Görüş Bildir
Haberler
Partnerinizin İçinde Bulunduğu İlişkiyi Sahiplenmesini ve Size Bağlanmasını Sağlayabilecek 10 Öneri

etiket Partnerinizin İçinde Bulunduğu İlişkiyi Sahiplenmesini ve Size Bağlanmasını Sağlayabilecek 10 Öneri

Ema
04.07.2021 - 22:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Romantik cümlelerle başlayan aşklar, bir gün aniden bitebiliyor...

Aşkınız daim olsun diye partnerinizin ilişkiyi sahiplenmesini sağlayacak 10 ipucunu sizinle paylaşıyoruz.

1. Dış görünüşünüze her zaman özen gösterin.

1. Dış görünüşünüze her zaman özen gösterin.

Tabii ki her insan güzeldir ancak kimi zaman günün yorgunluğuna kapılınca gereken özeni göstermek zorlaşabiliyor. Aslında dış görünüşe verilen özeni başkaları için değil, kişi kendisi için göstermeli. Kendine değer veren insan zaten partneri tarafından da el üstünde tutulacaktır.

2. Pozitif tutumunuz zor durumlarında sizinle konuşmasını sağlayacak.

2. Pozitif tutumunuz zor durumlarında sizinle konuşmasını sağlayacak.

Bardağa dolu tarafından bakmak, karamsarlığa kapılmamak sorunlarla karşılaşılsa da çözümler üretmek için gerekli motivasyonu size sağlayacaktır. Sizin bu tavrınızı bilen, kolay kolay kızmayan tutumunuz sadece partnerinizde değil çevrenizdeki her insanda olumlu bir intiba bırakacaktır. Ancak ilişkide olduğunuz kişi zor durumlarında da ilk size başvuracaktır. Bu anlarda yaşanan duygusal durumlar onun size çok daha sıkı bağlanmasına yardımcı olacaktır.

3. Arkadaşlarıyla arkadaş olun.

3. Arkadaşlarıyla arkadaş olun.

Partnerinizin arkadaşlarıyla ve yakın çevresiyle iyi ilişkiler kurmaya çalışın. Bu sayede, bazı durumlarda sevgiliniz onlara danıştığında arkadaşları sizin açınızdan da empati kuracaklardır. Çoğu kişi arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirmekten çok hoşlanır ve partnerinin de onlara uyum sağlamasından memnun olur. Siz onun arkadaş ortamına dahil olurken onun da sizin arkadaş grubunuza girmesini sakın ihmal etmeyin!

4. Mesajlarını cevapsız bırakmayın.

4. Mesajlarını cevapsız bırakmayın.

Karşınızdaki kişiden uzun süre haber alamamak ilişkileri zayıflatır. Yoğun olduğunuz durumlarda yoğunluğunuzun nedenini önceden haber vermek hem onu önemsediğinizi gösterecektir hem de iletişimi çok daha sağlıklı kılacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mutfak becerilerinizi konuşturun.

5. Mutfak becerilerinizi konuşturun.

''Bir insanın kalbine giden yol midesinden geçer.'' sözü hala geçerliliğini koruyor. Hazırladığınız yemekler ona olan sevginizi göstermenin en lezzetli yolu! Çok becerikli olmadığınızı düşünseniz bile denemekten korkmayın.

6. Birlikte yapmak istediğiniz aktiviteleri planlayın.

6. Birlikte yapmak istediğiniz aktiviteleri planlayın.

Yurt dışı seyahatleri, konserler, müzeler, yeni mekanlar... Görmek istediğiniz neresi varsa birlikte deneyimlemek için planlar yapın. Bu planları belirsiz tarihlere ertelemek yerine kesin tarihler belirleyip gerçekleştirin. Hem birlikte kaliteli vakit geçirmiş olacaksınız hem de unutulmaz anları birlikte deneyimleyeceksiniz.

7. Beklentilerinizi açık açık konuşun.

7. Beklentilerinizi açık açık konuşun.

İlişkilerde en önemli şey iletişim. Kimi zaman beklentiler, planlar ve düşünceler uyuşmayabiliyor. Bu durumda en iyi seçenek hareketlere ve sözlere anlamlar yüklemek yerine karşılıklı konuşmak için zaman yaratıp birbirini dinlemek olacaktır.

8. Yatakta kendinizi serbest bırakın.

8. Yatakta kendinizi serbest bırakın.

Cinsel hayatınızda kendinizi germenize ve stres olmanıza sebep olacak tüm düşünceleri kenara bırakın. Bu muhteşem anlardan maksimum zevk almaya odaklanın. Unutmayın, siz kendinizi ne kadar rahat hissederseniz partneriniz de o kadar rahat hissedecek. Normal hayatta tuhaf karşılanacak davranışları o an canınız yapmak istiyorsa denemekten çekinmeyin.

9. Ne istediğinizi hareketlerinizle belli edin.

9. Ne istediğinizi hareketlerinizle belli edin.

Tüm kontrolü partnerinizin eline bırakmayın. Seks sırasında canınız nasıl uyarılmak istiyorsa vücut dilinizle veya söyleyerek belli edin. Bu durum sizi mutlu etmekle kalmayacak, aynı zamanda partneriniz de ne istediğini bilen ve kendini tanıyan birisiyle birlikte olduğunu düşünecek. Partnerinize yol gösterirken ve seks sonrasında onu övmeyi ihmal etmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ufak yaramazlıklardan kaçınmayın.

10. Ufak yaramazlıklardan kaçınmayın.

Cinselliği sadece yatak odanızla sınırlı tutmayın. Farklı mekanlarda, farklı pozisyonlarda yeni deneyimler yaşamak birbirinize daha sıkı bağlanmanıza yol açacaktır. İşe romantik bir akşam yemeğinde partnerinizin kulağına bazı cümleler fısıldayarak başlayabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
25
17
13
10
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gulcecik

Bağlanmayan bağlanmıyor abicim ,uğraşmaya değmez.

Miray Durmuş

Bunları yaparsak evet haklısınız kesinlikle gitmezler değil mi farkındaysanız 21.yuzyilda yaşıyoruz ve bu dedikleriniz malesef ki hiçbir insanda artık faydas... Devamını Gör