Görüş Bildir
Haberler
Pandemiye Rağmen Tam Gaz: Kars'a 10 Milyon TL Harcanarak Millet Bahçesi Yapılıyor

Pandemiye Rağmen Tam Gaz: Kars'a 10 Milyon TL Harcanarak Millet Bahçesi Yapılıyor

Batuhan
26.06.2020 - 09:07

Ülkemiz salgın döneminde ekonomik sorunlarla boğuşurken dört bir yana art arda millet bahçeleri inşa ediliyor. Şimdi de işsizlik için yatırım bekleyen Kars’a, 10 milyon harcanarak ‘Millet Bahçesi’ yapılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Millet Bahçesi için ihaleye çıktı.

Seyir terasları, piknik alanı, voleybol ve basketbol sahası...

Seyir terasları, piknik alanı, voleybol ve basketbol sahası...

Bugüne kadar millet bahçelerine bir milyar TL'den fazla para harcayan Toplu Konut İdaresi'nin, Kars'ta 10 milyon 294 bin lira harcanarak yapacağı millet bahçesinde, seyir terasları, piknik alanı, voleybol ve basketbol sahası, yürüyüş yolları, meyve bahçeleri, millet kıraathanesi, gölet ve paten pisti, açık hava müzesi, bisiklet yolu, çocuk oyun alanı ve koşu parkuru da olacak.

6 ayda tamamlanacak

6 ayda tamamlanacak

Kars merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılacak millet bahçesinin, 6 ayda tamamlanması planlanıyor. Kars Millet Bahçesi altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi korona salgını döneminde 6 Nisan'da açıldı. İhalenin sözleşmesi ise 6 Mayıs'ta imzalandı.

Gaziantep'e Türkiye'nin en pahalı üçüncü millet bahçesi

Gaziantep'e Türkiye'nin en pahalı üçüncü millet bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kars'a iki adet millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. TOKİ bir süre önce de Gaziantep'e millet bahçesi yapmak için sözleşme imzalamıştı. Yıkılan Kamil Ocak Stadyumu yerine yapılacak millet bahçesi, Türkiye'nin en pahalı üçüncü millet bahçesi olacak ve 72 milyon 228 bin TL'ye mal olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
133
51
15
14
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Fatihin tablosuna havlayanlar neredeler?

pofudukpofyumak

Resmen milletle dalga geçiyorlar. "Nasılsa işsiz güçsüzler, bari işsiz güçsüz PARKTA otursunlar, bizde cepleri dolduralım." sfdasafdfg

semih turan

Milletin bahçeye değil işe ihtiyacı var. Hala milletin gözünü boyamaya çalışıyorlar.