Görüş Bildir
Haberler
TV
Pera Palas’ta Gece Yarısı Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Pera Palas’ta Gece Yarısı Ne Zaman Yayınlanacak?

Pera Palas’ta Gece Yarısı Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Pera Palas’ta Gece Yarısı Ne Zaman Yayınlanacak?

CansinA
08.02.2022 - 11:51

Netflix Türkiye dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Pera Palas'ta Gece Yarısı isimli dizi henüz yayınlanmasa da fragmanıyla oldukça büyük bir ses getirdi. Güçlü oyuncu kadrosu sayesinde potansiyel izleyicilerinin dikkatini şimdiden çekmeyi başararak, dizi hakkında izleyicilerin kafasında soru işaretleri oluşturmaya başladı. Fragmanının 'Bir odanın 1919'a götüren bir geçit olduğunu söylesem?' notuyla paylaşılması ise diziyi merakla bekleyen izleyicilerinin heyecanına heyecan kattı. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncuları kimlerdir? Konusu Nedir? Ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix Türkiye dizileri arasına bir yenisi daha ekleniyor. Pera Palas'ta Gece Yarısı isimli dizi, ilk fragmanını yayınlayarak daha başlamadan adından söz ettirmeyi başardı. Seyirciler Netflix'in yeni dizisi için oldukça heyecanlılar. Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncuları kimlerdir? Dizi kaç bölüm olacak? Konusu Nedir? Ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Pere Palas'ta Gece Yarısı Konusu

Pere Palas'ta Gece Yarısı Konusu

Charles King'in aynı isimli ('Midnight at the Pera Palace') kitabından uyarlanan dizi, 2022 yılında Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlendirilen genç bir gazetecinin, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfetmesiyle kendisini Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen siyasi bir komployu önlemeye çalışırken bulmasını konu ediniyor.

Yönetmenliğini 'Rise of Empires: Ottoman' belgesel dizisini yöneten Emre Şahin'in üstlendiği dizinin senaryosunda daha önce 'Hanımın Çiftliği', 'Kayıp', 'Cesur ve Güzel' gibi dizilerde yazarlık yapan Elif Usman'ın imzası bulunuyor.

Pera Palas'ta Gece Yarısı Oyuncu Kadrosu

Pera Palas'ta Gece Yarısı Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer,  Clare Louise Frost,Engin Hepileri, Yasemin Szawloski, James Chalmers ve Jordan J Gallagher gibi oyuncular yer alıyor. 

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizi, 3 Mart'tan itibaren Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Pera Palas’ta Gece Yarısı | Resmi Tanıtım Fragmanı | Netflix

İlgili haberler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın