Görüş Bildir
Haberler
Pedro Franco Yine Aynı Kırmızı Kartı Gördü

Pedro Franco Yine Aynı Kırmızı Kartı Gördü

Fatih
01.03.2015 - 21:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'in 22. haftasında Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta Pedro Franco maçın son dakikalarında direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

Süper Lig'de gördüğü kırmızı kartlar yüzünden uzun süre problemler yaşayan Beşiktaş, uzun bir aradan sonra bir kez daha kırmızı kart gördü.

Ligde bugüne kadar çıktığı maçlarda 8 kırmızı kart gören Beşiktaş'ta bu sayı Balıkesirspor maçında 9'a yükseldi.

En son 26 Ocak'ta oynanan Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören siyah-beyazlılar, 4 hafta sonra bir kez daha maçı 11 kişi tamamlayamadı.

Pedro'dan benzer kırmızı kart

Beşiktaş'ın en son kırmızı kart gördüğü lig maçında oyundan atılan futbolcu yine Pedro Franco olmuştu. Serdar Kurtuluş'un geri pasında topun kontrolünü sağlayamayan Kolombiyalı futbolcu, Gençlerbirliği oyuncusu Berat'a topu kaptırınca rakibini arkadan yaptığı müdahale ile indirmiş ve direkt kırmızı kartla oyundan atılmıştı.

Bu akşam yine benzer bir şekilde geriden gelen Sercan Yıldırım'a geçilerek topu kaptıran Franco, son adam olmasına rağmen rakibini arkadan müdahalesiyle yerde bıraktı ve yine direkt kırmızıyla oyundan atıldı.

Halis Özkahya'nın hakemlik kariyerinde en çok kırmızı kart gösterdiği takım olan Beşiktaş'a karşı çıkardığı kırmızı kart sayısı bu maçla 8'e yükseldi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın