Görüş Bildir
Haberler
Pahalı Babalar Günü Hediyesi

Pahalı Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
27.05.2014 - 10:17 Son Güncelleme: 27.05.2014 - 10:27

Babalar günü gibi özel bir günde babasına hediyelerin en güzelini almayı kim istemez ki! Hediye anlayışı kişiden kişiye değişir. Kimisi için en makbul hediye pahalı olan ürünlerken kimisine göre de manevi anlamda sevdiklerine onu hatırlatacak her şey olabiliyor. Ama bize soracak olursanız en makbul hediye sevdiklerinizi mutlu edecek ve onların işine yarayacak ürünlerden oluşmalı. Yani öncelikle hediye alacağınız kişiyi iyi tanımalı, nelerden hoşlanıp neleri sevmeyeceğini göz önünde bulundurmalısınız. Eğer bunları bilirseniz, alacağınız hediyelerde isabetli atışlar yapabilirsiniz. Ama ' Amaaan babalar günü yılda bir kere sonuçta bu sefer babam için paraya kıyacağım ' diyorsanız size hem pahalı hem de kullanışlı babalar günü hediyesi fikirleri sunacağız. Paranıza kıydığınıza pişman olmayacağınız hediye alternatiflerimizi babanız da çok sevecek.

1-) Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition

1-) Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition

Teknoloji çağına ayak uydurabilen, oyunsever bir babanız varsa iPhone, iPad ve android uyumlu bu ürün sayesinde babanıza unutamayacağı, keyifli dakikalar yaşatmanız mümkün. Parrot, önündeki geniş açılı HD kamerası sayesinde görüntüyü android uyumlu telefonunuza ya da tabletinize kolaylıkla aktarabilecek. Babalar gününde babasına keyifli dakikalar armağan etmek isteyenlere özel..

2-) Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

2-) Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

Babanıza suni deriden yapılmış çantaları yakıştırmıyor ' Benim babamın çantası hakiki deri olmalı bir de üstüne üstlük üzerinde babamın ismi yazmalı ' diyorsanız kişiye özel hakiki deri erkek el çantasını incelemeden geçmeyin deriz.

3-) Babalara Özel Prestijli Set

3-) Babalara Özel Prestijli Set

Eğer lacivert renge bambaşka sevgi duyan bir babanız varsa; çakmaktan kaleme, kalemden gömleğe ve deftere dört farklı parçadan oluşan bu set babanızın favorisi olmaya geliyor. Kalem, çakmak ve defter ürünleri kişiye özel olup üzerine babanızın ismini yazdırmanız mümkün.

4-) Tasarım Telefonlar

4-) Tasarım Telefonlar

Motosiklet, kitap, Londra kulübesi ve nostaljik tramvay olmak üzere dört farklı modeli bulunan tasarım telefonlar antik görüntüsüyle babanızın şimdiye kadar aldığı en farklı hediye olmaya geliyor. Cep telefonlara bir türlü alışamayan, yeri gelince ' Nerede eski dönemler ' diye iç geçiren babanıza eskileri hatırlatacak bu ahizeli telefonlar evinize gelen misafirlerin de ilgi odağı olmayı başaracak.

5-) Deri Kutulu Kişiye Özel Kalem Seti ve Anahtarlık

5-) Deri Kutulu Kişiye Özel Kalem Seti ve Anahtarlık

Babalar gününde alacağınız hediyenin gösterişli ve babanızın ağırlığına yakışır bir hediye olmasını istiyorsanız deri kutulu kişiye özel kalem seti ve anahtarlık tam da aradığınız hediye seçeneği.. Şık kutusu ve üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz kalem ve anahtarlığıyla babanıza kullandıkça kulaklarınızı çınlatabileceği ideal bir sürpriz yapmış olacaksınız.

6-) Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan

6-) Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan

Benim babam net adamdır, ona alınacak hediyenin kullanışlı olmasına önem verir ' diyorsanız size hem kullanışlı hem de diğer cüzdanlardan ayrıcalıklı bu gerçek deri cüzdanı tavsiye ediyoruz. Üzerine 'Yılın Babası' vb. mesajlar ile babanızın ismini yazdırabileceğiniz deri cüzdan bir babanın evladından alabileceği en güzel hediyelerden..

7-) Kişiye Özel Kahverengi Set

7-) Kişiye Özel Kahverengi Set

Renk uyumuna önem veren babaların büyük beğenisini kazanacak usb bellek, kalem, defter ve kartvizitlikten oluşan bu kahverengi set babalar gününe yakışır bir hediye olacak. Üzerine, çalışan babanızın ismini yazdırabileceğiniz bu hediye setinde babanızın her zaman elinin altında olabilecek ürünler yer alıyor.

8-) Kişiye Özel Tavla Seti

8-) Kişiye Özel Tavla Seti

Tavlada kendinize güveniyor hatta  ' Ben babamın kızı/oğluyum ' cümlesini sıklıkla  kuruyorsanız, babanızı üzerine ismini yazdırabileceğiniz bu kişiye özel tavla setini babalar günü hediye olarak ona verip şaşırtabilirsiniz.

9-) Kişiye Özel Gömlek

9-) Kişiye Özel Gömlek

Beyaz, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk alternatifi olan kişiye özel gömlekler, babanızın dolabındaki tüm gömleklere meydan okumaya geliyor. Yaka içine babanıza özel bir mesaj, cep ve manşet kısmına da babanızın isim ve soy isminin baş harflerini yazdırabileceğiniz bu gömlek babanız için unutulmaz bir hediye olmaya aday.

10-) Gömlek Çantası

10-) Gömlek Çantası

Eğer babanız işi gereği sürekli seyahat etmek durumundaysa, valizinde gömleklerinin kırışmaması için ona gömlek çantası hediye edebilirsiniz. Babanızı 'Acaba gömleklerim kırıştı mı?' endişesinden kurtaracak bu gömlek çantası kullanışlı bir hediye almak isteyenlerin birinci tercihi olabilecek kadar ideal..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

İyice tiksinti geldi kapitalizmden.