Görüş Bildir
Haberler
Parkta Oynayan 12 Yaşındaki Kız Çocuğu, 3 Pitbull Cinsi Köpeğin Saldırısına Uğradı

Parkta Oynayan 12 Yaşındaki Kız Çocuğu, 3 Pitbull Cinsi Köpeğin Saldırısına Uğradı

Samsun'un Havza ilçesinde pitbull cinsi 3 köpeğin saldırısına uğrayan 12 yaşındaki T.K.'nın vücuduna 60 dikiş atıldı. Şans eseri parkta bulunan iki kişinin kendisini kurtardığını anlatan T.K., “Çok korktum, koluma ve yüzüme dikişler atıldı. Sırtım ve boynum çok ağrıyor” dedi. T.K. ve annesi köpeklerin mahalleden uzaklaştırılmasını istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün mahallesindeki bir parkta oynayan T.K., parkın yanındaki bahçede bulunan pitbull cinsi 3 köpeğin saldırısına uğradı. 

Parktaki vatandaşlar tarafından kurtarılan T.K., hemen Havza Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından da ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan çocuğun boynuna, koluna ve yüzüne toplam 60 dikiş atıldı. 

Köpeklerin sahibi ise gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

"O köpeklerin mahallemizden alınmasını istiyorum"

"O köpeklerin mahallemizden alınmasını istiyorum"

Yaşadığı korku dolu anları anlatan T.K.,

“Sabah kardeşim ve arkadaşımla birlikte parka gittik. Sonra arkadaşım bahçedeki köpekleri gördü ve ‘çok sevimliler, gel sevelim’ dedi. Ben ‘Bakmayalım, eve gidelim’ dedim. Arkadaşım evin kapısını açtı, köpek üzerime doğru geldi. O köpekler beni daha önce de gördü, beni sevmeye geldi zannettim. Bir anda kolumdan ısırdı, beni bahçeye çekti. Yere düşürdü ve göbeğimden ısırdı. Bir dakika kadar ısırdı, sonra 2 pitbull daha geldi. Onlar da saldırdı. Parkta oturan iki kişi beni kurtardı. Çok korktum. Koluma ve yüzüme dikişler atıldı. Sırtım ve boynum çok ağrıyor. O köpeklerin mahallemizden alınmasını istiyorum. İyi ki kardeşimin de başına bir şey gelmedi. Bu köpekleri mahallemizden alın, bana zarar verdiler, başkalarına da zarar verebilirler. Orası park ve çocuklar, parka gidiyor.” diye konuştu.

"Çocuklarımıza yazık değil mi?"

"Çocuklarımıza yazık değil mi?"

Anne L. K. ise 

“O köpekler toplansın, çocuğumun her yerini ısırdı, yazık değil mi benim çocuğuma? Sabah arkadaşıyla dışarı çıkıp, parka gitti. Parkta arkadaşı, pitbullların kapısını açmış ve köpek, kızıma saldırmış. Küçük kızım eve geldi, ‘Anne, ablamı köpekler boğdu’ dedi hemen parka koştuk. Durumu çok kötüydü, her yerinde dikiş var. Başka çocukların canı acımasın, o köpekler alınsın, çocuklarımıza yazık değil mi? Cezasını versinler, çocuğum acılar içerisinde” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
132
27
13
10
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Twenty Eight

Yazık günah ya... Yara izlerini geçtim yaşadığı travma nasıl geçecek? Burada hata bahçenin hemen yanında park olduğunu bildiği halde kapıyı bağlamayan, veya ... Devamını Gör

Bilge

@actundzwanzig Cocuklariniza bir baskasinin ozel mulkune izin girmemeyi ogretemiyorsaniz, cocuk sorumlulugunu alamiyosaniz cocuk yapmayin arkadas! Kucuk kiza... Devamını Gör

Ercan Yaşar

herkes köpek ve sahibine giydirmiş ancak kimse o çocukların özel bir mülk olan köpeğin sahibinin bançesin de işi ne dememiş. köpek tutmuş bahçeye çekmiş tabi... Devamını Gör

ceren yildirim

Cok cok haklisin. Kopek bu tabiki alanini koruyacak. Kopek onun kucuk kiz cocugu oldugunu nerden anlasin. Tabiki cok uzucu yavrucagin yasadiklari ama burada ... Devamını Gör

Dean Winchester

Pitbull beslenmesi gerektiğini savunan insanlarla aynı ülkede yaşadığıma inanamıyorum bu ne tür bir gerizekalılıktır acaba.