Görüş Bildir
Haberler
Parrot, Havada, Karada ve Suda Giden Yeni Drone Modellerini Tanıttı

Parrot, Havada, Karada ve Suda Giden Yeni Drone Modellerini Tanıttı

ATKN
13.06.2015 - 17:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyaca ünlü drone üreticisi Parrot, havada, karada ve suda gidebilen yeni drone’larını gün ışığına çıkardı. 

Yeni Jumping drone‘lar ve şirketin yeni drone’u Airborne‘la birlikte tanıtılan HydrofoilParrot’un tanıttığı yeni drone’lar içerisinde tüm dikkati üstüne çekiyor. Parrot’un yeni ilgi çekici oyuncağı Hydrofoil, Parrot’un ilk suda gidebilen ürünü olarak göze çarpıyor.

Airborne modelinin Cargo ve Night olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. Her iki modelde 58 gram ağırlığıyla oldukça hafif gövdelere sahip. Kontrolü 3 eksenli ivmeölçer ve jiroskop sayesinde gerçekleştiren Airborne’da otopilot özelliği de yer alıyor. 1 GB hafıza kartı sayesinde VGA çözünürlüklü fotoğraf çekebilen (video kaydı yok) Airborne 25 dakikada şarj edilebiliyor. Uçuş süresi ise 9 dakika. Night drone ise sahip olduğu LED ışıklarla gece rahatlıkla kullanılabiliyor. Hydrofoil modeline geri dönecek olursak cihaz suda saatte 9 kilometre hıza ulaşabiliyor. Hydrofoil Drone, 7 dakika boyunca suda yüzebiliyor.

Yerden gitme ve zıplama yeteneğiyle göze çarpan yeni Jumging Sumo’da ise kamera ve 4 GB’lık hafıza kapasitesiyle birlikte geliyor. Yeni Jumping Sumo, video kayıt ve sahip olduğu mikrofon ve hoparlör sayesinde kullanıcıların konuşmasına da olanak sağlıyor. Tüm modeller Bluetooth 4.0 bağlantısına destek veriyor ve mobil cihazlar için geliştirilen FreeFlight 3 uygulamasıyla uyumlu şekilde çalışıyor. Önümüzdeki ay piyasada olacak Parrot’un yeni oyuncaklarından “Race” drone’lar 199 eurodan, Airbone Night drone’lar 129 eurodan, Cargo modeli 99 eurodan, Hyrdofoil drone ise 169 eurodan yurt dışında satışa sunulacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0