Görüş Bildir
Haberler
Papa'dan Çocuk Sahibi Olmak Yerine Evcil Hayvan Edinenlere 'Bencillik' Suçlaması

Papa'dan Çocuk Sahibi Olmak Yerine Evcil Hayvan Edinenlere 'Bencillik' Suçlaması

İtalya'da doğum oranının düşük olmasını eleştiren ve insanların fazla çocuk yapmak istememesini 'trajedi' olarak nitelendiren Katolik dini lider Papa Francis'ten yine çocuk mesajı var.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sputnik'te yer alan habere göre, Çocuk sahibi olmak yerine evcil hayvan bakmayı tercih edenleri bencil olmakla suçlayan Papa Francis, Vatikan'da her çarşamba düzenlenen kabul gününde yaptığı konuşmada, 'Günümüzde bir tür bencillikle karşı karşıyayız. Bazı insanların çocuk sahibi olmak istemediğini görüyoruz' dedi.

'Anne- babalığın inkârı'

'Anne- babalığın inkârı'

'Bir çocuk yapıyorsa yapıyorlar, hepsi bu. Çocukların yerini alan köpek ve kedileri var. Bu söylediğime gülebilirsiniz ama gerçek bu' diye devam etti.

Bu durumun 'anne- babalığın inkârı olduğunu, bizi küçülttüğünü ve insanlığımızdan götürdüğünü' savunan Papa'nın biyolojik olarak çocuk sahibi olamayanlar için de bir çözümü var. Bu çiftlere de 'Ebeveyn olmaktan korkmayın' çağrısı yapan Papa evlat edinme seçeneğini değerlendirebileceklerini söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
10
5
4
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aslı berker

Hangi din olduğu fark etmiyor hepsi kendine daha fazla muhtaç köle istiyor. Çoğal ve bana tap.

ortalık karışık

din adamları artık fazla olmaya başladılar toptan yasaklanmalı bu zhniyet

Liberal Adam

Adam Hristiyan dininin papa'sı ve adama Hristiyanlığı anlattığı için linçliyorsunuz. Beyinsiz falansınız herhalde. Adam kendi dinine göre Hristiyanlara tavs... Devamını Gör

Can Akcay

Başlık; imla hatası içeriyor. Papa’dan çocuk yapın gibi okudum saçma oldu 😂