıkarken şimdi desteklemesi nedeniyle gelen eleştirilere ise şöyle yanıt verdi:

"Size mi soracaktık?"

"Size mi soracaktık?"

CHP, HDP, FETÖ, PKK, DHKP-C, ÖDP, EMEP, Türkiye Komünist Partisi, eli kanlı aydınlıkçılar, sözcüler, fitne çağcılar, Cumhuriyetten geçinen fesat yuvaları, kendilerine milliyetçi diyen dar ve güdük bir grup ağız birliği etmişçesine MHP'ye bindiriyor, MHP'ye saldırıyor. Niye evet diyormuşuz. Biz de diyoruz ki, size ne, size mi soracaktık? Anayasa değişikliğine niye ihtiyaç duymuşuz. Ne yani, izin ve icazeti sizden mi alacaktık? Başkanlık sistemine neden tamam demişiz. Bu iftiraya cevap yetiştirmeye niyetlenmek bile zaman israfıdır. AKP'nin Cumhurbaşkanı'nın nasıl olur da peşine takılırmışız. Kimsenin peşine takıldığımız yoktur, ancak Kandil ve Pensilvanya'nın yoklama kaçaklarının tepesine binip enselerinden tutacağımız günler yakındır.'

"Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes kafasına sokmalıdır"

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli konuşmasının devamında, başkanlık sistemine verdikleri destek nedeniyle MHP'yi eleştiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e yüklendi:

'Bu ne arsızlık, bu ne densizlik, bu ne ahlaksızlıktır? 48 yılımızın hiçbir diliminde olmamak şöyle dursun, en ağır hakaret ve saldırılarla üzerimize gelenler, sanki hidayete ermiş gibi, milliyetçi-ülkücü hareketin ne yapacağını haykırmaktadır. Anayasa değişikliğine 'evet' diyoruz ya, sıkıntıları, açmazları, ağrı ve sancıları bundandır. Bu vesileyle herkese açık açık duyuruyorum; eğer Doğu Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istinasız Sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. Bunlar çılgına dönüp kudursalar da millet için 'evet', devlet için 'evet', Cumhuriyet için 'evet', Türklüğün bekası için 'evet' diyeceğiz.'

Perinçek: "Erdoğan'ı da tercih etseler, Doğu Perinçek'i tercih etmiş olurlar"

Perinçek: "Erdoğan'ı da tercih etseler, Doğu Perinçek'i tercih etmiş olurlar"

Bahçeli'nin sözlerine Doğu Perinçek'ten yanıt gecikmedi. Yayınladığı video üzerinden Bahçeli'nin sözlerine yanıt veren Perinçek 'Bir tercihten söz etmektedir Sayın Bahçeli, 'Doğu Perinçek ile Erdoğan arasında tercih yapmak zorunda kalırsak Erdoğan'ı seçeriz' şeklinde. Erdoğan'ı da tercih etseler, Doğu Perinçek'i tercih etmiş olurlar. Çünkü Erdoğan'ın başında bulunduğu AKP birçok konuda Doğu Perinçek'in savunduğu siyasetlere gelmiştir. PKK 'ya karşı silahla bastırma konusunda Vatan Partisi'nin yanına gelmiştir. FETÖ'ye karşı mücadelede 50 yıldır verdiğimiz mücadele çizgisine gelmiştir. Rusya düşmanlığı yaparken Vatan Partisi'nin Rusya dostluğu çizgisine gelmiştir. İran dostluğu çizgisine gelmiştir. Yakında öyle gözüküyor ki, Suriye dostluğuna da gelecektir. Şhangay İşbirliği Örgütü'ne yönelerek orada da Vatan Partisi'nin çizgisine gelmişlerdir. O nedenle Erdoğan'ı tercih edenler yine Doğu Perinçek'i tercih etmiş olacaktır.' ifadelerini kullandı.

Doğu Perinçek'in Devlet Bahçeli'ye yanıt verdiği o konuşması 👇

Bahçeli ve Perinçek arasındaki tartışma sosyal medyada da gündem oldu...

Bahçeli ve Perinçek arasındaki tartışma sosyal medyada da gündem oldu...
Bahçeli ve Perinçek arasındaki tartışma sosyal medyada da gündem oldu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
436
243
128
60
36
24
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bunun koltuk 2 sallandı hemen yapıştı erdoğanın paçasına bi insanın onuru bu kadar ucuz olmamalı ya

Quinn

bu da başımıza küçük erdoğan oldu çıktı.

Şarköylü metalci

erkeğini seçmiş..:Dsalşdklş.. şaka maka bu şahıs koca bir partinin başkanı aq.. ben mhp'li olsam utanırım lan bundan.. karaktersiz ezik..