Görüş Bildir
Haberler
Para Cezası Kesilen Kadın Gazeteciyle Tartıştı: 'Annem Medya Danışmanı, Peşinizi Bırakmayacağım'

etiket Para Cezası Kesilen Kadın Gazeteciyle Tartıştı: 'Annem Medya Danışmanı, Peşinizi Bırakmayacağım'

İstanbul Şişli'de yasak olmasına rağmen parkta köpeğini gezdiren bir kadın, kendisini görüntüleyen muhabirle girdiği tartışmada muhabiri 'Benim annem medya danışmanı, senin peşini bırakmayacağım' sözleriyle tehdit etti. Muhabiri kamerasıyla güç kullanmak ve zorbalık yapmakla da suçlayan kadına yasağı deldiği için para cezası kesildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün Şişli'de yaşanan olayda polis ekipleri sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle bir kadına ceza kesmek istedi.

Kadının, parka köpeğini gezdirmek için geldiğini söylemesi üzerine polis, köpeğini parkta gezdiremeyeceği, bunun için kaldırımları kullanması gerektiğini söyledi.

Tartışma anları kamerada: "Annem medya danışmanı, peşinizi bırakmayacağım" 🎥

O sırada kendisini görüntüleyen İhlas Haber Ajansı muhabirine tepki gösteren kadın “Sizin de isminizi alayım ben. Benim annem medya danışmanı, sizin peşinizi bırakmayacağım. Böyle mi zorbalık yapıyorsun?” dedi.

3 bin liralık cezanın ardından el sallayarak uzaklaştı

3 bin liralık cezanın ardından el sallayarak uzaklaştı

Kısıtlamaya aykırı hareket ettiği için Hıfzıssıhha kanunu uyarınca 3 bin 150 TL ceza kesilen genç kadın, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, kendisini görüntüleyen basın mensubuna el sallayarak oradan uzaklaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
302
140
124
28
10
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heisenberg

Ailesi tarafından aşırı derecede şımartılmış (baba evinde prenses olma durumu), eğitim hayatı boyunca özel okullara gitmiş ve okuldaki salak popüler kitlenin... Devamını Gör

Kzlt

Polis zaten işlem yaparken rızası olmadan muhabirin görüntü alma hakkı yoksa yüzümü ismimi yayınlama hakkınız yok yayınlarsanız yasal haklarımı kullanırım di... Devamını Gör

Deniz Kuzey

Muhabir kardeşim eğer olur da işsiz kalırsan (burası Türkiye çünkü) duyur sesini. Arkandayız.