Görüş Bildir
Haberler
TV
Pembe Dizilerin Kralı Vahşi Güzel: Milagros ile İvo Aşkı Yüzünden Helak Olan Ergenlik

Pembe Dizilerin Kralı Vahşi Güzel: Milagros ile İvo Aşkı Yüzünden Helak Olan Ergenlik

Nehir Tenigüzel
23.07.2020 - 09:45 Son Güncelleme: 24.07.2020 - 13:44

Tarihler 2001'i gösterdiğinde milenyuma henüz yeni girmiş aşırı uzay çağı insanlar olmamıza rağmen gönlümüzü fetheden bir pembe dizi başladı.  Akşam saatlerinde Kanal D'de yayınlanan bu dizinin en önemli özelliği şüphesiz ki o dönem ergenliğini coşkuyla yaşayan erkek arkadaşların hatırlayacağı üzere jeneriğiydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vahşi Güzel - Jenerik

Gündüzleri oğlan çocuğu Çolito geceleri seksi Milagros

Gündüzleri oğlan çocuğu Çolito geceleri seksi Milagros

Esas kız olan Milagros yetimhanede büyümüş kimsesiz bir çocuktur. Kimsesiz ve güzel bir genç kız olmanın zorluğunun farkında olan Milagros gündüzleri alter-egosu olan Çolito olarak gezer. Çolito erkek gibi giyinip sokakta erkeklerle tek kale maç yapan ve bu şekilde kabul gören bir gariban kızceyizdir. Eline yüzüne çamur sürerek çirkinleşen(!) ve bu şekilde erkekler tarafından rahatsız edilmeden yaşamaya çalışan Çolitomuz yetimhaneden tekmeyi yiyince hayatını idame ettirebilmek için hizmetçi olarak muazzam zengin bir ailenin konağında işe girer. E tabi ki muazzam zengin konak sahiplerinin muazzam zengin yakışıklısı bir oğlu vardır. İşin garip tarafı bu oğlan bekardır, bu zengin oğlanları hep bekar olur zaten. Gerçi bekar olmasalar pembe dizi olmaz ama olsun insan bazen şaşırmak istiyor.

Zengin evin yakışıklı biraz da kepçe kulaklı oğlu

Zengin evin yakışıklı biraz da kepçe kulaklı oğlu

İvo her zengin oğlu gibi yakışıklıdır çünkü zenginlik genlere işleyerek erkekleri yakışıklı hale getirir. Kıvanç Tatlıtuğ'dan önce İvo vardı hey gidi hey.. Garibanlıktan konaklarına hizmetçi olarak gelen bu güzel kızı İvo anında gözüne kestirir ama Milagros hırçındır, Milagros Çolito'dur, Çolito eti yenmez.

Zengin ve mutsuz klişe çift

Zengin ve mutsuz klişe çift

İvo'nun zengin ana babası her zengin gibi kötüdür, evde çalışanlara saygısız davranan kaba insanlardır. İvo'nun babası Federico karısını sevmeyen, işi gücü kariyer para olan ve siyasetle yakından ilgili e tabi haliyle de çapkın bir kalantordur. Annesi ise pembe dizi tarihinin en psikolojik manyak kaynanalarından biri olarak tarihe geçen Luisa'dır. Her ne kadar İvo ve Milagros kavuşamasın diye türlü entrikalar çevirse de Federico'nun kendisine davranışlarını gördüğünüzde kadına acırsınız. Luisa kocası tarafından sevilmek isterken kendini sürekli saten sabahlığıyla konağın mutfağına inip ağrı kesici için mutfak eşrafından su isterken bulur. Federico dizinin sonunda Milagros'un babası çıkıyordu da İvo ile töreler gereği evlenemeyiz diye ağlaşırlarken Luisa'nın da İvo'yu başka bir adamdan yaptığı ortaya çıktı. Ay olaylar olaylar hepsini yazsan fiber kablolar patlar.

Fakir düşmanı yılan görümce

Fakir düşmanı yılan görümce

Gelelim evin bir diğer sakini olan İvo'nun kız kardeşi Vicky'e.. Bu kızımız dizinin başlarında babası Edinan Bey'in zengin olduğunu ve kendisinin de genç bir kız olduğunu yeni fark eden Nihal gibi habire giyinip süslenip alışverişlere, partilere giderdi. Evin hizmetçisi diğer akranlarına anası babası gibi kötü davranan bu şımarık kız fakirleri aşağılarken Allah'ın sopası sayesinde evin şoförüne aşık olup evlendi zaten dizide o kadar gereksiz bir karakterdi ki kesin Arjantinli bir zenginin kızı filan diye rol vermişlerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nenelerin en süslüsü

Nenelerin en süslüsü

Evde bir de nene yaşamaktadır ve bu nene İvo'nun babaannesi melek kalpli Angelica'dır. Nenemiz oğlu-gelini gibi çalışanlara karşı kaba değil aksine tontiştir. Angelica nenem odasından çıkmayan tam bir kokoştur, dudağından ruju kulağından küpesi eksik olmaz. Nene dediğime bakmayın, burjuva diliyle büyükannedir Angelica çünkü tuğla gibi yorganı yoktur size verecek, Angelica'nın yorganları kaz tüyüdür.

Seksi salak toz bezi

Seksi salak toz bezi

Gelelim ev emekçisi dostlarımıza. Milagros'un evde işe başladığı andan itibaren kankası olan güzel yürekli ama azıcık moron mesai arkadaşı seksi Lina'ya. Bu kızımızın en göze çarpan özelliklerinden biri Yarmagül gibi kıpraşan kelebek tokaları takmasıydı. Gerçek bir kelebek hastası olan Lina donuna kadar kelebek desenli vs. giyer şöyle üstünkörü elin evini temizlediğini belli edercesine toz alır gece olunca da seksi seksi giyinip Milagros'la KAMBİYO DOLOR çalan barlara gider eğlenirdi.

Parazit yapma ulan kaslı kuzen!

Parazit yapma ulan kaslı kuzen!

Pablo nam-ı diğer ev seksisi. İvo'nun kuzeni olan bu yağız genç ressamdı ve odasında bunalımlı bunalımlı resimler çizerdi ta ki eve Milagros gelene kadar. Milagros eve geldikten sonra bisiklet yaka tişörtlerini çıkartıp tüm gün üstü cıbıl şekilde gezmeye başladı ki bu çıplaklık sayesinde bir ara Milagros'la sevgili de oldular ama Milagros İvo'yu kıskandırmak için Pablo ile sevgili olmuştu. Dizinin döşü kıllı kaslı erkeği olarak aklımızda sadece bir seks objesi olarak yer etmesi şaşırtıcı değil.

Simit atmalık hizmetçi

Milagros'un diğer hizmetçi kankası Gloria aklı başında, mantıklı ve tek kaş bir ablamızdı. Milagros ve İvo kavuşup mutlu olsun diye elinden geleni yapan birazcık da feminist Gloria sayesinde çok barıştı çiftimiz.

Kötülükten yüzlerindeki nur kaybolmuş karakterler

Kötülükten yüzlerindeki nur kaybolmuş karakterler

İvo'nun dayısı olan Ramon da şerefsizin tekiydi, dizinin başlarında evin baş hizmetçisi/aşçısı Socorro'nun yine kendi gibi hizmetçi olan gözü yüksekte biraz da kötü kalpli kızı Marta ile evin tenhalarında sürekli ' seni alacam çekip kurtarıcam bu hayattan' diye cilveleşmekteydi. İşi gücü eniştesinin parasını gücünü kullanıp şerefsizlik yapmak olan Ramon ablasının kendisine olan düşkünlüğünü kullanmaktaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Akşama ne pişireyim Edinan Bey"

"Akşama ne pişireyim Edinan Bey"

Evin demirbaşı, kahyası, her türlü işten sorumlu Bernardo soğuk nevalenin teki olarak evde laubalilikten hoşlanmayan ve patronlarına saygıda kusur etmeyen ideal emekçiydi.

Bahçıvan ile şoför geliyor, evdeki kadınları saklayın

Bahçıvan ile şoför geliyor, evdeki kadınları saklayın

Evin dünya çirkini ama melek kalpli şoförü Rocky (Vicky buna Morgan diyordu çünkü zenginin şoförü raki maki olamazdı) ile mutfakta sürekli Socorro'ya yavşayan bahçıvan Ramon. Dizinin başından beri Vicky'e aşık olan Rocky aşkına karşılık bulamıyordu ama bir gün üstsüz şekilde gördüğünde kaslı vücut karşısında dayanamadı olaylar gelişti ama zengin aileden gizlediler vs. Ramon ise kendi halinde Socorro fanı bir adamdı ki dizinin sonunda Martha'nın babası çıktı.

Fare suratlı şıllık (ay hala sinirliyim bu kadına)

Fare suratlı şıllık (ay hala sinirliyim bu kadına)

Dizinin nefret odağı haline gelen manken Andrea'nın evde yazmadığı erkek kalmamıştı. İvo, Federico, Damian derken herkesle münasebete girip hepsinin de arkasından iş çevirdi ama biz onu en çok İvo ile Milagros'u ayırmaya çalıştığında dövmek istedik.

Milagros ile İvo kavuşsun, gel ki şafaklar tutuşsun

Milagros ile İvo kavuşsun, gel ki şafaklar tutuşsun

Dizide Çolito'nun futbol kankası ufak Gamuza, yetimhanenin pederi Manuel, bir ara Pilar gibi karakterler de vardı ama diziyi uzatmak için ne kadar entrika döşerlerse döşesinler tüm anneler ve kızları sadece Mili ve İvo birleşsin diye izlerdi. Dizinin tüm bölümleri maalesef hiçbir yerde bulunamıyor ama bir gün dvd set olarak çıksa gidip maaşı yatırmaya değer İvo aşıkları için.

SÜRPRİZ!!!!!!!!

Dizinin bir bölümünde dönemin meşhur futbolcusu Batistuta konuk oyuncu olarak kendini oynadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
51
37
5
5
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın