Görüş Bildir
Haberler
Çekirdekleri Kolaları Hazırladık Bekliyoruz! Netflix, Önümüzdeki Günlerde İzleyiciyle Buluşacak Yepyeni Türk Yapımlarını Duyurdu

Çekirdekleri Kolaları Hazırladık Bekliyoruz! Netflix, Önümüzdeki Günlerde İzleyiciyle Buluşacak Yepyeni Türk Yapımlarını Duyurdu

Serngl
20.10.2020 - 17:43

Atiye'yi bitirmenin üzüntüsü içindeyken harika bir haber geldi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık neredeyse hepimizin müptelası olduğu Netflix, Türk yapımlarına yenilerini ekliyor! Netflix, Türkiye'de üretilecek ve 190 ülkede aynı anda yayına girecek olan yapımları duyurdu bile!

Artık neredeyse hepimizin müptelası olduğu Netflix, Türk yapımlarına yenilerini ekliyor! Netflix, Türkiye'de üretilecek ve 190 ülkede aynı anda yayına girecek olan yapımları duyurdu bile!

Bu yepyeni yapımları merak ediyorsanız sizi hemen şöööyle aşağıya alalım... 

1. 50m2

1. 50m2

Engin Öztürk'ün başrolünde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda, Leyla ile Mecnun'un da senaristliğini yapan Burak Aksak ile Selçuk Aydemir oturuyor. BKM'nin yapımcılığını üstlendiği dizi, Gölge adındaki genç bir adamın hikayesini konu alıyor. Kendisini büyüten Servet Nadir'in kirli işlerini yapmayı üstlenen Gölge, kendisine geçmişini hatırlatacak bir fotoğrafın peşine düşüyor. Fotoğrafı araştırdıkça koskoca bir yalanın içinde yaşadığını anlayan Gölge, Servet Nadir'in kirli sırlarıyla birlikte kaçıyor. Güzelce Mahallesindeki 50 metrekarelik bir terzi dükkanına sığınan Gölge mahalleli tarafından, ölen terzi Adil'in oğlu Adem zannediliyor. Karanlık geçmişinin ve Servet Nadir'in kirli sırlarının köşeye sıkıştırdığı Gölge, kimliğini saklamak ve Adem olarak 50 metrekarelik bir dükkanda yaşamak zorunda kalıyor.

Yayın tarihi: 27 Ocak 2021

2. Fatma

2. Fatma

Mini bir psikolojik drama dizisi olan Fatma, Özgür Önürme tarafından kaleme alınmış. Yine yönetmen koltuğunda da Özgür Önürme ile Özer Feyzioğlu oturuyor. Burcu Biricik ve Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı dizide, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk gibi isimler yer alıyor. Konusuna gelecek olursak, temizlikçilik yapan Fatma, kayıp kocası Zafer'i ararken beklenmedik bir şekilde cinayet işliyor. Fatma sıradan bir temizlikçi olduğu için kimse ondan şüphe etmiyor ancak bu durum Fatma'yı görünmez bir katile dönüştürüyor. 

Yayın tarihi: 2021

3. Mücadele Çıkmazı

3. Mücadele Çıkmazı

Yönetmen koltuğunda Can Ulkay'ın oturduğu filmin senaryosu, Ercan Mehmet Erdem’e ait. OGM Pictures tarafından hayata geçirilen filmin başrollerinde ise Çağatay Ulusoy ile Emir Ali Doğrul yer alıyor. Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği Mehmet, mahallede kağıt toplayan gençlerden biridir. Kendisine kol kanat geren Tahsin Baba'nın da desteği ile birlikte mahalledeki çöp toplama deposunu işletmektedir. Bir akşam iş dönüşü hayatının tam orta yerine, Ali isimli 8 yaşında bir çocuk düşer. Mehmet bir yandan Ali'yi ailesine kavuşturmak için çabalar ancak Ali ile Mehmet mükemmel bir ikili olurlar. 

Yayın tarihi: 15 Mart 2021

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Azizler

4. Azizler

Berkun Oya’nın kaleme aldığı filmin başrolünde Engin Günaydın ve Haluk Bilginer yer alıyor. Bu iki isme ise Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman ve İrem Sak gibi isimler eşlik ediyor. Konusunu özetleyecek olursak, yıllardır hiç sevmediği bir işte çalışan Aziz, hayatından hiç de memnun değildir. Yalnız kalmaya ve kendisiyle vakit geçirmeye ihtiyacı olduğunu fark eden Aziz'in Burcu ile dört yıllık bir ilişkisi vardır. Aziz'in en umutsuz anında karşısına bir fırsat çıkar ama Aziz'in tehlikeli bir yalan söylemesi gerekmektedir. Aziz'in hayatı bu şekilde bambaşka bir hal alacaktır.

Yayın tarihi: 8 Ocak 2021

5. 9 Kere Leyla

5. 9 Kere Leyla

Ezel Akay imzalı filmin başrolünde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy yer alıyor. Adem karakterini canlandıran Haluk Bilginer, Elçin Sangu'nun canlandırdığı sevgilisi Nergis için 20 yıllık eşi Leyla'dan boşanmaya karar verir. Ancak Demet Akbağ'ın canlandırdığı Leyla'dan kurtulması o kadar da kolay değildir. Eşinden boşanmazsa da sevgilisi Nergis'i kaybedecektir. Tüm bu karmaşanın yanında Adem'in sahip olduğu bir antika el yazması vardır ve Fırat Tanış'ın canlandırdığı Mahdum Bey de bu antika el yazmasının peşindedir...

Yayın tarihi: 4 Aralık 2020

6. Bir Denizaltı Hikayesi (Dizinin asıl adı ilerleyen dönemlerde netlik kazanacak)

6. Bir Denizaltı Hikayesi (Dizinin asıl adı ilerleyen dönemlerde netlik kazanacak)

Yönetmenliğini Tolga Karaçelik’in, senaryosunu ise Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı'nın üstlendiği aksiyon-macera türündeki dizinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Konusu ise şöyle: Özgür ruhlu bir dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu olan Arman, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanıyor. Yaşanan bir felaketin ardından, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekiyor. Arman ve ekibi yaşanan bu felaketin ardından bir yandan neler olduğunu anlamaya çalışırken, bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevini araştırmaya koyuluyor.

Yayın tarihi: Henüz belli değil.

7. Pera Palas’ta Gece Yarısı

7. Pera Palas’ta Gece Yarısı

Charles King’in aynı adlı kitabından uyarlanan 'Pera Palas’ta Gece Yarısı' dizisinin yapımcılığını Karga Seven Pictures üstleniyor. Emre Şahin'in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin senaryosunu ise Elif Usman üstleniyor. Dizi, genç bir gazeteci olan Esra’nın efsanevi Pera Palas Oteli ile karşılaşmasını konu ediniyor. Esra otel hakkında yazı yazmakla görevlendirilmişken, yanlışlıkla tarihi odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark ediyor. Geçmişe doğru yolculuk yapan Esra, Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen siyasi bir komplonun tam da ortasında buluyor kendisini. Esra otelin müdürü Ahmet ile birlikte Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini koruma görevini üstleniyor. Ancak Esra, İstanbul’un en meşhur kulübünün sahibi olan yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz aslında hiçbir şeyin anlatıldığı gibi olmadığını keşfediyor. 

Yayın tarihi: Henüz belli değil.

8. Uysallar

8. Uysallar

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Onur Saylak oturuyor. Senaryosunu ise Hakan Günday üstlenmiş. Konusu ise şöyle: Mimar Oktay Uysal ailesinden gizli olarak bir punk hayatı yaşamaya başlıyor. O sırada eşi, iki çocuğu ve babası da kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesi yalanlarla dolu bir evde yaşarken, Oktay'ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. 

Yayın tarihi: Henüz belli değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Kuş Uçuşu

9. Kuş Uçuşu

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu, Aşk 101 dizisinin de senaryosunu kaleme alan Meriç Acemi üstleniyor. Hedefine güdümlenmiş, en üstteki koltuğa oturabilmek ve masadaki önemli kişi olabilmek için mücadele eden Aslı’nın hikayesini konu alan dizi, X ile Y kuşağının çarpışmasını da gözler önüne seriyor.

Yayın tarihi: Henüz belli değil.

10. Kod Adı: Kulüp (Dizinin asıl adı ilerleyen dönemlerde netlik kazanacak)

10. Kod Adı: Kulüp (Dizinin asıl adı ilerleyen dönemlerde netlik kazanacak)

Yapımcılığını Saner Ayar ve Ayşe Durmaz ile birlikte O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce üstleniyor. Dizinin senaryo ekibi ise oldukça kalabalık... Senaryo ekibi Necati Şahin önderliğinde, Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü ve Rana Denizer’den oluşuyor. 1955 İstanbul’unda geçen hikayenin başrolünde ise Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci yer alıyor. Dizi, gece kulübünde çalışan Mathilda ve kızı Raşel'in hikayesini konu alıyor. Matilda bir yandan kızı Raşel ile ilişkisini düzeltmeye çalışırken bir yandan da kızını Pera’nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet’ten uzak tutmaya çalışıyor. Müşteriler için cennet, çalışanlar içinse bir cehennem olan kulüp, Matilda’nın gelişiyle yepyeni bir ruh kazanıyor...

Yayın tarihi: Henüz belli değil.

11. Erşan Kuneri

11. Erşan Kuneri

Cem Yılmaz'ın unutulmaz karakteri Erşan Kuneri dizi oluyor... Cem Yılmaz'ın senaryosunu, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği dizinin yapımcılığını da Cmylmz Fikirsanat üstleniyor. 70'lerin erotik sinemasında ortalığı kasıp kavuran Erşan Kuneri, erotik sinemadaki başarısını başka türlere de taşımak istiyor ve sektörden partnerleriyle yeni türler denemeye karar veriyor. Ekip, radikal bir film mottosuna koşmaya karar veriyor...

Yayın tarihi: Henüz belli değil.

12. Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?

12. Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?

Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan bir tiyatro klasiği olan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? filme uyarlanıyor. Yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu’nun oturduğu filmin başrollerinde ise Yılmaz Erdoğan, Ecem Erkek, Engin Alkan, Devrim Yakut, Merve Dizdar, Ushan Çakır ve Bülent Çolak gibi isimler yer alıyor. Konusu ise şöyle: 1948 İstanbul'unda üstün zekalı bir çocuk olarak dünyaya gelen Gülseren, ailesiyle birlikte bulunduğu çevreye ayak uydurmaya çalışıyor. Tabii dizi aynı zamanda 1940'lı yıllara da ayna tutuyor. 

Yayın tarihi: Henüz belli değil.

13. 96 Yazı

13. 96 Yazı

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği filmin başrollerinde, Ece Çeşmioğlu, Fatih Şahin, Halit Özgür Sarı, Aslıhan Malbora, Süreyya Güzel ve Kubilay Tunçer gibi isimler yer alıyor. 1996’nın yaz aylarında geçen hikaye, rüzgar, kayalık uçurumlar, sonsuz dalgalar arasında aşkla tanışan ve sonunda hüznü de tadacak olan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. 16 yaşındaki Deniz her yıl ailesinin yazlığına gitmektedir. Beğendiği Aslı ile yakınlaşmaya çalışırken mahallenin yakışıklısı Burak'ın da Aslı ile ilgilendiğini fark eder. 96 Yazı sayesinde ergenliğe ve kalp kırıklıklarına şahit olacağız...

Yayın tarihi: Haziran 2021

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Beni Çok Sev

14. Beni Çok Sev

7. Koğuştaki Mucize filminin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin'in yapımı olan Beni Çok Sev'in başrolünde, Sarp Akkaya ve Songül Öden yer alıyor. Filmde ikiliye, Ercan Kesal, Aleyna Özgeçen, Füsun Demirel, Güner Özkul ve Ushan Çakır eşlik ediyor. Konusuna gelecek olursak, Sedat Konya kapalı cezaevinde gardiyan olarak çalışmaktadır. Bir gün Sedat beraberinde biri ile birlikte aynı hapishanede mahkum olan Musa'yı bir günlüğüne cezaevinden çıkararak Musa'nın köyüne götürür. Musa kızı Yonca ile karşılaşır ve 14 yıl sonra birlikte vakit geçirirler. Ancak Musa, annesinin Yonca'nın gerçek kızı olmadığını söylemesiyle yıkılır. Kızı Yonca ölmüştür. Musa'nın cezaevine dönmesi gerekmektedir ancak Musa, kızına ne olduğunu öğrenmek zorundadır. 

Yayın tarihi: Henüz belli değil.

Çekirdekleri kolaları aldık heyecanla bekliyoruz...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
56
12
4
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ventolin

Artık TV devri yavaş yavaş kapanıyor. Sen iki buçuk saat reklam gelirleri için yayın süresi şartı koyarsın ama elin Amerikalısı gelir darma duman eder ortalı... Devamını Gör

Vergilius

7 nin konusu çok ilgi çekici ama parelel evrene geçen kapı filan eklemelerine gerek yoktu. Direkt Atatürk üzerine yazılan bir alternatif tarih hikayesi yazab... Devamını Gör

elifçe

başarılı yapımlar var gibi duruyor