Görüş Bildir
Haberler
Peker'in İddialarının Merkezindeki Taşkesenlioğlu'ndan Açıklama: 'Kadına Şiddetin En Ağır Şekli..'

etiket Peker'in İddialarının Merkezindeki Taşkesenlioğlu'ndan Açıklama: 'Kadına Şiddetin En Ağır Şekli..'

Ulaş
29.08.2022 - 10:44

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yolsuzluk iddialarının merkezinde yer alan isimlerden AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Twitter'dan açıklama yaptı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taşkesenlioğlu kadına şiddetin en ağır şekline maruz kaldığını aktardı.

Taşkesenlioğlu kadına şiddetin en ağır şekline maruz kaldığını aktardı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in elinde bıçakla Ünsal Ban’ı yaraladığını iddia ettiği ve videosunu paylaştığı AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu açıklama yaptı. Taşkesenlioğlu, 'Görüntüler zor günler yaşayan bir kadının linç edilmesine hizmet etmektedir' dedi. 

Kesenlioğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Sosyal medyada şahsımı hedef alan mahrem görüntülerle ilgili şu açıklamayı yapmak zaruri olmuştur. Kendi mahrem evimde, başım açık şekilde Ünsal Ban tarafından gizli çekilen görüntülerim kişisel ve aile mahremiyetim hiçe sayılarak milyonlara servis edilmiştir. Son derece çirkin ve gayriahlaki şekilde yayınlanan söz konusu görüntülerle kadına karşı şiddetin en ağır şekline maruz bırakılmış bulunmaktayım. Söz konusu şahsiyetin boşanma sürecinde kendini haklı konuma getirebilmek için olmadık yollara başvurduğu görülürlen, tartışmanın öncesi ve sebebinin ne olduğu bilinmeden bir kurgu üzerinden servis edilen bu görüntüler toplum nezdinden beni küçük düşürüp itibarımı lekelemeyi hedef almıştır.' değerlendirmesini yaptı.

Vekil Taşkesenlioğlu'nun açıklamasının tamamı şöyle 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
247
121
83
8
6
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Gene mağdur. Hep mağdur. Yarın bir gün mahkemeye çıksalar ''paraları sayarken yorulduk'' diye gene mağdur olacaklar.

Ablacım eyvallah da, bu video da cuk diye oturuyor iddalara. Hani mağdura yatıyorsun da sen de iddiaları yalanlayamıyorsun.

.....

Ya sana kim inanır nursuz.