Görüş Bildir
Haberler
Partideki İçeceğini Seç Sabah Nerede Uyanacağını Söyleyelim!

Partideki İçeceğini Seç Sabah Nerede Uyanacağını Söyleyelim!

Akşam partide çok eğlendin ve hiç olmadığı kadar dans ettin. Uyandın ve o da ne!  'Aman tanrım! Nerede uyandım ben böyle, burası neresi, ne içtim ben akşam?'

Hadi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıdaki içeceklerden hangisini içeceksin partide?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çöp kutusunda!

Uyandın ve sebebini bilmediğin bir şekilde çöp kutusunda buldun kendini. Akşam neler oldu öyle? Bir ara kavga çıktı sanki. Sen çok hatırlamazsın gerçi. Fakat kavganın sonunda sen nasıl çöp kutusuna geldin bilmiyoruz. En son hoşlandığın kişiyle dans ediyordun ve dünyanın en mutlu insanı sendin. Sonrasını hayal meyal hatırlıyorsun. Bir ara havuza düştünüz hepiniz ve çok eğlenceliydi. Fakat bu içtiklerin seni çöp kutusuna nasıl yönlendirdi bilemiyoruz. Sabah kendini çöp kutusunda buldun. Cüzdanın ve telefonun yanında. Hoşlandığın kişi nerede? Seni bu halde gördü mü acaba? Bunların hepsini merak ediyorsan onu ara ve sor. 'Akşam nasıldı? Ben hiç bir şey hatırlamıyorum.' de. Belki konuşmaya başlarsınız ve bir bakmışsın sevgili olmuşsunuz. Hadi bakalım çöp kutusundan nikah masasına...

Halının üzerinde!

Halının üzerinde!

Uyandığında etrafına baktın ve halının üzerinde uyuyakaldığını farkettin. Belin tutulmuş ve biraz da üşümüşsün. O kadar başın ağrıyor ki yerinden kalkamıyorsun. Herkes bir yana bayılmış. Uyandığında halının üzerindeydin. Gerçi herkes bir yerde uyuyor anlaşılan sana en güzel yer halının üzeri denk gelmiş. En son hatırladığın içki içme yarışması yaptığınızdı. Eğlenceli bir akşamdı. Zaten yarışmayı senden başkası kazanamaz kimse senin kadar içemez. Fakat bu sonuncuyu içmeyecektin işte. Seni bitiren o oldu. Etrafta herkes uyuyor biraz daha uyumaya devam et ve uyandığınızda akşamın dedikodusunu yapın. Hadi bakalım tekrardan günaydın!

Tanımadığın birinin yatağında!

Tanımadığın birinin yatağında!

Uyandın etrafına baktın ve o da ne tanımadığın birinin yatağında yatıyorsun. Dün gece çok eğlendin ve uzun zamandır bu kadar dans etmemiştin. Senin için son dönemlerin en eğlenceli gecesiydi. Kendini çok mutsuz hissettiğin şu son dönemde sana gerçekten iyi geldi. Bakıştığın kişi de gerçekten çok hoştu. Ne oldu ona? Yoksa onun yatağımı burası? İçeride duş alan birisi var.  Neyse, ne olduğunun bir önemi yok. İçtiklerine bakılırsa 2 gün ayağa kalkamayacak gibi gözüküyorsun. Yine de eğlenceli ve harika bir akşamdı. Bu tarz partilere sık sık katılmaya çalış çünkü senin modunu yüksek tutuyor. Yatağı da çok rahatmış. Kim acaba, dün gece ne yaşadınız? Kıyafetlerin de hala üzerinde demek ki bir şeyler yaşanmadı. Acaba nasıl birisi? Uyuyormuş gibi yap ve içeri girdiğinde ‘Merhaba, kusura bakma dün geceden bir şey hatırlamıyorum ve buraya nasıl geldim bilmiyorum. Sen bir şeyler hatırlıyor musun?’ diye sor. Hadi iyi eğlenceler.

Küvette!

Günaydın! Bu nasıl oldu bilmiyorsun ama küvette uyandın. 'Saat kaç oldu acaba ve üzerimi kim örttü?' diye düşünüyorsun. Musluk da su akıtıyor baya ıslanmışsın. Tek hatırladığın gece çok eğlendiğin ve çok içtiğin. İyi bir akşamdı arkadaşların neredeler acaba? Burası partinin olduğu ev ve sen o küvette uyuyakalmışsın. Neden küveti tercih ettiğin konusunda bir fikrimiz yok. Zaten genelde bu tarz marjinal durumları hep sen yaşarsın. Gayet eğlenceli ve harika bir akşamdı. Dans ettiğini ve bir süreden sonra enerjinin tükendiğini hissettin. Tuvalete doğru kusmaya gittin ve uykun geldi. Belki de o sırada burada uyuyakaldın. Gerçekten komik bir anı olarak hafızanda kalacak bu küvet meselesi. Neyse bir an önce oradan çıkmaya bak. Arkadaşların neredeler acaba?

Otobüs durağında!

Otobüs durağında!

Günaydın! Uyanmanla yere düşmen bir oldu. ‘Burası neresi?’ derken bir baktın ki otobüs durağındasın. Dün gece çok eğlendin ve tutturdun ki ben eve gideceğim diye. Arkadaşların ‘Yapma, etme.’ dediler fakat dinlemedin. Demek eve gitmek için yola çıkıp durakta uyuyakaldın. Gerçekten o saatte otobüs geçeceğini düşünmen senin nasıl bir hayat yaşadığını ortaya koyuyor. Asla başkasının evinde uyumazsın ve akşam saat kaç olursa olsun eve gitmek istersin. Dün gece de böyle oldu fakat eve gidemedin çünkü o kadar yorgundun ki şurada biraz kestireyim diye uzandığın otobüs durağında sabaha kadar uyuyakaldın. Neyse hadi toparlan ve bir an önce evine git. Daha akşam üzerinde konuşulacak çok konu var.

Salıncakta!

Salıncakta uyuyakalmışsın. Öyle komik uyanmışsın ki kendin de nerede olduğunun farkında değilsin. Akşam çok yoruldun fazla da içmedin o yüzden kendindesin. Her şeyi hatırlıyorsun. Birisine numaranı verdin fakat o biraz sarhoştu umarım kaydetmiştir. Salıncakta neden uyuyakaldın dersen anahtarını unuttun ve sizinkiler de eve almadı seni. E sen de ne yapacaksın en yakın parkta salıncakta uyudun. Dün akşam unutamayacağın kadar eğlendin. Eğlenceli bir gündü ve bakıştığın kişi çok hoştu. Numaranı istedi ve sen de hemen ona numaranı verdin. Keşke sen de onun numarasını alsaydın. Ya mesaj atmazsa? Neyse bakalım belki seni arar, akşam nasıl olduğunu merak eder. Keşke daha uzun kalabilseydin partide. Son dönemlerinin en eğlenceli günüydü. Etrafında olan partilere sık sık katıl arkadaş ortamın da değişsin. Önceki kavgalı olduğun arkadaş ortamının kaprisleri yok bunlarda. Kimsenin nazını çekmezsin. İyi eğlenceler!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
94
47
26
19
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unlocky

Çay içipte salıncakta uyanmak ne alaka ya iş olsun diye boş boş testler yapmayın.

Gizem Yenikler

çöp kutusunda

Sıla Güzel

Ayran içince niye salıncakta uyuyakalıyorum onu anlamadım? Ayran ne zamandan beri sarhoş ediyor insanları? Biri beni aydınlatsın.

Duygusal Panda

Açıklamayı sona kadar okumadın galiba. Salıncakta neden uyuyakaldın dersen anahtarını unuttun ve sizinkiler de eve almadı seni. E sen de ne yapacaksın en ya... Devamını Gör