Görüş Bildir
Haberler
Özgürlüğüne Düşkünler Burada mı? Yay Burcu Biriyle İlişki Yaşamadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Şey

etiket Özgürlüğüne Düşkünler Burada mı? Yay Burcu Biriyle İlişki Yaşamadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Şey

Ma Belle
29.03.2023 - 22:45

Genel hatlarıyla Yay burçları, bağımsızlıklarına düşkün ve hangi yaşta olurlarsa olsun özgürlük meraklıları olarak bilinirler. Onları sabah evde diye bilirsiniz fakat akşam hiç gitmedikleri bir yere uçak bileti alabilirler. Her an her yerde olmak istedikleri için onları sabit bir yerde göremezsiniz. Bu içeriğimizde Yay burçlarının ilişkide nasıl davrandıklarını inceleyeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlişkide hem partnere hem de arkadaşlığa hazır ol!

Yay burcu bir partner ile ilişki kuracaksan onun hem romantik ilgisine hem de arkadaşça yaklaşımına hazır ol. Yay burçları, partnerleri ile sıcak ve samimi bir ilişki kurmak isterler ve onlarla yeri geldiğinde arkadaş gibi zaman geçirmeye bayılırlar.

2. Bireyselliklerine çok önem verirler.

Zodyak ailesinin dokuzuncu burcu olan Yay burcu, bireyselliklerine en çok önem veren burçlar arasında gelir. Kendi hayatları her zaman ön plandadır, yaşantılarına gereken önemi verirler ve sorumluluk sahibi bir kişilikleri vardır. Bunu bazen bencillik olarak algılayabilirsin, endişelenme. İlişkide gereken değer ve sevgiyi en az kendilerine verdikleri değer kadar görebilirsin.

3. Sosyal çevreleri tarafından çok sevilirler.

Arkadaşlıklara çok önem verdikleri için sosyal çevreleri tarafından sevilirler. Zaten sevilen bir burç olduğu için Yay burçlarının arkadaşlık konusunda pek dert yandıkları söylenemez. Bu arada, çok hızlı bir şekilde arkadaş edinebilirler, bu yüzden arkadaş çevreleri hızlı bir biçimde değişebilir, buna şimdiden ayak uydurmaya başla!

4. Heyecanlarını hep doruklarda yaşarlar!

Yay burçları genel itibariyle heyecanlı bir kişiliğe sahip olurlar. Kanı kaynayan bu burcun insanları en basit bir olayı bile size büyük bir heyecanla anlatırlar.

5. Sıradanlığı aklından çıkar!

Yay burçları ile rutin bir ilişki yaşamayı unut. Deli dolu, kanı kaynayan ve duygularını doruklarda yaşayan bu burç ile sıradan bir ilişki yaşamak pek olası değil açıkçası. Baş başa bir kahve içerken sohbetin ortasında 'Hadi kalk gidiyoruz!' cümlesini duyman çok olası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onlar için cinsel hayat sadece yatakta yaşanan anlardan ibaret değildir.

Bir Yay burcu ile cinselliği sadece yatakta yaşamazsın. Evin herhangi bir yerinde öpüşmek, sevişmek veya seks yapmak isteyebilirler. Ayrıca evde değilseniz bile yaramazlık yapmak isteyebilirler. Cinsel hayatları da kendileri gibi renkli olsa gerek!

7. Her an her yerde olmak isterler.

www.edreams.es

Yay burcunu uzun bir süre bıraktığın yerde göremezsen hiç şaşırma. Çünkü her an her yerde olmak isterler ve olmadıkları yerlerde yaşayabileceği şeylerin ihtimallerini düşünürler. Hayatı kaçırmak istemezler. Eğer Yay burcu biri ile ilişkiye başlayacaksan küçük bir valiz ve rahat bir ayakkabı edinmen şimdiden şart!

8. Yatağa davetsiz misafirler kabul etmezler.

Davetsiz misafir derken bu bir evcil hayvan ya da açık bir pencere bile olabilir. Yay burçları cinsel ilişki esnasında kendilerini rahatsız edecek her şeyi yok etmek isterler. Çünkü ilişki iki kişi arasında yaşanır mantığı ile hareket edip o anı özel kılmak isterler.

9. Keşfetmeye meraklıdırlar.

Sürekli öğrenme isteği ile yanıp tutuşan Yay burçlarından öğreneceğin çok şey var. Araştırmacı bir kişiliğe sahiptirler ve partnerlerinin de onlar gibi araştırmacı bir ruha sahip olmalarını isterler.

10. Sezgileri oldukça kuvvetlidir.

Sezgisel bir burç olan Yay burcu, hislerine çok güvenir ve genellikle hisleri doğru çıkar. İlişkide de hisleri ile hareket ettikleri zaman doğru yolda olduklarını kendileri de bilirler. Partnerlerinin o an ne isteyip istemediğini tahmin etmeleri pek de zor değildir. Özellikle yataktayken senin neyden hoşlanıp hoşlanmadığını az buçuk tahmin edebilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren

biz yaylar tam olarak böyleyiz

Gizem Yenikler

Aynı ben bu maddeler ama yay burcu değilim.